Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 3
Nerantula spune:
Carla Si noi cu trenul, dar i-am facut bagajele si l-am trimis afara cu buni, ca cica iar e zi caniculara
La noi criza inseamna lipsa proiecte = reducere 25% la salariu (care era parte variabila din venit datorita activitatii pe un proiect) De cand cu mutarea mamei in Bucuresti nu mai incasam nici chiria de la apartamentul ei, asa ca .. de la o luna la alta abia reusim sa facem fata celor 4 rate
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
anca81 spune:
Buna dimineata
Ratonelu, si noi suntem pe baricade, Carla s-a trezit plina de lacrimi pe la 3, apoi la 6 s-a trezit din nou sa pape laptic si s-a tot foit pe jumtate adormita pana pe la 8
Lavida, ai o frumusete de fetita, am votat ambele poze. dulceata mica si dolofana
In rest suntem la fel, Carla nu mananca decat lapte si cereale + iaurt, maxim 600 g/zi. Deja m-am obisnuit cu noua etapa . Incisivul de sus se incapataneaza sa iasa, desi se vede bine de tot, inca n-a strapuns gingia. Asteptam...
Si on topic: la firma la care lucrez s-au taiat bonurile de masa din motive de "criza" si s-au intarziat salariile luna aceasta cu 7 zile (inca tot nu s-au dat) .
Iar referitor la crize & plans, Carla mai are momente de "criza", asta cand o opresc sa intre in masina de spalat, sa caute in cosul de gunoi, sa dezmembreze DVD player-ul lui ta-su sau alte activitati inventiv "distructive". Adica se incovoaie si urla de mama focului. Nu sta singura mai mult de 10-15 minute, cu exceptia diminetilor cand tocmai se trezeste si se joaca singura in patut cam o ora (timp in care beau rapid cafeaua si butonez pe DC ). Restul zilei il petrecem mereu impreuna, daca fac mancare in bucatarie - o pun in scaunul de masa, daca se plictiseste - merg cu ea in living si o las pe jos. Oricum, daca plange, se linisteste imediat cand o iau in brate, indiferent de ce problema ar avea. Si iesim mult afara, e mult mai linistita, inca sta in carucior destul de cumintica, ne plimbam prin parc de manuta, o dau in leagan. Da, si eu ii mai dau 2-3 pufuleti simpli si covrigi cand mergem afara.
Anca & Carla (13.08.2008)
Nerantula spune:
Nausica, da-mi, te rog, pm-ul cu locatia botezului vostru ..
Si mai astept si alte idei .. concrete, stiu ca exista locuri pentru astfel de petreceri, dar ma intereseaza recomandari la obiect, sa stiu la ce sa ma astept
Multumesc frumos!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
_giulianna_ spune:
Neata!
sau ?
Fac cinste, suntem in continuare pe primul loc!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
ratonelu spune:
nerantula, mama lor de rate
anca,tu esti de vina, nenica, auzi, sa nu intre fata in masina de spalat, adik de ce?!
giuliana, multumim.
nici noi nu stim cum o sa facem cu motu'. o sa fim vreo 20-25...si numai surori, frati, parinti, nasi.
nu cred ca mergem la restaurant ca nu ne permitem finanaciar.poate un gratar in curte+tort....adik la tara..dar si-asa e complicat ca la mine acasa n-au venit niciodata socrii...si nici acum nu as vrea sa vina...pt ca la mama e buda in curte(cum m-am mai laudat)..si ei nu pot suporta asta.
deci,cade si gratarul in curte...
deci, n-avem solutie deocamdata.
andy_galro spune:
Neatza!
cum va ziceam ieri am fost sa-i gacem pasaport lui strumfi si daca va zic ce a fost acolostrumfi cum nu are stare deloc se intorcea intoate partile, ii facea ala semn sa se uite la aparat dar pe cand facea el poza, Andrei deja se uita in alta parte, cred ca i-a facut ala vreo 10 poze pana a nimerit una ca deja era disperat politistul saracul...pana la urma a zis ca va fi ok
La multi ani cu intarziere Joy!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!! Si mai intra sa ne spui ce mai faceti!!![
La multe lunitze: MARK, MIHAIL, ALEXANDRU,EVA,ALISSA,SORINA,RADU
babytza, nerantula, anca, giuli, ratonelu
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
Neata mamici
Multam de cafea Giuli Dau si eu un pepsi pentru Lumi
ratonel
Noi o sa facem petrecerea de un an acasa in curte, sper doar sa tina si vremea cu noi Iar daca ploua cumva , vom sta in casa. Motul il luam in aceeasi zi. Nerantula stiu multe locatii pt copii unde ai putea sa faci petrecerea. Acum depinde ce doresti sa faci si cati bani vrei sa cheltui. Ca la vilutele ase e destul de scump Daca vrei iti dau detalii
la multe lunite Mark de Xor , Mihail de Dididi, Alex de Oana , Eva de Monica , Alissa de vdrag , Sorina de preety , Oadu de Ada !!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
ratonelu spune:
andy_gpoate nu-i place la poze, ce vrei..
roxsi noi tot la un an ii luam si motul.ne primiti in curtea voastra?
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu roxsi noi tot la un an ii luam si motul.ne primiti in curtea voastra? |
Cu mare drag
Babytza si puiiValentina David
Poze
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona stiam ca nu se da sare la bebe sub 1 an ori pufuletii asta au ca ingredient principal.... |
o mica rectificare daca imi permiti,pufuletii au ca ingredient principal malaiul nicidecum sarea
si eu ii dau lui dav rar,dar ii papa cu placere si cu amandoua mainile
BRAVO EDI!!!
lavida votat ratusca eliza
de David
Poveste