Gravidute si mamici de Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Paula, ce mai face Marius? cum e cu ochisorii?

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ashera cred ca la Oroshaza si Gyula e cel mai fain...Dar probabil cand se vor termina lucrarile la Szeged o sa fie super...Cica mai e un strand din asta fain cu H dar nu stiu exact denumirea... La Mako e micut, dar e aproape...Cica si la Oroshaza faci 2 ore daca iesi pe la vama Turnu

Ale am fost vineri dupa amiaza de la 19:15 cand e f aglomerat si la 20:15 cand nu e mai nimeni. Cred ca la pranz e mai ok dar nu prea am cum sa ajung.
Tocmai a fost o prietena la Salzburg si zicea ca nu i-a placut...nu stia exact de ce...A fost si in Alpii elvetieni si a zis ca nu ar mai fi plecat de acolo...era super!

Ca loc de party si eu tot de la planeta piticilor aveam pliant!

Fug ca se descarca bateria la laptop!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

Alt loc inafar de planeta pticilor nu ati vazut/fost???

ashera, la gyula e fff frumos. desi , am fost placut impresionata (desi nu ma asteptam) sa gasesc si la baiel felix un strad copie dupa cel de la gyula, bazinele la fel, apa curata, termala, valuri, topogane cu apa uriase, bazin cu "bulbugi", curatenie, etc. daca nu as fi fost personal sa vad nu as fi crezut ca se poate si la noi....., bine din TM e oricum mai aproape gyula. noi am facut 1 jumate (40 min) pana la gyula.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaaaaa ca uitasen, pt cine intereseaza: LA IANNA IN KAPA TOTUL E LA JUMATATE DE PRET!!!!! ieri era o nebunie acolo....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Neatza fetele

Multumesc ptr informatiile cu bazinele din Ungaria. Pana acum am fost doar la Oroshaza. O sa incercam si Gyula si Mako, ca sunt aproape. Mai nou, Chris a inceput sa vomite pe masina, sper sa fie doar ceva temporar, ptr ca nu mai putem pleca aproape niciunde . Asa ca, ptr noi, cu cat e mai aproape, cu atat e mai bine.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna trupa,
Va tot citesc dar cu scrisu mai greu...

Stie cineva unde pot gasi vaccinul de 4 luni de la Infanrix?

Alex acusica face 4 luni si cautam in disperare vaccinul si nu se mai gaseste.

Va multumesc

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat de mult pe aici, am fost si noi la sat la bunici din cauza caniculei din oras. Noi suntem bine, sanatoase si rasfatate, ieri am avut 7 saptamani si 4740 grame, suntem dolofane, o sa incerc sa pun poze dar nu prea imi iese. Sa vad daca reusesc azi.
LA MULTI ANI! printeselor IULIA si ALEXIA, sa fiti sanatoase si ascultatoare.
toshador ce mai faci, cum te mai descurci cu bebele tau? Stii ca ne-am intersectat cu carucioarele duminica trecuta pe la farmacia Vlad vis-avis de pompieri? Te-am recunoscut dupa pozele de pe site. Nu am apucat sa-ti vad puiutul pentru ca ati trecut f repede pe langa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Buna fetelor!

toshador ce mai faci, cum te mai descurci cu bebele tau? Stii ca ne-am intersectat cu carucioarele duminica trecuta pe la farmacia Vlad vis-avis de pompieri? Te-am recunoscut dupa pozele de pe site. Nu am apucat sa-ti vad puiutul pentru ca ati trecut f repede pe langa noi.

Buna fetelor.
Eu ramasesem la capitolul anterior si ii tot dadeam refresh. Azi am vazut ca e inchis subiectul si atunci m-am pus sa caut daca nu cumva ati deschis alt capitol. Vad ca ati scris 8 pagini si pana le-am citit pe toate.....

Noi suntem bine. MAine facem 7 saptamani si avem si noi in jur de 4500g si am pus 5 cm. Avem colici si avem regulat concertul de seara si cate-odata si dimineata dar in rest e un ingeras. E o scumpa si am realizat ca nimic pe lumea asta nu e mai frumos sa fii parinte.
Am fost la medic la 6 saptamani, totul e bine...am fost si la biserica...dar ca norocul a venit ciclu asa ca no
...asta e.

Genny de ce nu m-ai oprit sa ma tragi de manecuta???????? eu cand sunt cu asta mica sunt tare aiurita...mai ales cand iesim la plimbare. Imi pare foarte rau ca nu te-am observat. Trebuie neaparat sa mai iesim la plimbare impreuna. Oricand esti tu dispusa putem iesi. Vorbim la tel sau pe pm.

Cam aste-s noutatile pe la noi.
Noi va si va dorim noapte buna.

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Cristina, Mirona,Genny multumim mult pentru urari.

Noi nu am mai plecat la munte asa cum era stabilit , am avut probleme cu rezervarea .. asa ca a trebuit sa caut iar pensiuni. Am gasit pana la urma... plecam miercuri.

Miha, mi-ar fi placut mie Elvetia... dar e prea departe de mers cu masina cu Alexia.... asa ca am cautat ceva mai aproape. Noi nu mergem chiar in Salzburg,mergem la Zell am See. Sper sa fie fain ca de mult tot vreau sa ajung pe acolo.

Cristina tu o mai alaptezi pe Bea ?
Alexia e inca disperata dupa san si nu vrea sa bea lapte praf....
De abia acum a inceput sa bea cate putin din canita apa. Pana acum ii dadeam apa cu lingurita

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutari

Marius e bine, nu ii mai curge ochisorul insa oricum o sa mergem sa vedem ce ne zice oftalmologul privitor la rezultatele de la analize.
Eu nu is asa bine ca se trezeste des noapte si ma oboseste, sus din pat, jos in pat si iar de la capat. Plus ca m-am apucat de reconstruit balconul (daramat total, zidit, pus termopane si cica acum suntem la finisat). Mi-am facut o mie de nervi si pur si simplu sunt la un pas de depresie daca mai vad mult nailoanele si praful prin casa.
Sper sa se termine si sa imi revin si eu si sa fiu atenta la ce citesc pe la voi.

Mergi la inceput