*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Noi avem AC in sufragerie si cand ii dam drumul tin usa la dormitor, unde doarme Sara, intredeschisa.In masina e ok, avem clima si temperatura e constanta.
La mine e jale dupa ora 14, ca bate soarele pe partea noastra si se mai incinge si podul...fara AC nu putem face nani la pranz.
Merg sa ma mai joc un pic cu printesita si apoi sa facem nani impreuna.Diseara mergem la nasi si trebuie sa fim fresh.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Merci mult pt raspuns,Hera
In masina si noi mergem cu AC dat la picioare pe cel mult treapta 2.La noi,cum Rares are probleme cu inimioara,chiar nu putem risca sa-l tinem in caldura foarte mare.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Futuremother eu i-am dat pepene rosu bucatele mici in manuta sa pape singur si pepenele galben l-am pasat si i-am dat cu lingurita.
Bertha ici pt IOana si Darius, 2 copilasi foarte frumosi. Imi place mult scaunelul de masa SF al Ioanei ...si ce fericita e cu masinutele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

iata-ma-s inapoi.. clar, azi nu-i zi de smotruiala, sunt in week-end deja
pitica doarme, io frec netu' in loc de chiuveta/plita sau alte cele (BraveGirl )

trebuie sa iau un tarc, luasem un patut pliant de l-am pus in bucatarie sa mai pot face treaba pe-acolo si s-o am pe asta mica sub ochi, dar imi trebuie un tarc si la etaj. ca de cand circula taras-grabis nu pot s-o las deloc singura pe podea sa ma duc si io ca omu' la baie. si in patut nu pot s-o las ca vrea in picioare, nu-i iese si pica lemn pe spate de da' cu capu' de gratii, chit ca i-am pus aparatoare, tot suna cam tare.

asa... intrebarea mea e: care-i cel mai MARE tarc, (din textil, nu de lemn ca iar o iau de la capat cu datu' cu capu') pe care il pot gasi?

ce gasesc pe net vad ca-s cu latura cam de 105cm, chiar nu sunt mai mari? patrate cu latura de macar de 120cm?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

e pusa pe prostii de-o vreme

Citat:
citat din mesajul lui monicus
Apropo draga mamiuca ce cauta draga cozanacica sub patutz.. iti "aranjeaza" firele????

Mergi la inceput

Ati sunat, ati sunat? A ajuns?
(parca-s magaru' din Shrek cu <are we there yet?>)

Astept impresiile, drum bun maine!

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Camelia, astazi cred ca ajunge acasa, pe site la DHL apare ca este in Bucuresti, la curier. Daca nu ajunge pana la 2, sunam
Abia astept, maine-l probam cu un drum la bunici! Impresii, imediat ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salut!
Mie mi-a facutsotuldimineata mai placuta. A avut grija de fete de la 9 la 10 si asa mi-am facut si eu somnul de frumusete. Pitica s-a trezit o data pe la 4 si dupa aceea de dimineata.
Lorellay, practic scaunul se prinde pe urechiusele acelea metalice care fac parte din caroseria masinii si astfel la impact scaunul si masina se comporta ca un singur obiect, o singura forta de inertie. Scaunul prins cu ajutorul centurilor se comporta ca un obiect distinct fata de masina si la impact sunt doua obiecte cu mase diferite, au alta inertie si la un moment dat scaunul si masina ajung sa se ciocneasca. De aceea cel mai sigur scaun este cel cu spatele plus isofix.
Ca tot vorbeai de scaunul lui Codrin. Aici copii stau in scaun pana la 11 ani sau 1.40 m , adica mult si bine.
Corina, cred ca Mirtha este in vacanta. Adica lipseste motivat.
Ramo, poze i-ai facut ? Macar mergi la loto cu ea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu am facut poze...erau acumulatorii la incarcat pt maine la inot
Ne votati si pe noi va rugam...poza Inot cu tati
http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php
multumim si va pupacim

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Si cu 3 kg mai slaba (se poate?)

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Ai vrea tu!! Dar daca gasesti solutia, spune-mi si mie

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ramo votat!

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput