Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetelor daca stii vreun concurs CEL MAI DOBITOC INDIVID, sa ma inscrieti pe mine sigur voi castiga.
Hai sa depan evenimentul tampit. De cand criza cu Infarixul am tot dat sfoara in tara cine are, cine are? Si ieri ma suna un amic de fam al parintilor mei, om cu fonctie la CAS si imi zice ca maine am vaccinul (adica azi)...Oau, super (dar in inima mea ceva nu se bucura incat nici pe sot si nici pe dr nu i-am anuntat). Azi dimineata ma suna omu...hai sa iti dau vaccinul, te costa 200 lei. Alt, oau in gandul meu ce diferenta.
Cand ajung la farmacie sa imi pice plombele era Pentaxim. Ei si uite asa de rusine fata de omul asta pe care nu l-am deranjat de ani si la care acum am apelat de nevoie am cumparat Pentaxim (noroc ca pana la urma am dat 150). El multumit cA m-a ajutat eu tremurandu-mi picioarele de nervi.
Si credeti-ma de vreo 3 ori l-am intrebat ieri Este INfarix ce ati gasit? Daaaa.... NUmai cand povestesc ma ia durerea de cap.
Sa zicem ca il fac pe asta citind pe la voi ca se poate.
Sun dr sa ii spun ca am gasit Pentaxim. RASPUNS: Nu, nu se poate ca amestecam schemele de vaccinare.
Si uite asa o sa ma vaccinez eu in fund cu Pentaximul ...si f...si banii luati eu sunt. Scuzati expresia dar sunt bagaj de nervi.
Mai am o sansa sa il dau inapoi la farmacie dar nu raspunde prietena mea care lucreaza la farmacia de unde l-am luat (e in vacanta)

So...mama prostilor e mereu gravida...Dupa ce ca nu stateam bine cu banii acum nu mai am deloc. SA vezi diseara cand o veni omu si ii voi spune. Am sanse sa ma vaccineze el.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

Raru, tziparul lui mami

Da cam aiurea situatia. Ca sa nu fii suparata iti dau un si un vot. Poate castigi excursia si nu te mai vaccineaza sotul.

Olga, mamica lui David iepurasul

floric..cauta si tu pe dc la odisee mai mica..adica mai..iunie..si poate gasesti cumparator, ca am vazut ca multi parinti le cumpara.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Uite ca mi-am mai amintit, nu sunt chiar asa de neuronless
Si la noi la nunta a fost vremea capricioasa: acum ploua, acum era soare, toata ziua ne-a tinut asa (era septembrie) si asa e si casnicia noastra:ne certam 5 minute-ploaia, ne e bine-soarele. PLoaia chiar inseamna belsug, la noi se verifica, doar avem cea mai mare bogatie, pe Silvia
In legatura cu caruciorul, sunt la al treilea. Daca nici in asta nu sta, imi deschid magazin de carucioare second-hand.
Eu tot astept Infanrixul sa apara in depozit la firma unde lucreaza sotul sau la vreunul dintre colegii lui (distribuitori produse farmaceutice). Daca aflu cine il are, va anunt. Noua medicuta ne-a spus ca se poate face Pentaximul dar si mai multe doze de Infanrix Hexa. Sa vedem ca mai avem putintel.

mami de Silvia Ioana

Dr mi-a zis ca la sf lunii august va fi importat. Si mie mi-a recomandat Hexa, spunandu-mi ca Pentaximul nu e bun ca se amesteca schemele. NU STIU CARE. Atata timp cat Pentaximul l-am cumparat de la o farmacie ca fiind vaccin de 4 luni nu stiu de ce nu e bun. Am mai vb cu o prieena , med de fam , si mi-a explic ca singurul considerent pt care imi face hexa este cel financiar.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Dodo, nu trebuiesc scosi dintii de lapte care impiedica cresterea "definitivilor"?

Ba da dar al meau ia salariu pe 27 si .....nimic...

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

da-mi, te rog, linkul spre conturi, io am cautat in blog si nu am gasit la prima vedere... o sa merg la banca cind apare sotul acasa azi; in mod normal banii ii primesti tot azi, daca ai o banca OK.
Iti pun 200lei, poate gasesti sa-ti avanseze cineva pina ii primesti pe astia in cont si du copilul la tras de dinti!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Chatonel ce-a patit dragoana cea cuminte de se trezeste asa de des? Sa o lase pe mama sa doarma caci avem nevoie de ea odihnita si lucida, pregatita sa ne dea sfaturi bune

Oli, dragoana e rea de caldura si cere sa bea, zic io, nu sa pape... ca nu sta mufata prea mult si adoarme si ea la tzitzi, ca si mine in fotoliu

Si ca tot zisesti de sfaturi, sa pregatesti ceva de luat pe spate daca zici ca se lasa cu ploaie, sa nu racesti tocmai la nunta!
Si la nunta mea (a veke) a fost o ploaie cu ropote exact cind am ajuns la restaurant, si pregatisem toata masa afara, ne draci am avut
Dup-aia a venit soarele la loc si a fost ok... da am tremurat ceva, noroc ca m-au imbracat invitatii cu o ceva pe spate

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

floric..cauta si tu pe dc la odisee mai mica..adica mai..iunie..si poate gasesti cumparator, ca am vazut ca multi parinti le cumpara.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE

Mi-am incercat norocul la mica publicitate. Sa vedem.
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?
[/quote]

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

AU VENIT HAINUTELEEEE!!!

Deocamdata am 2 tzepe: m-au pus sa platesc si transportul, desi pe site scria ca il platesc ei. Asta nu-i asa grava, mai nasol e ca am descoperit ca body-urile alea cu "Who needs Santa when I have grandma" mi le-a trimis invers: in loc de 1 de 9 luni si 4 de 12 mi-a trimis 4 de 9 luni (de fapt, 6-9) si 1 de 12. O sa il sun pe Gica sa ma cert cu el, dar mai intai sa termin de verificat daca-s toate hainutele OK.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
AU VENIT HAINUTELEEEE!!!Deocamdata am 2 tzepe: m-au pus sa platesc si transportul, desi pe site scria ca il platesc ei. Asta nu-i asa grava, mai nasol e ca am descoperit ca body-urile alea cu "Who needs Santa when I have grandma" mi le-a trimis invers: in loc de 1 de 9 luni si 4 de 12 mi-a trimis 4 de 9 luni (de fapt, 6-9) si 1 de 12. O sa il sun pe Gica sa ma cert cu el, dar mai intai sa termin de verificat daca-s toate hainutele OK.Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)CAND 1+1=3
Offff, si sotul meu nu a terminat sa vina cu banutiiimi pare asa de rau!!! cum termina il trimit la tine, cu scuzele de rigoare.i-am dat deja mesaj...de dulcemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

E clar ca ma afecteaza eclipsa astazi (eu sunt Rac) Intai vaccinul acum bodyul cu Santa Cluase. Important e ca este in comanda. Acu ca vom purta si noi body de Craciun alaturi de copil asta e vom fi familie fericita.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

da-mi, te rog, linkul spre conturi, io am cautat in blog si nu am gasit la prima vedere... o sa merg la banca cind apare sotul acasa azi; in mod normal banii ii primesti tot azi, daca ai o banca OK.
Iti pun 200lei, poate gasesti sa-ti avanseze cineva pina ii primesti pe astia in cont si du copilul la tras de dinti!

Toulouse, la ville rose

Multumesc,ai PM

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Citat:

Chatonel ce-a patit dragoana cea cuminte de se trezeste asa de des? Sa o lase pe mama sa doarma caci avem nevoie de ea odihnita si lucida, pregatita sa ne dea sfaturi bune

Oli, dragoana e rea de caldura si cere sa bea, zic io, nu sa pape... ca nu sta mufata prea mult si adoarme si ea la tzitzi, ca si mine in fotoliu

Toulouse, la ville rose

Si Isabella mananca noaptea daca-i cald

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput