*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca daca cititi carti in franceza atunci sa va zic si un site cu cantecele, dar trebuie sa astept sa se trezeasca iubi si o sa pun link-ul, foarte frumoase melodiile.
Olivia am vazut filmuletul cu Davidutzul incantat de apa . Abia astep sa vad si reactia lui fi-miu. Multumim si de articolul legat de BLW.
Criss am votat ratzusca frumoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neatzaaaa
eee, vedeti, asa imi place de voi
dati-i inainte cu discutia despre mancare
ty olivia pt material
darling, iubita, nu tu esti de vina ca nu recunosc eu pers din foto
eu am poze cu voi gravi, de la colajul facut, si.. atata v-ati schimbat ca nu mai recunosc pe nimeni

la fotografiile pe care le postati aici, ma uit, dar nu cuplet figura cu persona

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

Am avut o noapte mai buna, in sensul ca este prima data cand nu am mai ridicat-o deloc din patut, la niciuna dintre treziri. S-a trezit la 12, la 2, la 4 si la 6, singura trezire mai dificila a fost cea de la 2, cand am stat langa ea aproape o ora ca sa reuseasca sa adoarma profund, cu mangaiat, cu rasucit de pe o parte pe alta, cu maraiala, dar fara plansete...La celelalte treziri, m-am dus la ea in camera, insa am vazut cum s-a descurcat singura sa adoarma la loc, nu a fost nevoie sa fac nimic. Eu zic ca sunt pe drumul cel bun...

Olivia, nu stiu de unde ai scos partea cu parasitul, nu e cazul niciuneia dintre noi...faptul ca incercam sa gasim un mod de a ne ajuta copiii sa adoarma singuri si pe noi sa ne odihnim noaptea, mai ales ca unii se duc la munca a doua zi, nu inseamna ca nu ne mai pasa de copil, sau ca il parasim, sau ca il lasam sa planga pana cand cade lat in patut si doarme...cat despre plansul copiilor, daca stai si studiezi cu atentie, observi ca sunt multe feluri in care copilul plange...si, asa cum ai spus si tu, este modul in care isi exprima nemultumirea, frustrarea...daca nu il las sa planga deloc, nu voi afla niciodata care este problema lui...in plus, eu nu cred ca sanul este raspunsul universal la nevoile bebelusului, sunt multe alte feluri in care putem consola copiii...daca ar fi asa, ar insemna ca femeile care nu mai alapteaza au o mare problema si nu au cum sa-si linisteasca vreodata copiii...
Iti doresc sa nu experimentezi noptile despre care vorbim noi, Camelia, Corina, Anca, Hera, eu...este evident ca sunt diferiti copiii, asa cum sunt oamenii in general...doar ca exista principii, directii mari, care sunt aceleasi pentru toata lumea...ceea ce am adus aici au fost informatii, fiecare este liber sa faca ce vrea cu ele, poate incerca metoda sau nu...

O zi frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata.

Si al meu a dormit toata noaptea...

Eram sigura ca am uitat ceva important, la multe lunite pe ieri Andrei, am admirat pozicile, un frumos de-mi vine sa-l pap tooot si mamica pe masura

Brie, bine ai revenit, super ideile de papica. La multe lunite pt ieri

Rapha
Anastasia si Radu

Referitor la mancarica bucati, neblenduita adica, nu finger food, eu am inceput sa-i dau de pe la 7 luni si ceva, initial mi-era cam frica sa nu se inece dar incet, incet am prins incredere ca am vazut ca mesteca acolo in gingii.

Vreau sa va intreb cam cata carnita dati voi la bebei?

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Eu azi noapte iar am cedat psihic, dupa o ora de stat cu capul in jos , cu mainile pe ea si mangaind-o. Aici avem patut din ala de voiaj, deci doarme f jos. Mi s eumflase creierul de la tata stat aplecata si cd am zis gata, doarme, am facut 3 pasi asi a inceput sa plnga. Era deja a treias trezire si am zis ca eu unaq nu mai pot. Am luat-o in pat dar nu s-a linistit pana nu a primit tzitzi
Ma duc ca mataie...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

diamisha, anca, daca nu va cer prea mult....
ar fi o idee sa salvati mesajele voastre privind experienta adormitului.
la final sa postati inca odata tot sirul povestii, pentru a putea pune link pe prima pagina.
este o experienta din care putem invata toate (ca sa nu mai spunem de juma de mapamond care ne citeste "din umbra")

eu as pune link si catre blogul vrabiutei

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Uitasem sa va spun. Arianna are zile in care refuza lingurita. Si ii dau sa manance cu degetul ...sa vedeti ce suge la degetul meu si tipa dupa mancare.
Azi i-am dat iaurt humana, dar nu a vrut. I-am dat pt prima data putina paine. II place f mult . Profitand ca-i place, i-am dat cu iaurt ...tot pe deget. Am luat firimituri de paine si am pus putin iaurt. A mancat , putin, dar a mancat. Acum o spal , ne jucam si incerc sa o adorm.

De cateva minute e liniste...am aruncat acum un ochi la ea: se concentreaza sa strnga firimituri;le de pe tava scaunelului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Buna dimineata, ladies!

Am avut o noapte mai buna, in sensul ca este prima data cand nu am mai ridicat-o deloc din patut, la niciuna dintre treziri. S-a trezit la 12, la 2, la 4 si la 6, singura trezire mai dificila a fost cea de la 2, cand am stat langa ea aproape o ora ca sa reuseasca sa adoarma profund, cu mangaiat, cu rasucit de pe o parte pe alta, cu maraiala, dar fara plansete...La celelalte treziri, m-am dus la ea in camera, insa am vazut cum s-a descurcat singura sa adoarma la loc, nu a fost nevoie sa fac nimic. Eu zic ca sunt pe drumul cel bun...

Olivia, nu stiu de unde ai scos partea cu parasitul, nu e cazul niciuneia dintre noi...faptul ca incercam sa gasim un mod de a ne ajuta copiii sa adoarma singuri si pe noi sa ne odihnim noaptea, mai ales ca unii se duc la munca a doua zi, nu inseamna ca nu ne mai pasa de copil, sau ca il parasim, sau ca il lasam sa planga pana cand cade lat in patut si doarme...cat despre plansul copiilor, daca stai si studiezi cu atentie, observi ca sunt multe feluri in care copilul plange...si, asa cum ai spus si tu, este modul in care isi exprima nemultumirea, frustrarea...daca nu il las sa planga deloc, nu voi afla niciodata care este problema lui...in plus, eu nu cred ca sanul este raspunsul universal la nevoile bebelusului, sunt multe alte feluri in care putem consola copiii...daca ar fi asa, ar insemna ca femeile care nu mai alapteaza au o mare problema si nu au cum sa-si linisteasca vreodata copiii...
Iti doresc sa nu experimentezi noptile despre care vorbim noi, Camelia, Corina, Anca, Hera, eu...este evident ca sunt diferiti copiii, asa cum sunt oamenii in general...doar ca exista principii, directii mari, care sunt aceleasi pentru toata lumea...ceea ce am adus aici au fost informatii, fiecare este liber sa faca ce vrea cu ele, poate incerca metoda sau nu...

O zi frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Diamisha, apreciez foarte mult faptul ca ai contribuit mereu cu materiale fff utile.

Cred ca m-ai inteles gresit...m-am referit strict la o anumita parte din metoda Karitane pe care eu nu o pot urma, am spus ca eu nu l-as putea lasa sa planga si sa ies din camera fara sa-l consolez, nu poooot, fara calcule, fara rationamente, pur si simplu simt ca ma doare carnea de pe mine cand il aud ca plange si eu sa nu fiu acolo langa el...asta simt eu, nu am ce face si da, senzatia mea e ca s-ar simti parasit, asa simt eu lucrurile pt ca asa cum spui si tu, suntem f diferiti iar eu asta sunt. Nu am spus ca daca il lasi sa planga inseamna ca nu-ti pasa, nu stiu de unde ai interpretat tu asa...e alegerea fiecarui parinte, rational, as vrea si eu sa pot dar ceva din mine nu ma lasa...ce pot face?! Nu am impus nimanui nimic, nu am reprosat nimic, am spus doar ce simt eu...credeam ca am dreptul sa simt ceea ce simt fara sa-mi sara cineva la gat...

Referitor la sanul ca raspuns universal la nevoile bebelusului...poate nu m-am exprimat clar dar tocmai asta incerc sa fac, sa-l invat sa adoarma fara san dar si fara a-l lasa sa planga pt ca repet, nu pot...iar cu noptile nedormite...crede-ma ca stiu ce inseamna...si inca cum...

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Am trecut pe prima pagina linkurile la Metoda Karitane si la blogul vrabiutei. Daca ceva nu e ok, spuneti si modific.

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Olivia, e super ok..... Speedy, nu stiu, nu ma simt asa very important person sa ma dau exemplu ... juma de mapamond daca are chef sa ma urmareasca, sa ma urmareasca tot aici
Dar e o idee sa le sintetizez pt mine si-apoi mai vad...citind ce-am spus, ce-am facut, mai invat din propriile greseli si pot analiza la rece.

Azi noapte deci. Culcatul lin de care va spuneam. La 2 m-am uitat la ceas, liniste totala...ma gandeam c-a adormit-o daddy candva si eu n-am auzit... la 4 scanceli, daddy sforaia de zor - si ei se pare ca-i place, are rost sa ma mai intreb de ce doarme ea bine cu daddy in camera? - , am luat-o la alaptat, somn cu mine pana la 7. Se trezeste si daddy, il intreb de cate ori a trebuit s-o readoarma pana la 4.... mirat, `niciodata, credeam c-ai auzit-o si-ai luat-o candva, eu n-am auzit nimic`. DECI, O TREZIRE

Diamisha, nici Sara nu are o jucarie preferata, am niste carpe, impropriu spus, panze albe, cu care-o sterg, se mai joaca, mai doarme pe ele, i-am pus pe langa ea in timpul somnului dar nimic. Si jucarii nici atat, poate daca i-as pune laptop-ul , nu-i plac jucariile conventionale, in schimb prez si paste in pet-uri de jumate, cabluri, mouse, pungi, telecomenzi.....

Eu am o fobie cu mancatul bucatelelor, s-a innecat de cateva ori grozav...ea nu le da afara daca sunt prea mari, inghite tot. Chiar si cu ce s-a innecat a inghitit, n-a scuipat afara. No? Ce sa-i fac?

Iza, linkul, linkul!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput