Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Salut !

Nu am reusit sa va mai scriu, nici sa va citesc. Dupa ce am scris ultimul mesaj la odisee, am luat legatura cu dr si nu sunt tocmai bine. Deocamdata, fac tratament injectabil cu No-Spa si Gynipral si daca nici asa nu se releaxeaza burtica, va trebui sa ajung la internare pt perfuzii. Un regim alimentar mai lejer, fara carne, oua, grasimi bla bla, multe lichide, fructe, legume si nimic sarat.
Cat stau in pat, ma simt ok, insa cum fac pasi, e de jale. E nasol, dar sper sa treaca si, ce e cel mai important, sa nu sufere bebe deloc.
Ecografic, totul e ok cu bebelusul, eu ma temeam rau sa nu il fi afectat, inimioara ii bate bine, placenta e la locul ei (nu a decolat , in exprimarea dr).
E greu sa stau doar la pat, Daria ma solicita si ea, desi in ansamblu intelege si se joaca si singurica, dar tot apare cu carticele sa ii citesc si sa ne mai jucam, in limita statului la orizontala.

Astea sunt vestile mele, ma straduiesc sa citesc din urma, dar e destul de incomod de citit din pozitia culcat pe o parte.
Va pup !

Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

imi pare rau de necazul tau, dar sa stii ca si eu iau gynipral, e adevarat ca nuperfuzabil si nici injectabil, ci pastile, dar mi-a facut o perfuzie in spital cu gynipral. te cred ca ti-e greu sa stai doar la pat din cauza micutei tale, dar trebuie sa te fortezi, pentru ca nu mai e mult si e pacat sa se intample ceva acum. sa stii mca in aceeasi pozitie scriu si eu de vreo luna. asa ca o sa te obisnuiesti. eu nu mai puteam sta pe scaun asa mult de atunci, asa ca am adoptat eu singura aceasta pozitie, in pat.
iti tin pumnii sa treci cu bine.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Geani stai cumintica la orizontala ca sa nu te apuce iar contractiile. Sa iti dea DD putere si rabdare si o Darie cumincioara si mai putin solicitanta pentru ca fratiorul ei sa vina cu bine pe lume.

Techila, la Roman sta soacra "aia"?? La mama ai net? Ca noi te vrem cu noi in fiecare zi, sa stii

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

am recuperat si eu ce ati scris ... 2 capitole ... felicitari celor 2 incepatoare de deschiderea capitolelor deci se poate
raluca_u in primul rand la cea frumoasa , mai ca am inceput sa transpir cand am citit prin ce ati trecut cat despre prietenul vostru of si multe altele , dar nu la topicul asta
mary_07 spor la refuzat vaccinul ... am multe hbsdjcbjdbvs dar ma abtin te
danangie , huh , bine ca s-a terminat cu bine cosmarul
monicutz draga mea ai ajuns la 32 de saptamani ... cum sa iti spun sa nu ma intelegi gresit? la 32 de saptamani se nasc f multi copii in ziua de azi fara nici un risc si daca e sa fie mergi curajoasa si increzatoare ca totul va fi bine, Te si tare in brate (cam greu cu burtoiul meu )
luto bine ai venit cu vestile bune
iuliko te inteleg perfect cand te gandesti la 35 , desi nici 32 nu e chir neintalnit ... ca sa nu mai zic ca de la 37 in colo se poate intampla in orice moment ...
manga zici ca te-ai patat pe fata? ok , zipp la gura mea ...
gegea si eu tot din pozitia asta citesc si scriu , te sa treaca si sa fi ok
... mai aveam atatea de scris si transmis , dar ma chinuie niste arsuri groaznic , ma chinui sa stau cu gura inchisa sa nu dau foc la casa ... sunt pe aici acum ca sunt la zi

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, …….si cu cine seamana?
- … Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

www.bebedesign.ro/patuturi-transformer.php#poza" target="_blank">patuturile de care va povesteam ca se transforma doar ca nu sunt la 550 cum retinusem eu ci de la 740-850 roni

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

scuzeeee , am uitat sa va salutez ... asa e mai bine

... mi-am adus aminte de hainute de pasarica

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

hello Aida .
te-ai cam lasat strigata dar bine ca ai aparut.

sa aveti o zi frumoasa, eu fug sa fac putin nani ca imediat apare albinuta mea...

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

peste cateva ore vin baietii sa monteze aerul conditionat ha ha ha , deci nu mai plec la mama, stau ca rama la mine acasa si nu fac nimic

da ramsan, acea soacra sta la roman, doar ca v-am zis, ea nu are suflet rau, doar ii place sa vorbeasca mult si le stie pe toate. dar acolo e si socra-miu si bunica sotului, care si ea le stie pe toate, dar are varsta ca scuza, si in ciuda varstei mereu imi face cozonac de casa

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bun regasit, gagici cu burtici!
Vad ca nu-i prea mare vanzoleala prin gasca noastra..o fi de la caldura?! maine si poimaine cica ne coacem..

Monica Doamne ajuta sa fie bine! ne gandim la tine si cum a spus si Lucia, mai intra si spune-ne cum esti

Lucia cred ca si eu voi intra un pic in panica cand vom schimba prefixul; azi noapte am visat ca intrasem in travaliu si eu nu aveam camasa de spital..si nu vroiam sa plec de acasa fara camasa bine ca a fost ok la control;

iulika te admir tare mult! esti vesela si optimista, tu peste 2 saptamani ai putea da startul

Geani un si un gand bun pentru tine!

Ramona nu am reusit sa pun cartea in franceza pe mailul comun; ieri am avut niste chestii de rezolvat si nu ne-am putut ocupa de acest lucru..dar cum vine barbatu'acasa, pun melodia

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ma duc sa dau cu var pana nu vin baietii, desi ma doare burta de mor ca de azi dimineata si eu si sotz si cainele de casa suntem deranjati la burta....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salut si pe Aida de care ne-a fost dor ieri

Techila bravo mami! pune-i pe aia sa faca treaba repede, ca nu-i de gluma cu caldura asta! si eu zic sa-ti faci numele cu roz..sau mai bine, cum iti place tie!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput