*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citesc ca puiutii vostri se ridica deja pe marginea patului, merg deabusilea, chiar daca si cu spatele...Sara nu face nimic din toate astea...dar poate ca asa e ea, mai lenesa, dar si cand s-o ridica, n-o mai opresc Ce multe vreau si eu de la copil pe caldura asta, e crunt, iesim afara doar seara dupa ora 19 si stam pana la 22.
Am observat ca Sara nu adoarme daca nu e cat de cat racoare in casa si dau drumul la aer cu usa un pic deschisa spre dormitor, unde doarme ea.Acum doarme de la 15:20 si surpriza, din nou a adormit jucandu-se in patutul ei.
Spre rusinea mea nici eu nu prea scriu des, dar citesc si mai rar raspund la subiecte...sa nu aruncati cu pietre.Stiu ca toate avem problema casnice, dar eu simt ca nu voi termina niciodata.E dezastru la mine in casa.Canapeaua din sufragerie e plina cu haine de calcat...si cand sa calc pe caldurile astea ?Uscatorul de rufe e vesnic plin si cosul cu rufe la fel de plin in asteptare
Sper sa se mai racoreasca zilele urmatoare, desi la TV au anuntat ca va fi asa pana sambata seara.
De mancare nici nu mai spun...nu am mai facut, decat ieri cartofi la cuptor de imi venea sa ma impusc la ce caldura se facuse in bucatarie...in rest papam doar salate, branzica, fructe....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Brie, chiar azi ma gandeam ca merit sa nu ma mai bage nimeni in seama pe forum. Eu citesc, dar sunt atat de daramata, incat rar raspund. Dar am pretentia sa mi se raspunda. Am cam scris in ultimele zile si parca nu a raspuns lumea...dar m-am gandit ca merit. Ce pretentii am sa-mi raspunda fetele, dc eu citesc dar nu le raspund...
Felicitari pt Androniki!

am inteles perfect celelalte mesaje ale fetelor dar din pacate "lectia" ta mi s-a parut destul de rautacioasa facand o aluzie ipocrita.
am zis ca nu mai scriu si nu vreau sa dau NICIUN curs unor discutii care nu-si au rostul, dar cand vad ca sunt luata peste picior chiar nu ma pot abtine.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

BraveGirl vroiam sa te intreb... i-ai mai dat banana zanicii tale? Te-ai lamurit daca e alergie la banana sau nu pana la urma?
Cu statul cu capul in jos la patut stiu ce zici... si eu i-am coborat salteaua si e tare aiurea acum. Ametesc toata cand ma ridic. La noi o laterala a patului se lasa mai in jos, dar chiar si asa e mare distanta pana la pitica. Poate avem vreo lipsa de Ca, Mg... ceva de genul asta?

Si apropos... voi analize v-ati mai facut de la nastere incoace? Din astea clasice, ma refer.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Ramo, fiica-mea de-abia si-a dat drumul la mersul de-a busila (in fata, ca oamenii, ca de-a racu' mergea de ceva vreme). De ridicat in pat, in genunchi, punct. Si Alexandra e din 9.11, deci aveti vreme sa v-apucati de ghidusii din astea. Zi mersi ca inca sta locului, ca eu de azi dimineata fug dupa ea sa nu-si bage degetele in priza, sa nu traga de pe noptiere lucrurile... si uite asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Isaelenea, sa stii ca fur idei de pe blogul tau... idei de papitza nu altele, se pare ca fetele noastre se bat in `tehnica`

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

ma bucur ca va inspirati de la noi...de aceea le-am si postat.
cat despre tehnica, as vrea sa dezvolte mai mult partea cu romantismul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Cred ca e ceva cu numele Sara si tehnica....si a mea e pasionata de laptop, mouse, cabluri, casti...

se poate, totul este posibil in lumea bebeilor

Mergi la inceput

Brie nu te supara si mai acorda o sansa...cel putin mie...eu abia reusesc sa citesc, si cand reusesc e pe sarite...ca fi-mea doarme de la 11 seara pana a doua zi la 7 jumate, si ziua daca adorme 30 demin e mult, si cand e treaza sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, ca sti si tu cum este, sau ce putin al nnoi mare pasiune pentru cabluri, fire, telefoane, calculatoare, prize....
Bravos pt Andro ca a luat-o la trap!

Mergi la inceput

si noi, si noi

Citat:
citat din mesajul lui isaelena
...mare pasiune pentru cabluri, fire, telefoane, calculatoare, prize....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu vreau sa-i spun Catalinei2307 dar nu stiu cum sa dau de ea. Asa ca Brie te rog frumos felicit-o si din partea mea.

Eu chiar voriam sa intreb. Nu merge nici un cozonacel?
Ca unii deja se apropie de 10 luni si fimea a mare asa de repede a luat-o la galop.
Elisa cum am pus-o in patutul de lemn cum s-a ridicat pe margine. E asa haioasa ca se tine si in dinti numai sa stea in picioare. Are un mod tare ingenios de deplasare. Sta in fundulet si isi ridica fumduletul tinandu-se in maini si avanseaza incet incet pana ajunge la ceva de care sa se prinda unde vrea sa se ridice. Evident ca are fundul rosu, parca-i maimutica de la zoo . Si mai merge si ca racul pe uscat, am pus-o intr-o piscina pe covor si innoata acolo pana oboseste.
Mananca din ce in ce mai bine legumele. De nevoie i le-am dat la furculita ca nu ne-am hotarat ce robot sa cumparam (ma oftic ca pe unde am fost gasit doar 2-3 modele, urasc monopolul astora si deja mi se pare ca am pierdut mult timp si nu mai am chef de umblat plus ca nu stiu pe unde). Si uite asa pana ne hotaram noi nu mai este nevoie sa-i pasez mai nimic.
Si cum ziceam intr-o seara mi-a dovedit ca intra si 300 de ml in stomacelul ei. A bagat pe la 8 seara si pranzul si un mar copt dupa ce toata ziua a facut figuri si nu a inghitit decat cateva lingurite. Deci poate daca vrea, dar e musai sa fie bine dispusa altfel nu ma inteleg cu ea.

Camelia, am luat azi de la un service un pliant despre scaunele BeSafe si am gasit si o vanzatoare sa stea la discutii. Aici poti vedea toata colectia. Cele cu Alkantara in nume au o husa pufoasa, apropiata de cum este scoica de la Maxi-Cosi. Practic Alcantara asta e deja un material renumit, imitatie de piele intoarsa. Cele cu Gri au fasul acela fin de care ziceam. Tu ce-ai alege intre BeSafe Izi Combi X2 si Mobi de la Maxi-Cosi?
Eu n-am facut nici o analiza de sange, de abia am facut un control gine, singurul dupa nastere.
Darling, mersi de poze. Cum le-as putea lua de la tine?
Monicus, mi-a placut rochita Anei, si palariuta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Olivia, nu ti-am sarit la gat, ba chiar am intrat usor in defensiva pentru ca am explicat, poate prea mult, in ce ne situam pe pozitii diferite. Si repet, diferite, nu adverse.
Eu stiu ca tu esti o fata sufletista, optimista si vesela, doar ca eu cel putin am perceput mesajele tale ca fiind usor definitive in niste aspecte care sunt destul de discutabile si diferite de la o persoana la cealalta.

Dandusa, astept dintii aia ca pe cirese coapte, pe cuvant!!! Tu esti la nr 7 si 8??? Eu sunt la nr 3 si 4...ma asteptam sa-i iasa mai devreme, aia de jos au iesit la 6 luni si jumatate, au trecut mai bine de 2 luni si nu a mai iesit niciunul...astia zic ca dam degeaba vina pe dinti, dar tare mi-ar placea sa gasesc un vinovat pentru trezirile Soniei...

Camelia, in materialul cu pricina exista un exemplu de ritual de seara, care nu mai respecta ciclul sleep-feed-play-preparing for sleep, ceea ce mi se pare logic intr-un fel, e absurd sa mai trecem prin faza de play, daca vrem ca sa se linisteasca si sa adoarma. Am mai citit ceva important, copilul nu trebuie sa fie epuizat cand vine momentul de somn, el are nevoie de reurse proprii ca sa reuseasca sa adoarma. In concluzie, la primele semne de oboseala, frecat la ochi, irascibilitate, lipsa totala de atentie, trebuie sa ne apucam de ritualul de seara, chiar daca nu se potriveste intocmai cu ora de somn obisnuita.

Brie, bine-ai revenit, cred ca a fost doar un bad timing intre revenirea ta si situatia cu somnul copiilor pe care o tot dezbatem...sper ca Androniki doarme bine si tu nu ai nopti albe!

Alra, de acord, o sa tin cont de ce mi-ai spus. Multumesc.

Anca, vrabiuta, eu i-am spus in patut in fiecare seara o alta jucarie, una singura nu mai multe, si am observat cum a reactionat la ele. Ursuletul despre care va spuneam aseara este diferit de celelalte, m-am prins eu azi, este mic, il poate strange in brate...restul jucariilor de plus pe care i le-am dat erau jumatate cat e ea si se juca putin cu ele, dupa care le impingea cat mai departe. Nu stiu daca are importanta acest lucru, dar e singura diferenta notabila intre ele. A dormit si astazi, peste zi, cu ursuletul, sper sa-l vrea si diseara.

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput