*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

uda leoarca de transpiratie,

Cotabitza-n persoana!

Bravegirl, si eu as sta numai in casa, da' ma taraste Darius la legane, tobogane, nisip si mai bine ma duc, altfel intoarce casa cu fundu-n sus, oricum e varza si-asa.

Ioana are o pasiune pt o parcare supraetajata plina de masinute a lui Darius si trebuie sa fiu cu ochii pe ea, sa nu rupa vreo rotita si s-o-nghita. El, saracul, tot strange masinutele si le pune la loc, pana mi-a zis: "mami, sa-i spui Ioanei sa puna masinutele la loc dupa ce se satura de ele", i-am zis ca nu stie, ca-i mica si a hotarat "pai sa nu se mai joace cu ele pana cand o creste si o fi-n stare sa le puna la loc".

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Seara buna, mamici!

Amalia multi pentru ca ti-ai amintit de noi, asa e, Victor a avut febra si diaree timp de doua zile, am ajuns si la spital dar se pare ca a fost un virus mai urat care si-a facut de cap, acum e aproape vindecat, trebuie doar putintel regim ca sa scapam de scaunele moi care au cauzat si o rana in fundic si care il supara acum cel mai tare..suntem pe drumul cel bun acum.

Chiar citeam ce ai scris despre asistentele din Romania, aici am fost placut surprinsa sa vad ca la Urgente la Spitalul de copii ne-au preluat imediat cand au auzit de diaree cu sange, desi tot auzisem povesti de groaza cu asteptare 2-3 ore pana sa se uite cineva la tine, iar doctorita avea tot felul de ustensile adaptate, un pix sub forma de girafa foarte comica, un cronometru sub forma de gargarita, o testoasa mai micuta pentru distras atentia copiilor, Victor nu a zis nici pas in timp ce-l intorcea pe toate partile, aa..camera de consulatie era vopsita cu tot felul de desene viu colorate, a stat fiu-meu cu ochii pe pereti tot timpul cat am fost acolo.. Imi pare rau ca scumpul tau a suferit atat, e bine ca sunt inca mici si uita repede..

Criss, votat si eu fetita ta adorabila, am vazut pozele din vacanta...superbe, v-ati distrat e cinste..

Cameliam si aici scaunele din grupa 9-12 kg sunt tot cu fata la directia de mers, am cautat prin toate magazinele si se uitam la mine vanzatoarele ca la o nebuna cand le ziceam ca vreau rear-facing..oricum, in august mergem in Spania, ma uit si acolo, poate gasesc..

Nu mai stiu ce voiam sa mai scriu..o seara linistita va doresc!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

scaunu lu laura de 70€ chicco luat la oferta de la carrefour se poate pune si cu spatele la directie, sau sunt eu tuta? eu asa tin minte

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ratusca mica trimite pupici balosi ('da de ne ies si noua dintii) catre Miki,Amalia ,Olivia,Diamisa,Bertha,Nebunica_zapacica,Bravegirl (maaaai cum sa nu iesi din casa pe malul marii fiind ....stiu ca ai tu motivele tale , da na eu as da orice sa fiu la mare )
Apropos de mare de 2 zile tot iesim la strand (ma rog un complex dragut cu mai multe bazine la cativa km. de noi cu bazin special pt. copii mici ) am ceva emotii sper sa nu ia nimic de pe acolo , a mai fost cineva in locatii de astea ?
Legat de somn as vrea sa pot da sfaturi dar la noi asa doarme de pe la 2 luni : singura in patut fara treziri noaptea si doarme de pe la 23 pana la 8-9 dimineata , e mai mult meritul ei si norocul meu .
Somn usor si fara treziri mamici si pitici

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt asa distrusa si pt ca eu nu functionez dc nu e cat de cat ordine in casa. Eu ZILNIC aspir (acum nu va imaginati ca in toata casa, ci macar intr-o camera), spal o chiuveta, un WC, o cabina d edus, mai aranjez ceva haine, mai o mancare/salata...si uite asa sunt mereu obosita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

asa e. adica am vazut un model aici chicco 0-18kg aprox pe la pretul ala, care merge si-si, ca fiind de la 0kg trebuie si cu spatele.

dar nu are isofix.
si materialul era tare sintetic la cel pe care l-am vazut eu. mai.. poate-s eu dusa cu materialul bumbacos, nu zic nu...

Citat:
citat din mesajul lui alra

scaunu lu laura de 70€ chicco luat la oferta de la carrefour se poate pune si cu spatele la directie, sau sunt eu tuta? eu asa tin minte

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

asa e. adica am vazut un model aici chicco 0-18kg aprox pe la pretul ala, care merge si-si, ca fiind de la 0kg trebuie si cu spatele.

dar nu are isofix.
si materialul era tare sintetic la cel pe care l-am vazut eu. mai.. poate-s eu dusa cu materialul bumbacos, nu zic nu...

Citat:
citat din mesajul lui alra

nu, nu are, se trece cureaua printr-o gaura in spatele lui, deci cred ca se poate pune si invers.

materialul e f sintetic.

eu insa acuma cand am luat scaun nou laurei (maxicosi de grupa 2-3) am cautat sa fie material fashos nu bumbacos (aveam de ales) caci e tot timpul plin de mancare si biscuiti. vara poti da tu 3 gauri intr-un prosop pe care il fixezi in scaun. laurei nu i se potriveste bbc, noi ii dam des de mancare in masina si murdareste rau

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Corina - nu puteti aduce pe cineva sa va faca curatenia? Sa te ocupi tu strict de facut ordine si gatit, nu si de frecat podea/wc/etc. Eu am pe cineva care vine o data pe saptamana si freaca tot in casa (dupa standardele mele) si sincer nici nu stiu cum ne-am descurca fara.

Bine eu sunt si foarte relaxata cand vine vorba de curatenie si ordine. In sensul ca pot sa zaca rufele adunate pe canapeaua din camera mare si o saptamana, ca daca n-am vreme de ele, sanatoasa sa fiu si gata.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu sunt asa distrusa si pt ca eu nu functionez dc nu e cat de cat ordine in casa. Eu ZILNIC aspir (acum nu va imaginati ca in toata casa, ci macar intr-o camera), spal o chiuveta, un WC, o cabina d edus, mai aranjez ceva haine, mai o mancare/salata...si uite asa sunt mereu obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Intru si eu sa va spun ca nu am apucat mare lucru din ritualul de seara, a a picat prea repede dupa ce a mancat biberonul, dar era la un pas mic de somn cand am pus-o in patut, i-am dat ursuletul pe care l-a luat imediat in brate, s-a rasucit pe partea dreapta si in vreo 30 de secunde a adormit. Fara plansete, scancete, maraieli, nimic, desi a fost sigur constienta ca era in patut, nu in bratele mele. Sa vad cum va fi la noapte...

Ami, am retinut ce ne-ai spus despre recoltarea de sange, si eu imi fac curaj zilele acestea sa o duc pe Sonia la analize. M-a incurajat si Diana ca nu e deloc asa de horror cum ne inchipuim noi ca ar fi pentru copilashi sa le ia sange din vena. Dar chiar nu ma asteptam sa fie atat de chinuitor ca sa-i ia din deget. Eu tot nu am inteles ce are Luca, ce-au spus exact medicii dupa analize? Sanatate pentru pui!

O noapte usoara va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Camelia, bineinteles ca am pe cineva care vine, ca altfel de mult eram la nebuni. Dar vine doar o data pe saptamana si dupa 2 zile deja ma apuca crizele. Am si eu perioade in care nu fac nimic, dar apoi ma simt is mai nasol pana imi intru iar in ritm.
Fug la spalat vase, frecat plita si chiuveta.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput