Puiuti de Randunici 2008!! (287)
Raspunsuri - Pagina 8
tuchita spune:
Mananc litere cam multe, dar mi-a sarit somnul si nu ma pot duce!
Blanka, mai poti?
Cum e cu burta mare?
Mai ia Eric antibiotic?( poate ca ai mai zis dar daca citesc din 2 in 2....)
Si tot la unguri nasti?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
da, mah, Tuchi, te iubim, dar cred ca tu-ti cunosti copilul ff bine si stii ca nu se trezeste noaptea, d-aia ai procedat asa...la noi, de exemplu nu ar merge, nu as avea curaj sa-l las singur ptr ca se tot trezeste/maraie..desi si tipa probabil ca are copil dormicios, dar totusi, frateeeeeeee......![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Multumesc mult de urari, Luny, Blanka, Adriuta! Speram ca Viena sa ne adune mai mult timp impreuna desi
...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
Mi-am amintit de aerul conditionat.
Ziua daca mi-e cald il deschid, ca ma bate pe mine in cap la 1,78 nu pe Surub la 82cm!
Noaptea il programez sa se inchida la o ora dupa ce ma bag in pat si ii las si amaratului usa deschis la camera.
Am un singur aparat in sufrageria la care n-am usi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Nicoleta multi ani fericiti 

Tuchi esti de coma
Nu te iubim, ne e frica de tine
Si te rog, te rog, te implor...nu deschide subiect cu vorbitul
Si sa stii ca eu in afara de pufuleti (uneori) si Hipp nu i-am dat nimic interzis...dar nu i-am mai dat Vigantol si nici Ca cum i-a prescris , mi s-a parut mie inutil ![]()
Adriuta ceva fainuri dar nu clei de oase
Da-o-ncolo de treaba 
Somn
Vorbiti incet va rog,da?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tuchita spune:
Voi va mai amintit cazul ala cu tipa care si-a uitat copilul de 4 luni in masina?
Cica a primit telefon ca a avut sotul ei accident de masina si a uitat de copil!
De-aia m-am crucit si eu la fata aia, pentru ca daca intra unul in tine...adio si la revedere!
Anyway, istoria nu se va mai repeta nici de-as vrea, pentru ca la anul cu siguranta va sari din pat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mai fac o marturisire si plec!
Si eu uit sa ii dau vigantol
desi nu are inca fontanela inchis si e cam cracanat!
Si mi-a mai zis si o amica dr ca ei i se pare ca merge cam leganat....si prea pe varfuri!
Chiar, mai merge vreunul pe varfuri??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Mimo, esti cap de lista!! Tuchi, te trec Zilele trecute imi trimite al meu pe mail poze cu o casa din "marginea" Vienei, foarte faina, cu etaj... cu iaz in spatele casei... el era tare incantat, chiria rezonabila (probabil se afla departe rau de centru...)... dar i-am zis ca ce ma fac eu cu copiii cand or fi bolnavi, el plecat... magazinele departe de noi... ![]() Sau ma mai si vedeam alergandu-i pe astia sa nu sara in apa... ![]() ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Ai mooor.
Eu n-am avut vacanta de cativa ani. Vreau si eu pe lista!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Tuchi, e clar ca de cazaturi nu scapa niciunul din pacate, problema e ca asta a mea e o fricoasa ce n-a vazut pamantul, dealtfel de-aia a si intarziat atata cu mersul, e limpede. Iata si flimuletele, daca va era dor de Iulia Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Ce mare s-a facut

Ce frumos papa 
Dudutz se face varza de sus pana jos, ii curge din gura dar nu stiu inca unde are gaurica 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tuchita spune:
Nicoleta, trece-ma pe lista!
Pe 7 octombrie voi fi in Viena, din pacate doar pentru 2 zile!
trebuie sa ma duc sa ma culc!
Va pupez pentru ultima oara!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)