Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Lutoniana dar unde e burtica??...Sau ne minciunesti ca e poza de azi ai??

Stiu ca nu se vede dar nu puteam sa ii spun aluia cum sa faca, profil, mai sus,mai jos
Lasa ca-mi fac una in baie singura, sa vedeti ca am si eu burtica

Raluka multumesc.....e asa de bine sa papi ceva....ohoooo....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Ah....am uitat Iulika las-o mai usor cu treaba ca nu cred ca e cea mai indicata acum
E posbil ca noi sa simtim ca putem si avem energie dar corpul sa resimta altfel.

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Sunt curioasa in ce stadiu o fi Mariana cu calculatorul ....si daca mai apare pe la noi

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

crocodana,asa putini bani luam,tocmai acum cind avem multa nevoie de ei?Miine sun 2 juristi pe care ii cunosc,ca nu imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

helloooo....

i'm back from work....citesc de zor ca sa va prind din urma.

techila...vreau sa vad si eu poze cu perna magica...ca deja am sechestrat 3 perne prin jurul meu ...spre disperarea sotzului... poate scapa doar cu una.

...neuronul meu gravid e in pana rau de tot... am uitat ce mai vroiam sa spun...si la serviciu uit de la mana pana la gura...daca nu ma ridic in momentul ala sa fac lucrul respectiv...salut!ca nu-l mai fac.

aaa...as fi vrut sa mai pun niste poze...insa nu mai imi merge parola...ati schimbat-o voi? poate cineva sa imi dea PM cu userul si porola...ca poate scriu eu balarii acolo

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+29/30

Mergi la inceput

Iulika pentru ca ai fost obraznica si usor impertinenta si mi-ai zis ca eu nu am dovleac, uite mi-am dat jos rochita si m-am pozat....
Asa e bine mami ?
Am si eu burtica

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika pentru ca ai fost obraznica si usor impertinenta si mi-ai zis ca eu nu am dovleac, uite mi-am dat jos rochita si m-am pozat....
Asa e bine mami ?
Am si eu burtica

Cea mai fericita 32 + cu

Ce imi place så fiu impertinentå..obraznicå nu mai spunO burticå frumusicå focc..La mine place muult..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Luto si mie imi place foarte mult burtica.Pacat ca a mea e asa mica, tare as fi mandra sa merg ca o ratusca pe strada, visez acum
Fetele eu sunt tare suparata.Am iesit pe afara si mai sa ma iau la bataie cu niste fete ca cica daca as naste pe bebeluta la 8 luni nu traieste ca moare orice copil nascut la 8 luni si ca traieste doar cel nascut la 7 luni si noua.Am si acu lacrimi in ochi

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Yeyy, am vazut si eu burtica de surpriza de Lucia

soatza intarzie acasa....si uite asa ma lungesc si eu p-aci

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

crocodona legea 257/2008, ce modifica 148/2005, spune ca
"rt. 1. - (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei. (...)"
in consecinta se calculeaza toate veniturile pe care le-ai realizat in ultimele 12 luni, se face media dupa care suma rezultata se plafoneaza la 4000 de lei.
Daca nu vor sa iti calculeze corect , spune-le ca vei face plangere la ITM, si apoi le dai in judecata si le ceri si cheltuieli si daune...
trebuie sa fi dura ca altfel, nu rezolvi nimic, cel putin eu asa imi propun de fiecare data cand mi se intampla porcarii d-astea.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput