Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dianka,Pony,felicitari pentru bebelusi!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Buburuza,sa-ti traiasca zmeurelul!!!!!Mi se pare mie,sau seamana cu mami?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Giova,am vazut pozele,sunteti o familie minunata.....Marco seamana cu tine iar bb Edi e un dulce si se vede clar ca a crescut!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

coleguta draga bucuryza..ai un bebe superb! sa va traiasca! seamana cu tudor! imi pare tare rau k nu a decurs operatia asa cum ti-ai dorit..uff..sa mergi la un control pt coastele tale..ai stat pana la urma in rezerva? vad ca in maternitate le-ai dat hanute sa-l imbrace..nu ai vrut sa il infase asistentele?
si ne-a fost dor de tine!
refacere super rapida iti doresc si sa ne vedem cat de curand!

felicitari mamicilor cu bebei..primele 3 luni cik sunt mai grele..apoi trec colicii si bebeii devin din ce in ce mai frumosi..si o sa va odihniti..si o sa slabiti..o sa fie totul ca inainte..numai k mult mai frumos! o s avedeti ce bine o sa va simtiti!

va doresc sa fiti putenice si sa va cresteti minunile asa cum va doriti!

plec la

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Abia am citit un pic din urma, e mai greu de tinut pasul acu'.

Alina, noi cu alaptatul incepem sa intram pe fagasul normal, se pare ca intr-o saptamana am inceput sa comunicam mai bine , adica mi-au trecut ranile (cu lanolina pura, thx MqqM, e super buna) si au inceput sa se formeze mai bine si sfarcurile.
Daria mananca de 8 sau chiar 11 ori pe zi, in general cate o ora.. la ambii sani si uneori peste juma de ora vrea iar.. cam zapaceala de cap, dar ii dau ca sa se faca mare. Uneori insa ii place asa tare sa doarma ca daca nu ma duc la ea sa incerc sa o scol doarme si mai mult de 3 ore.. dar nu prea o las sa depaseasca.
Deja a pus in prima sapt. 300 gr ma bucur, mai ales ca e si scaderea aia in greutate la inceput, deci e ok.

Cam face din noapte zi si ziua doarme, asa ca sotul a venit cu strategie.. hai sa facem ce vrea ea, adik sa nu o mai fortam sa doarma noaptea si el o ia in alta camera, sta cu ea.. ii place sa se uite la luminite care se sting se aprind, o mai leagana cand maraie.. si apoi mi-o aduce la mancare. Din nou alta serie de 2-3 ore asa si iar masa, apoi el se duce la culcare si raman eu cu ea. A functionat f bine faza si azi noapte chiar a dormit.. cum facea in timpul zilei, asta pt ca am si obosit-o ieri.

Tre' sa vad ce activitati de zi sa ii bag sau ceva ca sa nu mai doarma asa mult ziua, dar cate putin sa se adapteze treptat. O scot afara, ii place a lot.

Am o problema cu slingul!!! numai am incerat azi sa o pun in el si a inceput sa planga, noooo io care is fan slings si wrap si de toate..
fug ca bazaie pup

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata,

Noi am dormit binisor dar iar am fugit intre camere. Acum o asteptam pe doamna cu curatenia caci azi avem program de spalat geamurile..sa vina bebe intr-o casa luminoasa .

Mmmm..am un feeling azi..adica de dimineata am gasit ceva roz pe hartia igienica..adica dupa ce am facut pipi si am folosit hartia igienica era acolo apa aia un pic rozalie..fara urme gelationase sau mai stiu eu ce . Ce o fi? Ma urmaresc incontinuu..am scos si hartia alba, un sul pe care il tine mereu de urmarire . Sper totusi sa fie alarma falsa...desi am si o adiere de durere de mijloc dar daca nu ai stii nici nu ai baga de seama....
Sa aleaga bubu mic sa vina azi? Eeee, acum ea decide...sa isi aleaga ea...caci daca e dupa mine aleg duminica asa cum a zis dr ieri...dar ma rog...nici mie nu imi place sa decida altcineva in locul meu asa o fi si fiica-mea.

Ma urmaresc si va zic.

Hai fetele...LA APEL...sa stiu ca sunteti ok.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sunt si eu prezenta si tot cu fetele la purtator.
Astept ora 13 sa-l sun pe dr. Sper sa aiba timp de mine azi si sa nu fie nebunie prin spitale, e o perioada cu multe nasteri.
Fetitele mele nu au acelasi program. Irina e matinala, iar Laura e pasare de noapte. Rar cand misca amandoua. Eu cred ca si din cauza pozitiilor in care stau. Sunt spate in spate cu capul la fundul celeilalte. Deci nu prea se deranjeaza. Acum sa vad daca si cand vin pe lume tot asa sunt, fiecare cu treaba ei.
Sa aveti o zi excelenta!!!

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Alex&sara, eu cred ca a fost altceva la prietena ta, nu DPN calculat gresit. Ca daca spui ca avea CM normal, si daca calculezi cu 266 zile de la gestatie ara veni acum 38sapt, deci poate a fost ceva in dezv bebelului. Eu ii doresc multa sanatate si recuperare usoara la amandoi.

Buburuza, doamne, cate ati mai tras...Bine ca sunteti bine. Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!!!

Dianka md, Pony , sa va traiasca puiii si sa va bucurati toata viata!!

Noi suntem bine deocamdata, tot 2in1, cred ca ubirica mea asteapta sa fie leut... Aseara miscotea de numa numa, cum nu a mai facut de mult. Adicatelea ea misca, dar parca aseara mai tare, cum facea acum vreo 2 sapt, ca de 2 sapt e mai lenesa asa sau....nu mai are loc poate mititica.

la mamici/zmeurici/burtici, aveti grija de voi, revin mai tz

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici si mamici
?? cineva??

multumesc frumos pt cuvintele frumoase,sunteti niste dulci

am fost ieri la moasa si din spusele ei totul e ok cu bebelusha mea.ma masurat de vreo 5 ori,burta normal de mare pt 37 saptamani,bebelusha la fel,creste bine,nu stie de ce ma panicat "mesterul" ala de doctor de la spital
in fine... ma bucur tare tare mult ca e bine(desi nu am incredere pana ce o tin in brate si vad cu ochii mei ca e bine)
e angajata,gata de iesire,de aici dureri ca la ciclu,presiune jos,urinez fff des,dureri de spate,trosnesc oasele etc
deci...nu mai avem nici noi mult,sa vedem ce vesti avem la ecograf luni,abia astept

azi am in program o curanetie generala in dormitoare,plus de calcat o remorca mare mare de haine
de spalat vreo 3 ture de haine+ale fetii si inca o masina de paturici ptr Melissa.Doamne ca abia astept sa o vad,cu cine seamana,e la fel ca sorasa?parca nu mai am rabdare

blanca,am vazut ca tu suspectezi ceva,poate vine printesa ta

felicitari din suflet proaspetelor mamici

moniland,poate te opreste la spital azi bafta si fii tare,in curand iti tii in brate comorile

am fugit la trebi,sa aveti o zi minunata

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Giova pe prospect scrie sa dai 0,5 ml adica o pipeta plina si la nevoie doua inainte de fiecare masa.De aseara vad ca a inceput sa-l inghita,chiar daca se stramba in continuare.

Buburuza saracuta de tine ce te-ai mai chinuit,inseamna ca eu sunt o fericita,pe mine m-a durut operatia doar in ziua cand am facut-o,sper sa-ti treaca si durerea de cap cat mai repede.

Noua ieri ne-a cazut buricul,acum am lasptic destul si nu ii mai dau completare,aseara am iestit la terasa si a dormit baiatul tot timpul,imi faceam griji ca trebuie sa-l alaptez afara.

Va si urez nasteri cat mai usoare.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput