Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 7
cativ13 spune:
Cioara isi lauda puiul Priviti, va rog: http://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/Zambete?authkey=Gv1sRgCKedrsL-tsXHuwE#mami de Silvia Ioana
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Multumesc,ai PM www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
merci si eu! Incearca pina una, alta, daca i se misca dintii de lapte, poate ii scoti chiar tu... daca esti curajoasa, daca nu esti, cind eram io mica ii legam de clanta cu o ata si stigam pe cineva sa intre in camera, automat cind deschidea usa sarea si dintele (asta daca se misca binisor, asa nu doare deloc).
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! LA MULTI ANI Rares Codrut!!! LA MULTI ANI SimonaMami!!! Multumesc fetelor pt incurajari Ieri am fost la dentist si ma simt mai bine. Cu pregatirile stam ok, nu sunt deloc stresata. Astazi ma duc la cumparaturi sa-i iau ceva si lui David de imbracat, dar nu prea stiu ce. Nu pot sa-i iau costumas caci e f cald. De fapt nici nu stiu cum va fi vremea. Sper sa fie cald caci avem cununia in aer liber. Fug sa vad cum va fi vremea. Va pup si sa aveti o zi frumoasa Olga, mamica lui David iepurasul |
II poti "aranja" o tinuta di in. Ian are citeva si arata suuuuuuuuuuper cu ele.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
inapreda spune:
Chatonel, pai de aia am adoptat tehnica leganatului sa faca si el nani-nani cu mami. Dupa ce il adorm pe Ian, mai trag si eu un pui de somn, Ian insa se trezeste de fiecare data, inaintea mea si se joaca singurel si vocifereaza pe limba lui.
Olga, nu puteti amenaja un foisor pentru cununie?
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
chatonel spune:
citat din mesajul lui cativ13 Cioara isi lauda puiul Priviti, va rog: http://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/Zambete?authkey=Gv1sRgCKedrsL-tsXHuwE# mami de Silvia Ioana |
superr, e o figura Ioana!!! si asa zimbareata si vesela!
La centru ala de joaca de ce o centuresti? unde ti-e frica ca fuge? :)
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Fetelor daca stii vreun concurs CEL MAI DOBITOC INDIVID, sa ma inscrieti pe mine sigur voi castiga. Hai sa depan evenimentul tampit. De cand criza cu Infarixul am tot dat sfoara in tara cine are, cine are? Si ieri ma suna un amic de fam al parintilor mei, om cu fonctie la CAS si imi zice ca maine am vaccinul (adica azi)...Oau, super (dar in inima mea ceva nu se bucura incat nici pe sot si nici pe dr nu i-am anuntat). Azi dimineata ma suna omu...hai sa iti dau vaccinul, te costa 200 lei. Alt, oau in gandul meu ce diferenta. Cand ajung la farmacie sa imi pice plombele era Pentaxim. Ei si uite asa de rusine fata de omul asta pe care nu l-am deranjat de ani si la care acum am apelat de nevoie am cumparat Pentaxim (noroc ca pana la urma am dat 150). El multumit cA m-a ajutat eu tremurandu-mi picioarele de nervi. Si credeti-ma de vreo 3 ori l-am intrebat ieri Este INfarix ce ati gasit? Daaaa.... NUmai cand povestesc ma ia durerea de cap. Sa zicem ca il fac pe asta citind pe la voi ca se poate. Sun dr sa ii spun ca am gasit Pentaxim. RASPUNS: Nu, nu se poate ca amestecam schemele de vaccinare. Si uite asa o sa ma vaccinez eu in fund cu Pentaximul ...si f...si banii luati eu sunt. Scuzati expresia dar sunt bagaj de nervi. Mai am o sansa sa il dau inapoi la farmacie dar nu raspunde prietena mea care lucreaza la farmacia de unde l-am luat (e in vacanta) So...mama prostilor e mereu gravida...Dupa ce ca nu stateam bine cu banii acum nu mai am deloc. SA vezi diseara cand o veni omu si ii voi spune. Am sanse sa ma vaccineze el. UN VOT DE INCREDERE VA ROG http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/ Raru, tziparul lui mami |
Exact raspunsul asta l-am primit si eu de la pediatra mea, in condintiile in care o tara intreaga vaccineaza cu Pentaxim, ca alternativa la Infarix Penta. Oare anumiti pediatri din provincie au facut scoala in Burkina Faso?
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
|
Monnvas spune:
Fetelor, am platit si transportul cu curierul - desi pe site scria ca e gratis - si asta mai inseamna aprox. 5 lei/pers.
Acum intorc casa cu susu-n jos in cautare de cutii pt ambaklarea hainutelor
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, am platit si transportul cu curierul - desi pe site scria ca e gratis - si asta mai inseamna aprox. 5 lei/pers. Acum intorc casa cu susu-n jos in cautare de cutii pt ambaklarea hainutelor Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
si de ce ai platit daca zice pe site ca e gratis? il lasi sa te jumoale asa, cu buna-stiinta?
Toulouse, la ville rose
mababei spune:
Gaza, Aris, multumesc pentru informatii. MI-am achizitionat deja aparatul cu ultrasunetete, de la Chicco, si cred ca functioneaza ca azi dimineata nu mai avea nici o intepatura noua. Si o sa-mi iau si gel de arnica pentru intepaturile vechi ca tare urate-s, mari si rosii, ca o alergie.
Rares Codrut si pentru mamica Miruna
SimonaMami Si concediu placut...parca pe la Paris urma sa mergeti!
Cativ, ai o dulceata de fetita
citat din mesajul lui chatonel merci si eu! Incearca pina una, alta, daca i se misca dintii de lapte, poate ii scoti chiar tu... daca esti curajoasa, daca nu esti, cind eram io mica ii legam de clanta cu o ata si stigam pe cineva sa intre in camera, automat cind deschidea usa sarea si dintele (asta daca se misca binisor, asa nu doare deloc). Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
chatonel, da' erai curajoasa rau de tot....
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009