Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Buna dragelor
am votat cris(dolarei) si floric(vacanta).
Ankn-ai pentru ce,azi sunt eu zoombie,fata a fot si este ok...ii ies dintii lui Bogdan si doar nu era sa iasa frumos si drepti ci ies in spatele celor de lapte si-l doare azi noapte am stat si am alinat durere..luat in brate...Cand a adormit el s-a trezit fata a adormit Isabella s-a trezit Bodo...
La multi ani!
Rares-Codrut, bebe de Miruna22
La multi ani SIMONAMAMI!
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Ayla21 spune:
La multi ani SimonaMami!
Iti doresc sa ai timp ca in tot zbuciumul vietii sa gasesti macar o clipa de ragaz ... intelepciunea de a recunoaste ca fiecare piedica din calea ta ascunde in ea un prilej de a creste, depasind-o ... bucuria de a descoperi lucruri mici, aparent neinsemnate, ale vietii, si de a te inviora prin ele ... prieteni buni care sa-ti fie alaturi si la necaz, nu doar pe timp de soare ... calmul plin de pace care sa iti dea siguranta, pana si in cele mai navalnice furtuni ale vietii ... si mai presusu de toate, incredintarea ca Dumnezeu te iubeste si este langa tine in fiecare clipa din viata ta.
La multi ani! Te iubesc!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Rares Codrut!!!
LA MULTI ANI SimonaMami!!!
Multumesc fetelor pt incurajari Ieri am fost la dentist si ma simt mai bine.
Cu pregatirile stam ok, nu sunt deloc stresata. Astazi ma duc la cumparaturi sa-i iau ceva si lui David de imbracat, dar nu prea stiu ce. Nu pot sa-i iau costumas caci e f cald. De fapt nici nu stiu cum va fi vremea. Sper sa fie cald caci avem cununia in aer liber. Fug sa vad cum va fi vremea.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Sunt socata !!! Toata saptamana vreme frumoasa, numai duminica este zi cu ploaie Sunt atat de suparata Sper sa fie ok totusi, caci nu vreau sa fiu o mireasa uda. Of ce-o sa ma fac daca o sa ploua exact la ora 19, cand avem noi cununia?
Olga, mamica lui David iepurasul
petrean spune:
neatza fetele
monnvass.banii sunt pt o parte din comanda mea..(e a altcuiva..e un costumas la 54 ron pe comanda mea..si ea e din alba si ti-a pus banii tie.eu o sa-i trimit de la mine pachetul cu costumul ei).ieri nu am resuti sa pun banii..sunt o neserioasa..insa azi la 2 cel tarziu ii pun sigur..si pt aris am ceva...nu am uitat
azi mergem la vaccin..sa ne tineti pumnii..si sigur vor urma sfaturi pt inceperea diversificarii..
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Sunt socata !!! Toata saptamana vreme frumoasa, numai duminica este zi cu ploaie Sunt atat de suparata Sper sa fie ok totusi, caci nu vreau sa fiu o mireasa uda. Of ce-o sa ma fac daca o sa ploua exact la ora 19, cand avem noi cununia? Olga, mamica lui David iepurasul |
Sigur nu ploua toata ziua. Dar sa faceti totusi un plan de rezerva, sa puteti tine cununia mai tirziu daca ploua
Spor la pregatiri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ayla21 spune:
Olga, ploaia in ziua nunti nu e semn rau, inseamna bunastare, belsug in casnicie. Si in ziua nuntii noaste a tras o ploaie imediat ce am ajuns la restaurant, dar buna de-a binelea, cateva minute, apoi a iesit soarele.
Cam asa este si casnicia, ca ziua aceea.
Stiu ca iti faci mii de ganduri si griji, dar incearca sa te bucuri de eveniment si sa nu te mai lasi afectata de orice nu poti controla.
Ia-i la David camasuta cu maneca scurta si papion, trebuie sa gasesti la Bucuresti, asa nu-i va fi nici cald si va fi si cochet. Ca frumos e oricum, in orice l-ai imbraca.
Bogdana, bafta la vaccin.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
cris_tinaus spune:
SIMONAMAMI
PS: Ne e dor de tine
Rares-Codrut
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
chatonel spune:
Neata tufete
LA MULTI ANI Simonamami si Rares
Ank, cam putine doo ore de somn!
Dodo, nu trebuiesc scosi dintii de lapte care impiedica cresterea "definitivilor"?
Raportam o noapte cu 3 treziri pt tzitzi, pe la 4 dimi dragoana cinta la ea in patut si acum nu se mai trezeste
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
e o mare prostie. asa am patitsi cand am construit casade abia la a doua am stiut ce trebuie cumparat. se pare ca tot ce face multe(gen 3 in 1)nu face nimic ca oameni. sa ma anunti si pe mine ce vrei sa iei.
Citat: |
citat din mesajul lui novus Fetelor voi ce carucioare aveti pt varsta asta la bebe?? Eu am Chicco 3 in 1 dar nu imi place varianta sport Am renuntat azi la landou si am pus varianta sport dar eu zic ca e pt bebei mai mari , parca sta ciudat Am pus acum scoica si pare ok , oare e bine sa o tin 2,3 ore pe zi in ea ??!! Oricum vreau sa imi iau altul Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |