Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 4
PatriciaArdeleanu spune:
Blanca, spor la curatenie!
si sa mai stea bebelusa sau sa vina cind vrei tu, ca e timpul ei.
eu nu vreau sa nasc inca...am gasit si eu aseara pe hirtie (eu folosesc numai alba) 2 buctele de mucus roz. nu m-as panica daca nu as avea psm la greu, chiar si acum de cum m-am trezit si am si bagat un no spa. ma apuc sa calc ultimele hainute.
Buburuza, bine ca s-a terminat totul cu bine si ai un bebelush dragalas, chiar daca e micut, bine ca e sanatos si papa bine!
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005
eumada spune:
THEEA sa multumesti lui dumnezeu ca bebe e sanatos.....e adorabil.......si tu vad ca esti micutza sa ca era de asteptat ca si bebe e mic dar e vioi din ce spui tu si tare dragalas.....absolut adorabil....sa ai parte de el 100 de ani.....
Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE
Giova spune:
nici un zmeurel la orizont?
ieri am fost in parc cu amandoi baietii. super a fost:bb mic a dormit tot timpul, Marco un cuminte.
Se pare ca nu a mai facut nicio criza de aseara. asteptam cam incordati, dar a trecut noaptea la fel ca si pana acum...a papat si a dormit. Doamne ajuta sa fii fost deochiat si sa nu vina colicii pe noi, nu vreau!!!
Moni bafta azi, sa te primeasca dr. ssa vezi cum stati. printesele tale nu dau niciun semn.
Blanca vad ca nu se intampla nimic nici la tine. poate-poate azi ceva....asteptam.
patricia sper sa nu fie nimic, doar o alarma falsa, sa mai stea bebu acolo. spor la calcat hainute.
Alex&sara ce povestesti tu acolo. Of doamne saracii parinti. doamne ajuta bebeului sa se faca bine.
Miha la noi a fost totul ok pana a venit bb acasa. Il iubeste, il pupa, dar a fost tare trist piciul si putin egoist. acum dupa aproape 3 sapt. a inceput sa-si mai revina...ma ocup cat pot de mult cu el, dar tot pe tat-su' il prefera. Aseara chiar a dormit cu mine si bebe, ii era dor sa mai doarma si cu mine.
laptele vine cam in 2-34 zile de la nastere. eu am nascut joi la 12:15 si sambata seara a venit, noaptea urlam de durere, ca aveam sanii plini si canalele infundate.
Nico foarte bine arati, am vazut si eu pozele...o model, nu alta.
De ce vrei sa nasti mai repede, pe 27? baga si tu niste sporturi extreme si vezi ce reusesti.
Cornelia m-ai distrat cu cele 80 de unghii. si eu as vrea sa ajung la o pedichiura, dar nu cred ca am vreo sansa. azi vreau sa ma epilez cu aparatul, bine ca rezist sa ma fac cu el...de trebuia sa merg sa ma fac la cosmetica, umblam cu blugi toata vara.
felicitari Pony! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Radu!
adela bafta maxima pe azi? scoatem majoretele?
felicitari Dianka! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Andreea!
las=o cam 20 min. la un san, 20 la celalat, cica mai mult nu prea e voie ca facem rani, iar saliva bebeului e daunatoare sfarcului.
si eu ma mulg si-i mai dau cu bibe, cateodata bea, cateodata nu. atata timp cat nu-ti refuza sanul, nu-i bai ca-i dai si cu bibe completare, mai ales ca e tot lapte matern.
e foarte bun Bonisanul si e naturist. ii poti da cu incredere.
Buburuza draga de tine prin ce ai trecut. Slava domnului ca sunteti ok. iar bubu mic, va creste mare...al meu a pus 1 kg in 2 sapt. si l-am scos cu 2660 din spital. si eu am fost necajita la inceput, doamne cat mai plangeam cand il schimbat si-i vedeam mainile/picxioarele...dar acum e ok si va recupera rapid. asa va face si al tau, stai linistita.
sper sa scapi cat mai repede de durerile alea de cap, nasol ca te-ai procopsit cu ele.
e mortal bebitza, si nu e asa slab...arata foarte bine iubitul mic
.
danielle ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la moasa. mai incet cu curatenia, ai grija.
Anemona mersi de lamuriri cu privire la Infacol.
supe rca a fost bebe cuminte afara. si al meu e la fel...dar se trezeste cand e ora mesei.
a schimbat sotul interfonul bebeului. a luat de la Angel care...nu mai stiu cine zicea ca are. e super misto, niciun zgomot nu face. are si buton de reglare a sensibilitatii...naiba stie, dar e misto de tot, nu ca Fisher-price care fashaia de numa.
merg la epilat, imediat se trezeste bebu la papa, sper sa reusesc sa ma fac.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pony spune:
Buna zmeurici,
Noi ne acomodam acasa, dormim, papam.
Sa va povestesc cum a fost la mine.M-au apucat durerile joi la 12 noaptea, dar pentru ca nu pierdusem dopul sau apa am zis ca este alarma falsa.Si am stat asa in dureri vineri toata ziua pana cand au inceput sa fie la 7 min si foarte dureroase.Noroc ca pe la 10 am vorbit cu mama care mi-a zis sa ma duc la spital ca nasc.La spital cand m-a vazut doctorul m-a intrebat de cand am contractii si cand i-am zis, s-a minunat cum de nu am venit mai devreme la spital.
Am incercat sa nasc natural, si pentru ca nu m-am dilatat doctorul a hotarat sa-mi faca cezariana.Deh, lipsa de experienta
Cezariana a fost usoara, dar dupa ce a trecut efectul anesteziei imi venea sa urc ma pe pereti.Minumea mea mica a meritat
Acum am si eu o intrebare proaspetelor mamici.
Eu si bebe avem o problema cu alaptatul in sensul ca mamica a facut rani.M-am gandit sa folosesc pompa de la avent si sa pastrez lapticul pentru cd i-o fi foame lui bebe.
Cum se pastreaza laptipul?
+ 39
CRIXIA spune:
'neatza!!!
Intreb si eu azi mamicile...
- ce produs vit D3 la dati zmeuricilor? Se zvonea ca nu mai exista in farmacii Vigantol Oil
- ce fel de ser fiziologic? auzeam pareri cum ca ar exista in farmacii ser la sticla mare, nu doar fiola. Se refera la produsele cu apa termala cumva?
- gurita lui bb se sterge cu glicerina boraxata? Noutati?
raportez prima noapte de somn un pic mai lejer, Alexia a inteles ca nu trebuie sa doarma in aceiasi camera cu mine...am reusit sa o cuplez cu tati...sper sa tina figura!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt
Moniland spune:
Am vorbit cu Elenada si azi o lasa acasa cu puiutii.
De abia astept poze cu gemenutii.
38+ LAURA IOANA IRINA MARIA
Grishca spune:
Pony uite ce am gasit eu:
http://www.pamf.org/children/newborns/feeding/storing.html
38+ Tudor Mihai
pooh spune:
Blanca,asa a inceput si la mine...o pata roz,fara mucozitati,chestii gelatinoase....prima pata pe la 12,dupa aceea a tot curs ceva mai consistent,iar pe la ora 14 au aparut primele contractii,foarte putin dureroase,intr-adevar....Si a doua zi am si nascutPatricia,poate-poate se pregateste bb si la tine.......Si nu prea tine el cont de ce vrea mamiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Vad ca nu se mai ia nimic colorat pe hartia igienica..ma testez cu cea alba si e curata...dar sa vedem ziua e abia la inceput .
Patricia nu ma obosesc eu cu curatenia, face doamna si eu doar comentez in rest stau in pat sau pe canapea sa nu fortzam...
Aaaaa...daca e ceva cred ca iti dau tie mesaj caci am numarul tau de la intalnire de atunci...oki?
Pony dragute agitatele..dar poate mais ta bebica pana joi macar...eu tot ma incapatanez cu leul.
Giova o sa vedem..va tin la curent.
Danielle pup si sanatate multa..nu te mai agita si tu cu curatenia, sa stea Melissica cumintica.
Pooh vad ca sa oprit colorata dar sa vedem ca ziua e lunga...oricum ar fi asta e, mergem inainte cu curaj
s40 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004