Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Miha, tot cu biogenis as vrea sa recoltez si eu. Am dat un mail luni, azi altul si vad ca nu ma ia nimeni in seama. Maine ii sun. Dr meu mi-a dat mai multe variante insa sugerat sa nu iau pretul ca singur criteriu in alegere.

Offf, cu calculele astea de salariu... Imi imaginez ca au un program de salarizare, cere un raspuns oficial de o firma de consultanta. Asta cu plafomarea lunara mi se pare cam bullshit.

Diana, sa stapaniti sanatosi casutza!

Techila, ai luat lenjerie la patutzuri?

Pupici

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Pupici fetele
Diana felicitari pt achizitionarea casutei,multi ani fericiti in ea
Monica fii optimista si sigura ca d-zeu nu te paraseste,si eu stiu o fetita care s-a nasct la 32 de sapt si acum are 8 ani si e sanatoasa tun
Danangie,multa sanatate si bine ca totul e ok cu bebicu
Fetele eu o sa primesc un patut din plastic,pe doua nivele si cu parte rabatabila,sper sa fie ok daca nu o sa cumpar unul de lemn mai incolo
Eu ma tot chinui sa o vrajesc pe sora-mea sa mai vina o sapt pe acasa inainte de sept dar nu reusesc ca zice ca nu are banuti,m-am plictisit ingrozitor si cu ea trece timpul tare repede
Am trimis si eu contractul la cord blood center si am fost tare mandra cand am trecut numele bebicului acolo,astept sa-mi vina kitul
Mimika la urmatoare actualizare a listutei,rog frumos sa ma treci si pe mine cu carucior albastru
Sunt si eu in gasca cu MANGA SI DELIA,azi schimbam semnatura,am ajuns la 30 de sapt
Va dulce si sunt pe aici,va citesc

29+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mimika,

plafonarea venitului inseamna ca indiferent cat iti iese din calcul nu poti lua mai mult de o anumita suma, plafon.

eu citind legea privind banutii pt cele 126 de zile am inteles ca se calculeaza 85% din media venitului brut in ultimele 6 luni si cam atat voi lua (se scad doar asigurarile sociale la salariu mediu adica 10,5% din 600)..insa daca iese mai mult de 7200 adica 12 salarii medii pe economie, voi lua 7200.
problema e ca mie mi-au plafonat venitul adica in lunile in care am avut mai mult de 7200, mi-au trecut ca am luat salariu 7200 (desi eu am platit contributii la cat am luat) si apoi au facut media..si asta inseamna mult mai putini bani.
culmea e ca media mea nu depaseste plafonul!
incet incet am vazut ca multe fete s-au lovit de medici de familie batuti in cap, care nu vor sa acorde prenatalul cum e corect..ca nu stiu legea sau nu o pot pricepe..problema cu care mi-am batut si eu capul la timpul ei...
acu sper sa o lamuresc si pe asta...intr-un fel sau altul...si poate voi nu va veti lovi de asa ceva

nu stiu daca am fost suficent de clara...incerc sa ma calmez....ca sa am forte proaspete maine dimineata cand sper sa clarific situatia

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Monica tin pumnii sa fie totul bine
Adi ma bucur ca Lisa e bine
Si aici se recomanda patutul de lemn, dar din alte considerente. Se spune ca baby trebuie sa doarma pe o suprafata tare, iar salteluta pentru paturile pliante (inafara de cea cu care vine patul, de vreun cm grosime) nu e suficient de groasa (are vreo 5-6 cm) pentru a constitui o suprafata ferma.
Lui Peter i-am luat o saltea cu 2 fetze : un tare pana la 1 an, verso e ceva mai comoda, pana la 3 ani.
Patuturile pliante sunt tare ieftine cand gasesti un sale, avem 2 si sunt grozave la drum.
I-am luat un pat scump care in teorie tine pana la adolescenta (se tot modifica, se intorc partile pe dos, etc), dar de la 3 ani a inceput sa ceara sa doarma in pat de adult, asa ca i-am cumparat pat mare. Noroc ca-mi scot investitia cu baby2

Vestea cea mare : am cumparat casuta . Are 2 etaje, 3 dormitoare si o curte mica.

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Diana, sweeet!!! Felicitari pt casa, sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati la maxim de/in ea!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mimika, multam, am inteles

Crocodana, ce nu inteleg eu e de ce trag ele asa de bani, cand nu plateste institutia, ci statul, deci firma nu are nimic de castigat daca iti da tie mai putini bani....eu zic sa pui juristii firmei la treaba, sa-si dea o opinie oficiala, daca e cazul....

Monica
, tinem pumnii cumnatei si asteptam si noi vesti...

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Geani imi pare tare rau ca treceti prin asa greutati. Doamne ajuta sa fiti bine pana la 40 de saptamani. Dar care e problema, de ai si regim?

Dana cum se numesc ciorapeii? Sau cum sa-mi caut si eu? Oricum suntem care prindem si toamna friguroasa cu burta mare

mimika unde putem si noi vedea poze frumoase la care sa plangem?

Patut eu am luat de lemn dupa multe "studii", dar probabil ca la primavara vom lua si unul pliant pentru excursii. Plasticul acela nu e prea sanatos pentru ei. Depinde cum stati cu spatiul, ca astea de lemn de obicei sunt mai micute decat cele de plastic. Si sunt mai rezistente. A, si imi amintesc ca zicea aici o mamica, in urma cu cateva luni cand s-a mai deschis subiectul, ca i-a placut mult cel de lemn ca i se poate cobori de tot o laterala, si sa il lipeasca de patul parintilor, sa-l alapteze noaptea mai usor. Deci cred ca as fi luat de plastic doar daca as fi stiut ca dorm in diferite locuri foarte des. Acuma sa vedem cum va fi si in practica, teoria o stim deja . Aa, si am vazut de vanzare tot felul de accesorii si buzunarele de atarnat, daca vreti.

Selen eu am vazut doar pe net produse weleda, dar acolo, la voi, in civilizatie s-ar putea sa fie si in farmaciile naturiste.

Eu pot deja sa-mi pun un motto din acela la nume, dar nu stiu ce m-ar reprezenta... ma simt asa, fara personalitate

Fetelor, asa ma speriati cu nascutul prematur... ca aici la noi in Baia Mare v-am spus ca saptamana trecuta s-a intamplat o tragedie la 32 de saptamani si astia nu au aparatura pentru prematuri nici la particulara, nici la spital... Doamne fereste sa se intample mai repede...

Diana felicitari pentru casuta!!! Sa aveti parte acolo doar de zile frumoase, pline de bucurii!

Monica sa nu ne uiti cu detalii nici azi, si despre cumnata, si de ce zice doctorita de analize

ionika multumim de detaliile despre contractele de la cbc. Eu nu ma pricep deloc deloc la chestii juridice, de aia v-am intrebat mai demult daca e oare ceva in neregula. Problema e ca, asa cum mi-a zis atunci techila parca, si daca am vrea sa schimbam ceva, pana cand iau ei deciziile la juridic, noi nastem...

Miha si pretul e la fel si la biogenesis? Ca aveam impresia ca cbc e si cel mai ieftin. Si mai zicea cineva ca alte firme din astea de stem nu sunt asa prompte ca si cbc, nici la dat informatii, nici la trimis kitul...

Madalina deci trebuie trecut numele bebeului? Eu nu reusesc sa ma hotarasc la cel de-al doilea...

Adi si eu ma mai uit pe babycenter com sau co.uk. Dar nu gasesc niciodata chestii asa interesante

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

RALUKA il treci doar daca te-ai hotarat deja
Sa dea Domnul sa fie totul ok la tine pana la 40 de s,caci si eu am o experienta tare urata in spitalul de la baia mare,nici nu vreau sa-mi aduc aminte cat de josnici sunt toti

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ola, am venit din oras.
Am facut poze intr-o parcare ...am rugat un nene care l-a sfarsit mi-a spus ca e cea mai stranie rugaminte pe care a primit-o el
L-am asigurat ca nu sunt nebuna dar sunt sigura ca nu m-a crezut.
Era si foarte bine imbracat si avea o masina faina deci nu avea cum sa fuga cu aparatul meu.
Nu mi se vede burta deloc dar asta e.....am sa fac unele mai faine cand vine Adi.

Merg sa-mi verific mancarea ca e la cuptor si revin si cu alte raspunsuri pt fete.
Nici nu vad tastele de foame.

Vizionare placuta

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

RALUKA il treci doar daca te-ai hotarat deja
Sa dea Domnul sa fie totul ok la tine pana la 40 de s,caci si eu am o experienta tare urata in spitalul de la baia mare,nici nu vreau sa-mi aduc aminte cat de josnici sunt toti

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

27+

Mergi la inceput

Lucia ce scumpica esti . Bizar nenea, nu inteleg ce i s-a parut anormal...

27+

Mergi la inceput