Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
ok..ok...vad ca nu ma lasa....sa incerc asa
www.bestreclama ilegala - avertizare/ps-1559-8-carucior-multiway.aspx" target="_blank">carucior
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
larisel spune:
Eu sper sa nu fie varice, mi se umfla doar la glezna jos...Desi predispozitie as avea...maica-mea are multe si sora-mea a facut tot in sarcina. Eu pana acum nu am avut deloc probleme cu picioarele sau cu retentia de apa. Cat am citit pe net, umflarea picioarelor si mainilor apare frecvent in sarcina si trece dupa nastere. Eu mai degraba ma temeam de preeclampsie, despre care am auzit doar chestii groaznice...de aia mi-am luat tensiunea si m-am mai linistit un pic cand am vazut ca e mica.
16+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
vias spune:
nu ma lasa nici asa.......incercati voi sa scrieti chicco multiway....costa 480 ron...scrie ca e de la 6m+, dar inclinatia este f mica...deci merge...am vb si cu fata dispecer...
...poate mi-o fur si primesc vreun avertisment...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Eu sper sa nu fie varice, mi se umfla doar la glezna jos...Desi predispozitie as avea...maica-mea are multe si sora-mea a facut tot in sarcina. Eu pana acum nu am avut deloc probleme cu picioarele sau cu retentia de apa. Cat am citit pe net, umflarea picioarelor si mainilor apare frecvent in sarcina si trece dupa nastere. Eu mai degraba ma temeam de preeclampsie, despre care am auzit doar chestii groaznice...de aia mi-am luat tensiunea si m-am mai linistit un pic cand am vazut ca e mica. 16+ odiseea noastra nepoteii mei viatza la tzara |
scumpa sper doar sa retii apa..sa nu apara i varice ceva...ca daca retii doar apa...dupa nastere iti revii...
ca remediu...poate sa incercam si noi ceaiul pt gravide de la fares...mmm?
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
larisel spune:
Nu stiu cu ceaiul ala...nu mai stiu unde am citit ca ceaiurile diuretice sunt cu dus si-ntors in sarcina...Am gasit...www.csid.ro/beauty/scapa-de-picioarele-umflate-2779567/" target="_blank">aici.
camy Eu am vazut un carucior pe net cum zici tu dar nu sunt sigura ca este acelasi...daca e asta, mie nu-mi place ca are roti din alea mici...si pe strazile noastre pline de gropi si cu borduri inalte nu stiu cum m-as descurca. Bine...eu am mai multe criterii mai ales ca imi trebuie un carutz dublu, practic si care se manevreaza cat mai usor.
17+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
larisel spune:
Intre timp am schimbat si semnatura...ce poftiti cu aia va servesc .
17+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
christinam spune:
larisel e foarte bine sa-ti verifici tensiunea, dar preeclampsia apare mai degraba in ultimul trimestru si te umfli asa egal, nu doar la un picior. Ceaiul acela poate fi bun, cu toate ca sincera sa fiu eu ma cam tem de remediile din plante sau alte chestii alternative in sarcina, ca astea sigur nu au fost testate ca lumea. Acum nu ma refer la un ceai din plante arhicunoscute , dar de ex eu de astea homeopate n-as lua ca nimeni nu prea stie ce contin exact si studii clar nu s-au facut cu ele. Iar sa presupunem doar asa ca de aia ca-i medicina alternativaa, nu dauneaza in sarcina, nu m-i se pare o idee prea buna.
19 + , mamica de David 5 anisori
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Nu stiu cu ceaiul ala...nu mai stiu unde am citit ca ceaiurile diuretice sunt cu dus si-ntors in sarcina...Am gasit...www.csid.ro/beauty/scapa-de-picioarele-umflate-2779567/" target="_blank">aici. camy Eu am vazut un carucior pe net cum zici tu dar nu sunt sigura ca este acelasi...daca e asta, mie nu-mi place ca are roti din alea mici...si pe strazile noastre pline de gropi si cu borduri inalte nu stiu cum m-as descurca. Bine...eu am mai multe criterii mai ales ca imi trebuie un carutz dublu, practic si care se manevreaza cat mai usor. 17+ odiseea noastra nepoteii mei viatza la tzara |
pt asta poti sa-ti iei chicco ct 0.5...da cautare....prietena mea are deasta...si crede-ma ca-i super...nu se mai gaseste pt un singur copil, doar pt gemeni...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
larisel spune:
L-am vazut...deocamdata doar caut si com par, ma gandeam sa cumpar dupa ce fac 5 luni in cap si daca as putea m-as duce la unguri sau bulgari sa-mi iau mai bun si mai ieftin.
17+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
floricik spune:
Salut burtici.
Krelia bine ai revenit. Hai ca ai absenta motivata
Ramonika de cat timp faci aerobic? Ai conditie fizica daca rezisti asa bine. Eu urc 3 trepte si morrr In schimb fac cate o plimbare zilnic. Unele cam lungi. Se pun si astea,nu?
Eu as merge la inot,dar sunt niste preturi... si nu am cu cine sa merg. Camyam auzit ca e o piscina faina la Brasov, undeva la iesirea din oras. Ai fost ? Oare o fi curat? Asta daca imi conving sotu' ca nu vrea sa merg la piscina ca iau tot felul de boli...Cam are dreptate ca le adun pe toate
20
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png