Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Sunt de acord cu ce a spus Cristi07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellllllloooooo ancoooo, abramburicooo (petro) ce ati patit??? ia vedeti ca va trag de urechi pe amandoua.... oricat ati fi voi de mari!! ia reveniti va ...e doar un amarat de concurs!!!

adra, de azi de abia a inceput (teoretic) , ca aseara la ora 21 s a terminat cel vechi, asa ca nu e nimci pierdut!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, mereu am trecut prin momente in care nu am fost de acord unele cu altele, dar pana la urma au trecut toate. Nu va suparati acum, va rog!

Azi dim am vorbit si cu Cami, erau foarte bine, in prima zi de vacanta. Stefania a invatat multe de la Sebastian. Deci prostioare la dublu! :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poate va era dor de mine?

Am revenit din vacanta de la mare...Acum desfac bagaje si fac altele ca maine dimineata plecam la munte.

Sper sa apuc sa pun ceva poze in seara asta si sa mai stam la taclale,daca nu...duminica seara.

Dar pana una alta poate vreti sa ne dati un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">aici si inca unul www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=33" target="_blank">aici? Multumesc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Acum, cu limba mea ascutita, pot sa imi spun si eu parerea??? Fara suparare?? Nu mi s-a parut fair play gestul tau .. bb s-a inscris, a cerut voturile noastre si dupa te-ai inscris si tu si i-ai luat fata .. nu cu voturile, ca pare ca e in frunte bb, dar, asa, ca gest. E drept, se poate inscrie oricine, da' fiind colege de odisee ... puteai sa o faci sapt. viitoare si sapt. asta sa o lasam pe bb ... Poate gresesc eu, asta e parerea mea!

Aolica!!!
Acu poate ca nu ma iei si pe mine in balon ca m-am inscris! Am facut-o de pe link-ul trimis de tine [:P] dar nu m-am gandit ca te concurez.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Mariussimiuc - votat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Deci io prima da? Am zis ca ma bag, m-am bagat! si am avantajul ala din jocurile de copii, "eu am zis primu'":P
Oricum bafta, eu maine plec asa ca nu o sa pot sa-mi sustin poza:))

Si eu plec...deci,idem.

Am votat pe dany,uberbax,silviuta,eva,anca,iasmi...Mai e cineva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Genutu

Mariussimiuc - votat.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor va multumesc tare mult pt voturi chiar nu ma asteptam mai ales din cauza discutiei de aceea nici nu am pus linkul cu poza....dar il pun acum pt cine ne-a cautat!mie mi-ar prinde bine un tel pt ca andrei a rupt clapa celui care il am si arata tare caraghios

va rugam sa ne votati si pe noi http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=28 MULTUMIM MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poate va era dor de mine?

Am revenit din vacanta de la mare...Acum desfac bagaje si fac altele ca maine dimineata plecam la munte.

Sper sa apuc sa pun ceva poze in seara asta si sa mai stam la taclale,daca nu...duminica seara.

Dar pana una alta poate vreti sa ne dati un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">aici si inca unul www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=33" target="_blank">aici? Multumesc!

bine ati revenit...si...distractie placuta in continuare..

VOTAT!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput