*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brie, imi cer scuze, dar departe de mine sa-ti dau o lectie. Din contra, eu vroiam sa-ti zic ca te inteleg, dar nu pot sa le cer fetelor sa-mi raspunda MIE, cd eu nu le-am raspuns lor. Imi pare rau ca ai crezut ca fac o aluzie 'ipocrita'. Fetele cred ca imi dau dreptate cd zic ca ele, dragute, mereu imi ziceau ceva frumos cd puneam poze, iar eu taceam malc cd ele asteptau sa le raspund macar la complimente, daca nu atunci cd pun ele poze.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

BraveGirl vroiam sa te intreb... i-ai mai dat banana zanicii tale? Te-ai lamurit daca e alergie la banana sau nu pana la urma?
Cu statul cu capul in jos la patut stiu ce zici... si eu i-am coborat salteaua si e tare aiurea acum. Ametesc toata cand ma ridic. La noi o laterala a patului se lasa mai in jos, dar chiar si asa e mare distanta pana la pitica. Poate avem vreo lipsa de Ca, Mg... ceva de genul asta?

Si apropos... voi analize v-ati mai facut de la nastere incoace? Din astea clasice, ma refer.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Inca nu i-am mai dat banana. Mai astept putin.
Analize mi-am facut si mi-au iesit bine toate...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

a mea nu merge deabusilea, nu se taraste deloc, nu se ridica in pat, nu sta nici macar in fund rade, mananca singura, bea bib singura, cu altceva nu ma laud. aaa, se intoarce pe burta! si se ridica pe manute in pozitia aia
nu ma ambalez ca nici sor-sa nu facea si acuma face - un pic cam multe din punctul meu de vedere

ma duc sa le spal ca sunt singura. imi tin loc sa dau replica dandusei

brie, pe cuvantul meu ca am citit si rascitit mesajul corinei si zau daca am inteles de ce te-ai suparat pe ea.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele , caldura mare azi se simte si pe forum
Bravegirl noi avem costum la fel sau fetele noastre? daca noi care cel albastru sau alb cu negru ? ...vezi ce probleme am eu ! Sa sti ca va invidiez ca puteti sta atat de mult la mare ..si pe constantence si pe Olivia si pe Oceanborn si pe Cherieactiv .Pt. Paula a fost f. benefica saptamana petrecuta la mare si ca somn si ca mancare si ca stat in picioare , am vrea sa repetem figura in septembrie .
Olivia ce-i place la David in apaa si zi asa cu rusii..te luau de-ai lor (eee ar vrea ei ) , am vrut sa pun si eu un clip facut in apa dar nu am reusit
Dandusaaa asteptati dintii 6 si 7 ??!!! waaw felicitari ..si noi ii asteptam pe 1 si 2
Felicitari si domnisoricilor grabite Androniki si Miruna aaa si Alexandra scotocitoare de prize
Multumim pt. voturi Otiliav,Cameliam,Monicus,Babyzapi,Mamiseli daca mai vrea careva ..nu ne suparam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4 penultima poza cod cri1

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

noi nici dinti nu avem ce sa mai vorbim de mers in picioare, abea mergem in 4 labe si ne sprijinim sa ne ridicam in picioare pe mana mewa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mamiseli, pai de c enu ne-ai impartasit mai devreme experienta ta? Ne-ai lasat sa ne chinui8m?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Da v-am zis mai oameni buni, am facut exact ce fac fetele acum cu obisnuitul treptat in patut. Mai putin program asa riguros ca al Diamisei ca eu nu prea am rabdare dar in esenta exact asa. Cand plangea de mataiala o mai lasam cateva secunde-un minut, cand plangea tare o luam si o consolam imediat. dar cum va spuneam am inceput pe la 3-4 luni (nu mai stiu exact) si s-a adaptat mai repede cu dormitul in pat. Manca noaptea o data sau de 2 ori, de cand a facut 6 luni am incercat incet incet sa aman momentul de supt (mai alintat, mai suzeta- da miruna accepta suzeta) si daca intarziam 2 min tot era ceva. Azi asa, maine asa si s-a intamplat sa doarma toata noaptea pana la 6.30 dimineata. La tine nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca sincer ma depaseste situatia. Eu cred ca am avut bafta si de copil docil sau poate mai independent de tztza mea si a renuntat mai usor la alintul la san. Habar n-am dar cred cu tarie ca se va regla si la voi cu somnul si va intra totul la normal. Cat despre raspunsul la mesaje, exact asa cum ziceam, ma despaseste situatia si habar n-am ce sa zic. Dar iti trimit muuuulllti pupici pt o mamica obosita.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Malinas multumesc mult esti o draguta si o haioasa.

Fetelor, nu va mai suparati cu bagatul in seama sau nu, toate avem mici momente de depresie (eu le am), oboseala in oase cat carul si efectiv cred ca multe dintre noi nu apucam sa raspundem. Eu una ma gasesc de multe ori ca citesc mesajele si uit cui vroiam sa raspund sau se trezeste fata (nu pot sa forumez cat e treaza ca cere atentie) si uit complet ce vroiam sa spun. sa va spun ca am zile cand ma loghez pe messenger si ma cauta lumea si efectiv nu am energia necesara sa raspund. Stau si ma uit asa in ceata la ecran si ma duc sa ma joc cu fata.

Cu ocazia asata sa salut si eu viitoarele posibile cuscre Oceanbornsi Andy ca nu le-am mai raspuns de ceva vreme.

Pupici la toate mamicile si floricele de impacare.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mamiseli, si-acuma-mi spui de scaun? Ieri am dat o tura de Miniblu si l-am luat pe cel mai simplu si ieftin.... total clasic. La 110 ron. Si tu iei transformabil la 150.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Sorrryyyy!!!

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

votat ratusca mica si frumoasa...

Citat:
citat din mesajul lui criss703
daca mai vrea careva ..nu ne suparam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4 penultima poza cod cri1

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

culcat 2 copii, ma duc si eu imediat ca nu mai vad de oboseala

dandusa

voiam sa comentez cuvantul "dresaj" folosit de dandusa, cuvant care tot apare cu nuanta urata in discutiile despre copii. da, e dresaj. orice forma de educatie e echivalenta cu dresajul. educatie inseamna impunerea unor limite, invatarea unor obiceiuri in anumite situatii si cam asta facem si cu cateii si cu ce vreti voi.

acuma depinde unde sunt limitele astea. radeam azi cu dandusa pe chat - relativ la pastrarea curateniei in casa. o mama poate fi obsedata de mizerie si isi poate certa copilul pentru fiecare pata sau petisoara de pe gresie sau -doamne fereste!!!- pe canapea, pe haine etc. copilul ei nu are voie sa se murdareasca, la joaca nu are voie sa stea in nisip, mama il spala si il sterge tot timpul, sta tot timpul stresata.
undeva la mijloc alta mama are grija doar ca copilul sa nu faca pete permanente, in sensul ca ascunde toate markerele si pune covorul in debara si canapelele oricum erau ieftine.
in extrema cealalta o avem ... pe colega noastra de odisee diana21 care a lasat-o pe ianca sa zugraveasca un perete in casa ca sa extrapolez, mamica "zuza" - nu mai vorbesc de diana - accepta orice face copilul, care are voie sa taie cu foarfeca fata de masa, sa umple totul de namol, sa dea in masa cu telecomanda de la tv.
dar nici acest ultim copil nu are voie sa bea apa din wc de exemplu - deci limita

ei, felul in care il faci sa nu bea apa din wc se cheama dresaj. e la fel de dresaj ca invatatul sa nu stea pe jos la nisip si sa nu faca nici cea mai mica urma de pata in casa. doar nivelul limitei difera si aici intervin diferentele intre mine si dandusa de exemplu ...

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput