Puiuti de Randunici 2008!! (287)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
dar Sovi ce-o face???...
tuchi pai si Muffy mai rontaia d-aia pe la ei mei,simpli sau din castronul lor cu lapte, ca eu nu iau ca nu-mi plac...dar lingav, pe stilul lui..astia nu intra la 'interzise'..nu?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Ca sa nu uit... maine implinim 9 ani de la nunta, nu cred ca va voi putea trata cum se cuvine, deci o fac din seara asta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo, maine zi de bagaje, joi dimineata "decolam"! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
La multi ani fericiti impreuna, sa va sarbatoriti frumos in concediu!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Tuchi, multumesc! Si da, ce mai cunostinte!
Sa speram ca plecam, dar ne vom si intoarce, cica, desi al meu va fi angajat acolo, nu detasat, cum credeam initial...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
adriuta spune:
Lista de ingrediente dintr-o smantana: Made USA
cultured pasteurized milk and cream
nonfat milk
grade A food starch- MODIFIED
SODIUM PHOSPHATE 
(sodium tripolyposphate)
guar gum![]()
carrageenan
calcium sulfate
potassium sorbate(PREZERVATIVE)![]()
CAROB BEAN GUM
CONTAINS MILK
MAI CONTAIN EGG
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Doamne, o sa am cunostinte in Viena! ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Dar stai bre la coada ca eu m-am programat de mult
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tuchita spune:
Adriutza, pai sunt si ei ca noi, nu?
Ce yie nu-ti plac lucrurile nesanatoase si gustoase?
Mai ai vegeta in camara???
Mi-am aruncat un oki pe la zuze....se tot cearta cum e cu vorbitul, care zice ce zice, care nu zice de ce nu zice si trebuie dus la doctor...

Asta ca sa avem in avans tematica lunilor viitoare!
Si mai una veche pe suflet care tot am zis ca n-o zic dar nu ma poci abtine...
mai, fatuca aia isi lasa singura copchilu' in casa fara sa stie nimeni si pleca la 80km cu masina!
Eu eram la parterul hotelului cu o gramada de prieteni, deci chiar daca faceam stop cardiac amandoi mai stia cineva ca e un copil in camera!
Oricum, va multumesc ca nu m-ati atacat in absenta!
presupun ca asta inseamna ca ma iubit, nu?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
blankar spune:
Nico la multi ani,sanatate si tot ce va doriti!
Tuchi 
Naty e tare faina Iulia si casuta noua la fel
s-o stapaniti sanatosi
http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si
32
cu Marc
adriuta spune:
Nicoleta, LA MULTI MULTI ANI!!!impreuna, fericiti sanatosi si plini de realizari. Vacanta placuta si distractie la MAX
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Dar stai bre la coada ca eu m-am programat de mult Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Stai linistit, ca pana strang bani de avion si pana vad unde las copiii te duci tu de 2 ori!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Mimo, esti cap de lista!! Tuchi, te trec
? Sor-mea, cand a auzit ca e posibil sa plecam, imediat a deschis lista, a zis ca ne viziteaza SIGUUUR! Si de cand sunt in Bv a venit de cateva ori la mine... sa vezi vizite insa la Wien!!
Zilele trecute imi trimite al meu pe mail poze cu o casa din "marginea" Vienei, foarte faina, cu etaj... cu iaz in spatele casei... el era tare incantat, chiria rezonabila (probabil se afla departe rau de centru...)... dar i-am zis ca ce ma fac eu cu copiii cand or fi bolnavi, el plecat... magazinele departe de noi... 
Sau ma mai si vedeam alergandu-i pe astia sa nu sara in apa... 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei