Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 19
CRIXIA spune:
Multumim pt urari! Gata, a facut si mandra Alexia 6 ani, am incheiat sarbatoarea racilor
( la noi s-a nimerit RAC intocmai: initialele noastre Razvan, Alexia si Cristina, iar ca tipar zodiacal suntem diferiti total!)
Am citit un pic printre randuri, sper sa ma linistesc si sa recuperez, ca voi aveti viteza si greu va prinde omu' ![]()
Incerc sa dorm acum, ca iar ma ia fii-mea de "fresh" dimineatza!
Va pup!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+34 sapt 
blanca000 spune:
'Neatza,
Fete ce culoare are lichidul cand se rupe/fisureaza apa? Eu m-am trezit de dimineata si pe chilot iar am o pata rozalie apoasa...si erau si vreo 2-3 picaturi la toaleta
...in rest nici un simptom...si de data asta nimic gelationos. Ce sa fac?
s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
coccorina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Neli_ra
Salutare, Legea spune ca este obligatoriu sa faci 126 zile de concediu prenatal + concediu lehuzie(sau postnatal)daca vrei sa intri in concediu de ingrijire copil,acela de 2 ani,concediu pe care il poti lua doar daca ai realizat venituri impozabile in ultimele 12 luni consecutive inainte de nasterea copilului .Cele 126 de zile le poti imparti astfel: ori jumate/jumate sau aproximativ ori in functie de cum alegi si iti calculeaza medicul de familie sau ginecologul tau(cel care iti da certificatul de concediu medical ),dar , e obligatoriu sa le faci pe toate 126(inainte+dupa) si mai e obligatoriu sa faci minim 42 de zile dupa nastere indiferent de cate zile ai facut inainte de nastere.Cu alte cuvinte,chiar daca nu vrei sa faci zile de prenatal inainte sau faci mai putine,in concediul postnatal (sau de lehuzie)trebuie sa faci completarea de zile pana la 126 ,pt ca trebuie toate facute. Nu te-am bulversat mai rau?Adica,nu stiu daca am explicat bine , dar daca inca ai neintelegeri, voi cauta o cale mai simpla de a explica. Te-am pupat, sa va fie bine tie si lui bb ! |
Prietena mea care a nascut in ian si-a luat vreo 21 zile inainte de nastere, atat, iar dupa cele 42 obligatorii si a avut dreptul la indemnizatie fara probleme. EU stiu ca obligatorii sunt cele 42 de lauzie, iar prenatal doar daca ai nevoie - adica ai dreptul dar nu esti obligat
Coccorina
39s
IsabelleAMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
blanca000 spune:
L-am sunat pe dr.si cica sa stau linistita daca nu am dureri...e posibil ca coloratura sa fie de la un inceput de eliminare dop sau ceva...ma asteapta duminica....brrrr....
s40
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
coccorina spune:

Adela

Pogos

Felicitari Jojo Miha!! Bine ai venit pe lume Larisa!!
Sa spun si neatza....si hai la
, bineinteles ![]()
Mai asteptam vesti bune....pana una alta va 
si mai revin
Coccorina
39s
Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
monica_dicut spune:

Va anunt cu bucurie ca aseara la ora 23 trecute de fix
a venit pe lume TUDOR PETRU de POGOS (si nepot de moi
), in greutate de 3750 gr si cu o lungime de 53 cm. 

A venit natural (epidurala i-a fost montata cu 5-10 minute inainte sa iasa capul), n-a chinuit-o foarte mult pe mami, a tipat din prima, este o falcoshenie frumoasa numai buna de rontzait, leit cu surioara
. Mami era radioasa si flamanda cand am lasat-o noi sa se odihneasca.
SA va dea DUmnezeu la toate nasteri cat mai usoare si bebei zdraveni si sanatosi 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
blanca000 spune:
Bravo POGOS si bine ai sosit TUDOR PETRU
sa fiti fericiti impreuna cu toata familia si bebe mic sa aiba parte de tot ce e bun in viata...felicitari mami 

Multumim din suflet Monica pentru instiintare 

s40
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
dariaioanaxx spune:
Elena- sa ti traiasca zmeureii, sa fie nororcosi si sanatosi !
Felicitari tuturor fetelor care au nascut zilele trecute si copilasii sa fie frumosi si sanatosi !
Moni- ti am prezis eu ca o sa nasti la 40 de sapt.?
Mirclau- nici o veste de la tine, ce mai faci?
Noi experimentam niste nopti nedormite din cauza ca nu ne gasim pozitia, nu putem respira ; azi noapte am avut si ceva dureri de burtica, si ne am speriat caci dr. nostru n a venit inca din concediu, vine abia sambata si oricum mai avem 3-4 zile pana intram in luna a 9 a![]()

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.36 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
CRIXIA spune:
Pogos, Jojo_miha, sa va traiasca racusorii!! 
Refacere rapida!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+34 sapt 
coccorina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut![]() Va anunt cu bucurie ca aseara la ora 23 trecute de fix ![]() ![]() A venit natural (epidurala i-a fost montata cu 5-10 minute inainte sa iasa capul), n-a chinuit-o foarte mult pe mami, a tipat din prima, este o falcoshenie frumoasa numai buna de rontzait, leit cu surioara . Mami era radioasa si flamanda cand am lasat-o noi sa se odihneasca. |
Felicitari Pogos!! Bine ai venit pe lume Tudor Petru!! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!!!
Coccorina
39s
IsabelleAMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik