Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Lumi_Richard spune:
Lorelix, nici eu nu am dormit prea bine....si m-am trezit de 5 ori sa merg la baie!!!
Mihamora,da,noi locuim in Tokyo. Voi veni in septembrie in Romania,nasc acolo, apoi vom pleca inapoi 3!
Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise
christinam spune:
Buna dimineata si de la mine,
Camy felicitari , sa fie tot asa bine in continuare!
Shtephy daca te gandesti la ceza , recuperarea depinde mult si de tine si de cat de bine ti-a fost facuta. Pe mine dupa o saptamana nu m-a mai deranjat operatia, in scimb timp de vreo 2 saptamani am avut durere de cap efectiv crunta de la rahi, pe asta n-am s-o uit vreodata.
Fetelor voi aveti probleme cu hemoroizii? La mine sunt afara asa ca 2 cirese si ma dor de numa' si mai sangereaza cateodata. ma gandesc ce va fi mai tarziu cand creste presiunea de la burtica si cand o sa nasc.
19 + , mamica de David 5 anisori
vias spune:
am venit si eu de la un ...mmm..ce bine a fost..acum am o cafea de=aia slaba langa mine......dar slaba rau, nu asa...
V-am citit, multumesc pentru urari...eu nu voi ajunge la 40 saptamani...never! Pentru ca acum am o cezariana destul de recenta care e solicitata foarte tare de bebe Flavius...si din cauza asta nu am voie sa intru in travaliu...asa ca eu mai tarziu de 28 octombrie...nu pup......adica 38 de saptamani...
In fine...important e sa ajungem noi la 28 octombrie bine si sanatosi ca nu-i bai..
Myrella ma bucur tare mult ca ai intrat...dar de ce mai mergi la servici????...nu ai intrat si tu in risc maternal? de ce nu intri????...asa iti protejezi ochii, aici e vb de sanatatea ta...
Miramar imi pare rau si pentru sotul tau, dar sunt convinsa ca o sa-si gaseasca ceva foarte buna in domeniul lui.
Ionelamaria bafta la mutat...sper sa reusiti destul de repede!
[b]Christinam[b]...hemoroizii ...mai..eu acum in sarcina vad ca nu am probleme, e ok..dar stiu ca dupa ce l-am nascut pe Darius am avut niste crize de plangeam si injuram in baie ca un birjar...ma ruga Cristi sa injur mai incet ca ne aud vecinii si or sa creada ca pe el il injur
Acum rad dar atunci urlam de durere...la propriu...asa ca te inteleg...acum dupa ce nasc am zis ca o sa cumpar ceai chinezesc sa pot iesi repede afara sa nu mai plang...eventual si niste creme speciale pt asa ceva...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
tinonino81 spune:
Neata fetelor!Aseara am venit si eu acasa,am fost intr-o mica vacanta la ai mei,mia fost dor de voi,dar am citit tot.Mi-a facut foarte bine vacanta asta,chiar daca am mers foarte mult cu masina.Am fost sambata si la o nunta,a fost tare frumos,dar inca mai recuperez noptile,dorm de ma sperii si eu.Acum ce sa fac,ier curatenie,mancare(ca nu mai aveam deloc).Va pup pe toate
: 24+
lorelix spune:
Christinam,
si eu am avut si inca mai am probl cu hemoroizi dar si cu fisurile anale care ai aparutt din cauza scaunului de consistenta tare.
in fine, mi-am tratat aceasta probl si la particular(nechirurgical) dar degeaba..si m-a costat 1700( acum 2 ani)!!!!!
in prezent..am scaun in fiecare dimineata .....beau o cana de lapte..cu capuccino...si gata..
sa nu-ti lipseasca fructele, legumele si exclude pe cat posibil PAINEA ALBA....ea este dusmanca principala a intestinului gros..favorizeaza CONSTIPATIA..si mai sunt OREZUL..NAPOLITANELE( LA MINE).
sanatate si ai grija de tine
sper ca am reusit sa te lamuresc macar putin....din experinta mea
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
lorelix spune:
FETELOR,
am descarcat pe contul comun Gmail..o melodie foarte frumoasa de relaxare.
Auditie placuta!
christinam spune:
Acum asta incerc sa revin la o alimentatie cat de cat, ca mi-au aparut cand nu mancam nimica ci doar varsam si in plus mi-au si dat un medicament Zofran (care nu m-a ajutat deloc dealtfel) ce mi-a semiparalizat intestinele practic. Ma chinuiam sa ies stand pe wc cu piciorele stranse la piept si dandu-mi sufletul acolo. Mare minune ca nu s-a intamplat un bai atunci.
Off, am coborat sa fac mic dejun si deja imi vine sa-nnebunesc. Atata strang si dreg si fac si totusi arata casa asta dimineata de parca ar fi explodat o bomba . Tre sa si gatesc azi, dar cred ca fac mancarea gospodinei lenese, adica scot puiul intreg din frigi si il trantesc in cuptor.
19 + , mamica de David 5 anisori
roxyaly spune:
Buna dimineata
Revin si eu dupa o absenta destul de lunga.Saptamana trecuta am fost internata in spital 2 zile deoarece ma durea sub burtica, adica la incheietura piciorului.Concluzia a fost ca bebe e bine, colul este inchis si ca ........tre sa suport sunt ligamentele care se intind.
Acum ma simt ceva mai bine insa am probleme cu dormitul noaptea deoarece daca ma intorc de pe o parte pe alta simt ca ma tine ceva.
Bebe Matei e bine, se joaca toata ziua si mami e bucuroasa ca il simte.
Luna asta sunt in concediu asa ca nu mai am stres.
Simina ce bine de tine ca esti in vacanta.
Camy felicitari pentru schimbarea saptamanii Doamne ajuta sa ajungem cat mai departe.
Va pup
21+ Matei Constantin
roxyaly
nov.dec2009 spune:
Buna
Fetelor, va rog aruncati o privire la prima pagina la lista cu numele noastre.... ma gandeam s-o facem mai usor de citit / urmarit si am facut o proba la primele nume. Ziceti daca vi se pare o idee, ca s-o termin. Sau ce alte idei mai aveti...
lorelix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nov.dec2009 Buna Fetelor, va rog aruncati o privire la prima pagina la lista cu numele noastre.... ma gandeam s-o facem mai usor de citit / urmarit si am facut o proba la primele nume. Ziceti daca vi se pare o idee, ca s-o termin. Sau ce alte idei mai aveti... |
IDEEA este buna, ne vom gasi mai rapid....CONTINUA