Gravidute si mamici de Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Aaaaa si sa ma laud un pic si cu progresele lui.

Se taraie de ceva vreme inapoi iar de vreo 2 zile a invatat sa isi ridice si funduletul cand sta ridicat in manute si isi face balans. Momentan tot inapoi aluneca dar speram zilele astea sa o ia de-a busilea inainte. Ieri a fost prima data cand a coborat din pat...a avut noroc mosntruletul si nu a picat. S-a tot tarait inapoi pana a venit jos intre pat si niste perne, dar a venit in fundulet si era vesel in continuare. Si pentru ca eu am pierdut momentul la 10 min a repetat isprava si l-am si filmat putin. De acum gata, nu il mai pot lasa nici un minut un pat.

Acu 2 zile a facut 6 luni asa ca maine mergem si noi la vaccin. A invatat sa tipe foarte tare cand vrea atentie, eu mai noi ii zic si "Nervosica" sau "Micul terorist" sau "Tipatoare", ca sa va dati seama cam cum e peste zi Marius. De zambit zambeste la toata lumea, merge la altii in brate. L-am dus si la servici si dupa vizita prin tot departamentul pe la diferite echipe am ajuns la concluzia ca cele mai bune calitati ale lui il recomanda la pozitia de sef (bate in tastatura si da comenzi iar altii deja executa

Cam atat ca e ora mesei si deja se manifesta zgomotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

toshador o sa te sun cand ies la plimbare cu ea, dar sa fie si linistita ca noi avem o problema, daca nu doarme ziua suficient seara e f nervoasa si plange, ies cu ea afara si-mi face concert pe strada de se uita toata lumea la noi sa vada ce-i fac si nici nu vrea sa doarma in carucior afara. E o smechera, s-a obisnuit la mami in brate sa adoarma, de obicei o las sa se matzaie in patut in speranta ca adoarme singura dar fara rezultat, atunci o iau in brate si in 2 minute doarme. Asta e, vedem noi cum va fi mai tarziu, mai nou adoarme si cand o pun in patut se trezeste pentru ca se sperie de ceva, ridica mainile de parca ar cadea in gol si deschide ochii mari, nu stiu ce sa-i mai fac s-o linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

toshador o sa te sun cand ies la plimbare cu ea, dar sa fie si linistita ca noi avem o problema, daca nu doarme ziua suficient seara e f nervoasa si plange, ies cu ea afara si-mi face concert pe strada de se uita toata lumea la noi sa vada ce-i fac si nici nu vrea sa doarma in carucior afara. E o smechera, s-a obisnuit la mami in brate sa adoarma, de obicei o las sa se matzaie in patut in speranta ca adoarme singura dar fara rezultat, atunci o iau in brate si in 2 minute doarme. Asta e, vedem noi cum va fi mai tarziu, mai nou adoarme si cand o pun in patut se trezeste pentru ca se sperie de ceva, ridica mainile de parca ar cadea in gol si deschide ochii mari, nu stiu ce sa-i mai fac s-o linistesc.

Genny nu-ti fa probleme cu speriatul, asa fac marea majoritate a copiilor. A mea adoarme dupa ce se sperie.
Vazand ce fain e afara o sa ies cu ea la plimbare pe la 3 sa fiu sigura ca facem plimbarea azi...ca daca ploua nu ies. Angela doarme foarte bine afara. O singura data a facut scandal pana mi-am dat seama ca ii era frig in carut si in bratele mele se incalzea, asa ca de atunci ii iau tot tipul o bluzita cu maneca lunga si o caciulita inafara de paturita clasica.
O zi buna sa aveti si noi va

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

er

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Cristina tu o mai alaptezi pe Bea ?
Alexia e inca disperata dupa san si nu vrea sa bea lapte praf....
De abia acum a inceput sa bea cate putin din canita apa. Pana acum ii dadeam apa cu lingurita

Da, inca o mai alaptez dimineata si seara dar vreau sa ne cam oprim ca e cam mare deja dar nu prea reusesc ca cere tzitziiiii. Ea bea apa cu cana de la 4 luni ca nu a acceptat biberon. In ultimul timp a inceput sa ceara lapte de la fratesu (ea zice apa) si bea cate putin dar pana acum nu a acceptat nici un fel de lapte si am incercat si lapte praf de mai multe feluri si degeaba. Sper ca de acum in colo sa reusim.
Aaaa nici cu Alex nu a mers din prima dar i=am pus miere in laptic si l=a acceptat.
Multa bafta!

Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Salutari

Marius e bine, nu ii mai curge ochisorul insa oricum o sa mergem sa vedem ce ne zice oftalmologul privitor la rezultatele de la analize.
Eu nu is asa bine ca se trezeste des noapte si ma oboseste, sus din pat, jos in pat si iar de la capat. Plus ca m-am apucat de reconstruit balconul (daramat total, zidit, pus termopane si cica acum suntem la finisat). Mi-am facut o mie de nervi si pur si simplu sunt la un pas de depresie daca mai vad mult nailoanele si praful prin casa.
Sper sa se termine si sa imi revin si eu si sa fiu atenta la ce citesc pe la voi.

lasa ca acusi e gata!!! nu te mai enerva ca pierzi lapticul piticului!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Fetelor ce ziceti sambata viitoare in 15 august nu veniti la unguri la strand??? daca e vreme frumoasa eu si Miha mergem cu familiile noastre.

Mai vine careva?????

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor in afara de Chamomilla ch5 alt remediu homeopat pt dintisori mai exista???Noi suntem in plina eruptie avem deja 8 dinti, 3 masele si 2 canini
Noi suntem ok ne pregatin de plecarea in concediu in 16 plecam de abia asteptam dar avem si emotii.
Ale noi intrebam de drumul pana la Neptun si noi am decis sa plecam seara in speranta ca pana dimineata vom ajunge acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Dya, atatia dinti si masele la 11 luni????????? Oau !
Poti sa ii dai si dilutii mai mari Chamomilla ch9, sau ch15.
Eu i-am mai masat gingiile cu Calgel. Noi avem doar 4 dintisori la 1 an :) si observ ca ii ies destul de greu.

Tu erai cu drumul pana la Neptun ? Nu mai tineam minte caci citisem tot capitolul nou atunci. DA, cel mai bine e sa mergeti noaptea, si eu am avut mari emotii caci Alexia nu prea mai suporta sa stea mult in masina, dar noaptea nu am avut probleme. A fost foarte bine si la dus si la intors.
Pe unde o luati ? Pe la Deva sau pe la Craiova ?
Noi am fost pe la Craiova si a fost rau drumul pana la Severin cu multe stopuri.
Va pup si va urez concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna fetele!

Ieri i-am dat prima data sacul de dormit Angelicai si ma tot intrebam daca nu i-a fi cald. Cat de frustrant poate fi cand nu stii cum simte bb-lul si nu poate sa-ti zica. Mi-am pus intrebarea daca fac bine ce fac cu ea si daca iau deciziile corecte pt ea. Sotul meu zicea ca eu o sa iau cele mai bune hotarari dar.....de unde stii ca sunt cele mai bune? Din moment ce ea nu pote sa-ti zica "mami imi e cald" sau "mami imi e frig" sau "mami ma doare burtica"..si tot asa? Cum faci sa fie cat mai bine pt ea si sa se simta ea cat mai bine? Eu cred intr-un fel si daca ce cred eu nu e bine si pt ea?????

Oare is prea obosita de imi pun astfel de intrebari??? sau e normal sa-ti faci griji din astea....

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Dya, atatia dinti si masele la 11 luni????????? Oau !
Poti sa ii dai si dilutii mai mari Chamomilla ch9, sau ch15.
Eu i-am mai masat gingiile cu Calgel. Noi avem doar 4 dintisori la 1 an :) si observ ca ii ies destul de greu.

Tu erai cu drumul pana la Neptun ? Nu mai tineam minte caci citisem tot capitolul nou atunci. DA, cel mai bine e sa mergeti noaptea, si eu am avut mari emotii caci Alexia nu prea mai suporta sa stea mult in masina, dar noaptea nu am avut probleme. A fost foarte bine si la dus si la intors.
Pe unde o luati ? Pe la Deva sau pe la Craiova ?
Noi am fost pe la Craiova si a fost rau drumul pana la Severin cu multe stopuri.
Va pup si va urez concediu placut.

Ale mamica fericita de Alexia

Da atatia dinti si inca o masea pe cale sa iasa, Andrei are dinti de la 3 luni la 6 luni jumate avea deja 8 dinti, e mai precoce el cu dintii.
Dilutiile mai mari sunt mai puternice sau e invers?
Noi mergem pe la Deva, Sibiu, Valcea,...Bucuresti, Constanta.
Voi cate ore ati facut?????
La intors o sa ne oprim la socri si atunci facem drumu din 2 bucati e mai usor.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput