Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
lorelix spune:
Buna dimineata fetelor
CAMY, pentru cele de saptam, si sarcina la termen
Eu n-am prea dormit bine , m-am zvarcolit non-stop..asta probabil ca mi-am permis sa dorm ieri dupa-amiaza vreo 2 ore..cee ce-i prea mult pt mine
in rest toate bune......apropos iar au anuntat astia CANICULA in Bucuresti
Mor de cald
..si o zi confortabila!
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
dienutze spune:
Neata fetelor!
Mirella sa iti traiasca baietelul!
Camy, bune eclere, la mai mare, sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii la 40 de saptamani cand va veti vedea
Eu fug putin prin magazine sa incep sa iau cate ceva...roz/mov dar cu zane sa fie
Va pup!
21+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
miany75 spune:
Buna dimineata ,fetele!
Vad ca e destul de liniste prin zona..
Myrella-ma bucur ca esti k ,ai grija de tine!
A_driana -asteptam vesti bune !
Pirelia - iti tin pumnii sa vii cu caruciorul pe care il doresti !
Camy-felicitari si la mai mare !
miany
24+ DAVID ANDREI
Miramar spune:
LauraG imi pare rau pentru situatia de la servici. Incearca sa nu-ti faci sange rau pentru bb. SI sotul e acasa de 2 saptm. si de o luna stiam ca ramane pe liber. El a fost la nenumarate interviuri, mai ales la firme de recrutare, care toate ii spun ca e grozavv si sa nu se grabeasca ca are o experienta buna si specializari la fel si sa astepte sa gaseasca o slujba pe masura. PE criza asta sa astepte...auzi?! In orice caz de trimis la un job efectiv l-au trimis doar on 2 locuri si nu prea era profilul lui (idiotii). Dar nu-mi fac sange rau, doar ma rog sa fiu eu bine sa pot merge pana la jumatatea lui octombrie la servici si ne vom descurca. Numai bine mai face si el una alta pe acasa ca erau tare multe restante.
23+
mihamora spune:
'Neata!
Wow!!! Dienutze felicitari pentru fetita, te cred ca esti in al 9-lea cer!
Shtefhy - ai dreptate ca bebeii sunt adevarate minuni si eu ma gandesc , cum ma voi descurca, mai ales ca nu avem nici ajutoare
dar sigur o sa fie bine. Cum de adormi asa tarziu, nu se trezeste devreme Stefy? Multumim foarte mult Vrem si noi sa o cunoastem pe Stefy.
Katyuscha - imi dau seama cat de obosita esti daca ti se intampla sa adormi pe wc. EU zic sa o lasi mai moale cu munca.
Lumi Richard- esti in tokyo acum?
Laura G - imi pare rau ca e nasol cu serviciul.
Pirelia- bafta la eco si sa vii cu caruciorul dorit!
Myrella - ma bucur ca esti bine. S-a rezolvat problema cu ochii?
Camy - felicitari pt 24 de saptamani!
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
Buna ziua tuturor
Noi am fost la d-na doctor azi si ne-a trimis sa repetam toxoplasma si glicemia( ca ei ii pare cam mare in primul set de analize) si mi-a dat si un sumar de urina.... asa ... pt siguranta. Suntem bine... sanatosi.
De azi incepem sa facem bagaje sa ne mutam... asa incat nu mai stiu cat voi putea intrea pana ma instalez comod la mama.
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
luciandrea spune:
Neatza si de la mine fetelor!
Camy felicitari pentru schimbarea de semnatura!
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
myrella_21 spune:
Mihamora vreau sa iti zic ca nu s-au rezolvat problema cu achiul caci despre unul e vorba...mi-a zis doctorul ca e o infectie la macula se numeste corioretinita si nu se trateaza decat prin medicamentatie si cum eu nu am voie mi-a zis macar sa nu ii mai obosesc atat.....dar cum sa fac asta cand serviciul meu presupune numai cu ochii in calc cam 7.5 ore din 9 toata ziua
si mi-a zis ca sa stau asa si cand am sa "descarc caruta" adica o sa nasc sa merg din nou sa inceapa sa imi dea medicamentatie dar si pe aia nu stiu cum o sa o iau ca daca alaptezi iar nu ai voie....am vedea noi
o sa gasim o solutie
21+
poze
ionelamaria spune:
Katy eu nu stiu cum faci fata... pe cuvant. Meriti un si
Laura ai grija de voi.... nu te stresa... ca nu face bine lui bebe... Stiu ca e mai usor de spus decat de facut Dar incet... incet se vor aseza lucrurile
Camy felicitari pentru schimbarea semnaturii.... sa fiti sanatosi si m-as baga si eu la un ecler.... numai virtual..... ca urmeaza sa merg la analize
Ramonika sa ai un coincediu odihnitor. Bun venit si tie intre gravidoasele cu burtica fie ea si mica mica.... A mea se vede binisor cand sunt obosita.... dar in rest.... e doar o suspiciune de burtica
Stephy offf sotii astia... uneori parca sunt vesnic niste copii... incearca sa nu te mai superi atat... nu-l mai baga in seama... Si al meu a inceput sa ma enerveze... si pana acum cateva zile plangeam ca nu mai vine acasa.... ieri am plans toata ziua din cauza lui...Dar nu mai fac.... promit.,.... ca si bebe s-a sup[arat pe mine ca eram necajita....
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Si la noi se anunta calduri mari ( in iasi) pe vineri sambata 38-39 la umbra.... Sper sa ma prinda vremea pe la mama.... e mult mai racoare in apartamentul ei
20+
aniversarea nuntii