Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Buna dimineata!!!! Am venit la apel, sa nu va agitati.
Ma duc sa fac un dus, o cafea si revin la zmeurici. 
39
Laura Ioana
Irina Maria
alinutza78 spune:
Felicitari Pogos!!!!!!!! Bine ai venit pe lume Tudor Petru ...sa fii sanatos, fericit, papacios...si sa ai o viata fericita alaturi de surioara si parinti. Laura, recuperare rapida si mult laptic!!!

Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
pooh spune:
[red]Pogos,felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Tudor Petru,sa fii sanatos,vesel si papacios!!!Mami,refacere rapida!!!![/red]Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Neata si de la noi!!!Hopp si eu la o cafeluta cu voi!!!!Asa,asa,Moni,savureaza-ti cafeaua pana inca poti......![]()
Eu saptamana asta doar azi reusesc sa-mi beau cafeluta de dimineata,cat e inca fierbinte,aromata![]()
![]()
Balanca,se pregateste domnisoara,se pregateste......Sunt curioasa daca asteapta sau nu pana duminica
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Grishca spune:
Felicitari JOjo-Miha!! Bine ai venit bebe Larisa Gabriela!
Felicitari Pogos!! Bine ai venit Tudor Petru!!
Bravo mamicutzelor, sa aveti o viata minunata alaturi de puiutii vostri!
38+
Tudor Mihai
alinutza78 spune:
Rallu 

...multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de Robert si sot!!!!
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Grishca spune:
Iata-ne si la 38s+3z. Bebe e inca sus,colul deschis, dar destul de lung ;la fel se prezinta de doua luni; dr spune ca acum vreo 2 luni capul copilului eram mai jos, segmentul subtire (habar n-am ce-i aia)colul mai scurt si deschis si nashterea iminenta. Acum nu mai e asa grabit, puiul meu, desi eu contractii am la greu. Cand imi vorbea aveam impresia ca timpul se scurge in sens invers
Eu m-am rugat de zmeurel sa mai stea in burtica si se pare ca acum nu mai vrea afara, ce ti-e si cu copiii din ziua de azi
.
Multi
pentru mamici ,sa treaca usor si repede peste toate problemele astea cu alptatul si va multumim ca ne impartasiti din experienta. Poate asa nu voi mai fi speriata de bombe cand voi avea si eu dificultati cu bebe.
Si da, trimestrul 3 e f greu, partea buna e ca e tot cat un trimestru.
pentru toata lumea si sa avem parte de cat mai multe momente bune.
38+
Tudor Mihai
noce spune:
Bravo, Pogos! 

Bine te-ai nascut Tudor Petru, sa fii sanatos, sa ai o viata frumoasa!
Felicitari, Jojo-Miha! 

Multi ani fericiti, Larisa-Gabriela, sa fii o bucurie pentru mami si pentru toata familia ta!
Fetelor, recuperare rapida si laptic din plin! Sa va intoarceti fericite acasa cu comorile in brate! 

Alexia de Crixia, la multi ani! 
Rallu, la multi ani! 
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png