Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 6
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Da cam aiurea situatia. Ca sa nu fii suparata iti dau un si un vot. Poate castigi excursia si nu te mai vaccineaza sotul. Olga, mamica lui David iepurasul |
floric..cauta si tu pe dc la odisee mai mica..adica mai..iunie..si poate gasesti cumparator, ca am vazut ca multi parinti le cumpara.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Uite ca mi-am mai amintit, nu sunt chiar asa de neuronless Si la noi la nunta a fost vremea capricioasa: acum ploua, acum era soare, toata ziua ne-a tinut asa (era septembrie) si asa e si casnicia noastra:ne certam 5 minute-ploaia, ne e bine-soarele. PLoaia chiar inseamna belsug, la noi se verifica, doar avem cea mai mare bogatie, pe Silvia In legatura cu caruciorul, sunt la al treilea. Daca nici in asta nu sta, imi deschid magazin de carucioare second-hand. Eu tot astept Infanrixul sa apara in depozit la firma unde lucreaza sotul sau la vreunul dintre colegii lui (distribuitori produse farmaceutice). Daca aflu cine il are, va anunt. Noua medicuta ne-a spus ca se poate face Pentaximul dar si mai multe doze de Infanrix Hexa. Sa vedem ca mai avem putintel. mami de Silvia Ioana |
Dr mi-a zis ca la sf lunii august va fi importat. Si mie mi-a recomandat Hexa, spunandu-mi ca Pentaximul nu e bun ca se amesteca schemele. NU STIU CARE. Atata timp cat Pentaximul l-am cumparat de la o farmacie ca fiind vaccin de 4 luni nu stiu de ce nu e bun. Am mai vb cu o prieena , med de fam , si mi-a explic ca singurul considerent pt care imi face hexa este cel financiar.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
Raru, tziparul lui mami
chatonel spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ba da dar al meau ia salariu pe 27 si .....nimic... www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
da-mi, te rog, linkul spre conturi, io am cautat in blog si nu am gasit la prima vedere... o sa merg la banca cind apare sotul acasa azi; in mod normal banii ii primesti tot azi, daca ai o banca OK.
Iti pun 200lei, poate gasesti sa-ti avanseze cineva pina ii primesti pe astia in cont si du copilul la tras de dinti!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui olishka Chatonel ce-a patit dragoana cea cuminte de se trezeste asa de des? Sa o lase pe mama sa doarma caci avem nevoie de ea odihnita si lucida, pregatita sa ne dea sfaturi bune Olga, mamica lui David iepurasul |
Oli, dragoana e rea de caldura si cere sa bea, zic io, nu sa pape... ca nu sta mufata prea mult si adoarme si ea la tzitzi, ca si mine in fotoliu
Si ca tot zisesti de sfaturi, sa pregatesti ceva de luat pe spate daca zici ca se lasa cu ploaie, sa nu racesti tocmai la nunta!
Si la nunta mea (a veke) a fost o ploaie cu ropote exact cind am ajuns la restaurant, si pregatisem toata masa afara, ne draci am avut
Dup-aia a venit soarele la loc si a fost ok... da am tremurat ceva, noroc ca m-au imbracat invitatii cu o ceva pe spate
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Floric spune:
citat din mesajul lui petrean |
floric..cauta si tu pe dc la odisee mai mica..adica mai..iunie..si poate gasesti cumparator, ca am vazut ca multi parinti le cumpara.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Mi-am incercat norocul la mica publicitate. Sa vedem.
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?
[/quote]
Raru, tziparul lui mami
Monnvas spune:
AU VENIT HAINUTELEEEE!!!
Deocamdata am 2 tzepe: m-au pus sa platesc si transportul, desi pe site scria ca il platesc ei. Asta nu-i asa grava, mai nasol e ca am descoperit ca body-urile alea cu "Who needs Santa when I have grandma" mi le-a trimis invers: in loc de 1 de 9 luni si 4 de 12 mi-a trimis 4 de 9 luni (de fapt, 6-9) si 1 de 12. O sa il sun pe Gica sa ma cert cu el, dar mai intai sa termin de verificat daca-s toate hainutele OK.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
cativ13 spune:
citat din mesajul lui Monnvas AU VENIT HAINUTELEEEE!!!Deocamdata am 2 tzepe: m-au pus sa platesc si transportul, desi pe site scria ca il platesc ei. Asta nu-i asa grava, mai nasol e ca am descoperit ca body-urile alea cu "Who needs Santa when I have grandma" mi le-a trimis invers: in loc de 1 de 9 luni si 4 de 12 mi-a trimis 4 de 9 luni (de fapt, 6-9) si 1 de 12. O sa il sun pe Gica sa ma cert cu el, dar mai intai sa termin de verificat daca-s toate hainutele OK.Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)CAND 1+1=3 |
Floric spune:
E clar ca ma afecteaza eclipsa astazi (eu sunt Rac) Intai vaccinul acum bodyul cu Santa Cluase. Important e ca este in comanda. Acu ca vom purta si noi body de Craciun alaturi de copil asta e vom fi familie fericita.
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui chatonel da-mi, te rog, linkul spre conturi, io am cautat in blog si nu am gasit la prima vedere... o sa merg la banca cind apare sotul acasa azi; in mod normal banii ii primesti tot azi, daca ai o banca OK. Iti pun 200lei, poate gasesti sa-ti avanseze cineva pina ii primesti pe astia in cont si du copilul la tras de dinti! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Multumesc,ai PM
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui chatonel
Oli, dragoana e rea de caldura si cere sa bea, zic io, nu sa pape... ca nu sta mufata prea mult si adoarme si ea la tzitzi, ca si mine in fotoliu Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Si Isabella mananca noaptea daca-i cald
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema