**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Aoleu, mai fetelor, ce e cu febra asta generala? am mai auzit si prin vecini...e vreo viroza? mai sunt si alte simptome in afara de febra?

Alina, multumim pt informatii, ne prind bine (nu stiam ca trebuie de la ster in jos impachetat copilul, plus multe alte informatii).

Cand am avut noi probleme prin primavara, mie s-a parut ca Panadolul este apa de ploaie, scade greu febra si urca repede apoi. Dupa Nurofen, la juma de ora Ana era fresh.
In disperare de cauza eu am folosit si spirt, si otet, indoite cu apa, si cartofi in sosete (asta de la Ella stiu) si comprese.

Of, sanatate la puiuti si voua putere!

Ella, multumim pt info legate de laptele proaspat din Tineretului. Si eu cred ca Bob a vomitat ca a baut mult si cu pofta, nu neaparat ca e mai gras. Ana a mai baut lapte proaspat pe la pensiuni pe unde am fost si nu a avut probleme. Insanatosire grabnica lui Bob!

Carmen, Madi, si noi la fel :"vai ce mica e si ce vorbeste!". Doar ca eu nu apuc sa raspund, ca sare ea: "nu sunt mica, sunt mare, am 2 ani. Si o sa ma duc direct la soala (scoala) sa invat cate (carte)". iote asa!

Madi, noi am fost "surori" cu biberonul. Si mie maica-mea imi taia tetina cu foarfeca sa faca ditamai gaura ca beam mult si sa curga. Mancare nu imi punea in el (ori nu acceptam ori nu ia dat prin cap, ca altfel sigur ar fi facut la ce sclifosita eram ..si ma mai mir de ce Ana nu e altfel ).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, va rog sa nu va suparati pe mine, nu vreau sa panichez pe nimeni, dar pun aici un link despre situatia unei fetite cu tumora, al carei prim efect a fost greutatea foarte mica, sub limite, pana la varsta de 4 ani. http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/21/salvati-stelutele-de-mare-alexia-toma-mami-tu-nu-ma-intelegi/
Nu in ultimul rand (de fapt, asta era in primul rand) poate puteti ajuta sau cunoasteti persoane care o pot face.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Madi, noi am fost "surori" cu biberonul. Si mie maica-mea imi taia tetina cu foarfeca sa faca ditamai gaura ca beam mult si sa curga.
mami de Ana (22 mai 2007)

Daa, exact! Doar ca la mine trebuia sa iasa tot maglavaisul acela din biberon.

Bine, eu am reusit si performanta de a manca numai grisine intr-un sejur la mare, iti dai seama cam cum era mama...

Mergi la inceput