**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana13 spune:
Alina, imi zicea zilele astea o rezidenta la cardiologie, dupa ce am intrebat de ce nu a ales pediatrie: a zis ca ... copii sunt total altfel decit adultii, nu le poti da un diagnostic atit de usor, nu pt ca nu spun ce ii doare, ci pt ca reactioneaza cu totul altfel si neasteptat de fiecare data.
M-am gindit eu ca pe deasupra mai sint si paritntii agitati si gata sa isi dea sufletul pentru ei... asa ca mare raspundere e pe capul unui pediatru, nu isi pot asuma un diagnostic de unu singur.
Si eu stiu ca la viroze nu se da antibotic, dar probabil tipa se referea la temperatura... sa nu fie pe seama unei infectii de nu scade in 2 zile, iar ceilalti bazindu-se ca e viroza... tralala...
Eu am fost de-a dreotul socata cind 2 dr mi-au spus acelasi lucru cind a avut P enterocolita... stiind ca greu gasesti 2 dr cu acceasi idee.
SAnatate rapida MArei!!!
Am fost p;lecati dupa Patrick, e un dulce si un minunat... incepe sa spuna din ce in ce mai multe si are simtul umorul si o privire smecheraaa!
O chestie faina: cind spun eu "Ba da", el raspunde "Nu ba da!"
Am vazut toate pozele noi!
MAdi, An@ si noi suntem in aceesi categorie: bem lapte de 3 ori / zi cu bibe si sa nu auzim de olita! Pipi mai face prin arbusti, dar kk exclusiv in pampers.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
Alina, pupici multi Marei
! Ma bucur ca e mai bine. de curiozitate, la cine ai fost a 2-a oara?
cat despre logo... am sa incerc sa i trimit cu tati, poate asa coopereaza mai bine. o sa vedem. aaa, si stii unde facem noi logo? Crangasi nr 5
langa parculetul de la podul Grand, cum vii dinspre Crangasi spre Turda in dreapta
. Poate ne intalnim odata. 
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Alina, pupici multi Marei ! Ma bucur ca e mai bine. de curiozitate, la cine ai fost a 2-a oara? cat despre logo... am sa incerc sa i trimit cu tati, poate asa coopereaza mai bine. o sa vedem. aaa, si stii unde facem noi logo? Crangasi nr 5 ![]() |
Edit:mi-a placut mult pictura de la spatiul de joaca din corpul de Pediatrie de la Medlife Grivita. Am cautat sa vad cine a facut-o si se pare ca sunt cei de-aici http://www.decogradinite.com/page.php?5 daca va intereseaza vreodata.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
alynta27 spune:
O duminica placuta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Madi spune:
Alina sanatate multa Marei!
Pana la urma ce i-au administrat in spital? Si ce ti-au spus sa ii dai in caz de febra mare?
Graviduta spune:
In noaptea aia nu i-au mai pus decat perfuzie pt rehidratare si cu glucoza, mai dupa-amiaa a facut iar 38,8 si i-au bagat paracetamol intravenos (pe la 3), iar pe la 7 sau 8 i-a urcat la 38,4 si Giosanu mi-a spus ca ii da Nurofen cu algocalmin sau Diclogesic. I-a dat prima varianta. Apoi nu a mai facut temp deloc, s-a mentinut la maxim 37,6. Azi-dimineata a avut iar la o masuratoare 38, de ma bagase iar in alerta, dar la 30 de min avea 37,7, probabil fusese mai cald in casa si se agitase. Oproiu mi-a spus asa: pana la 38,5 nu se da copilului nimic, se lasa mai dezbracat, ca sa se aeriseasca - temp trebuie sa-si faca treaba; intre 38,5 si 39 se da alternativ Nurofen si Panadol (fiecare dintre ele nu poate fi luat din nou decat la distanta de minim 6 ore, asa ca daca ii dau la 10, sa zicem, Nurofe, nu-i mai pot da decat cel devreme la 16; pana atunci daca nu-i scade febra, sa ii dau Panadol; de asemenea, daca ii dau panadol la 12/13, nu-i mai pot da pana la 18/19 etc; sper ca am explicat bine) sau Diclogesic (intrucat Diclogesic face parte din fam Nurofenului, nu se da dupa acesta, asa mi-a spus Giosanu; la Mara, diclogesic face minuni, spre deoseb de Novocalmin). Daca temp este peste 39, sa ii fac dus de la caldut spre mai rece si apoi sa-i pun un sup cu Novocalmin sau sa-i dau 8 pic de algocalmin (asta, de cel mult 3 ori pe zi). I-am zis ca Novcalminul nu-si face efectul si mi-a zis ca esential e dusul, prima data trebuie facut dusul si apoi dat supozitorul.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ella_74 spune:
Alina,
e buna recapitularea cu metodele de reducere a febrei;
tocmai experientam si noi.
La 39,5 era leguma azi; dupa supozitor cu novocalmin, la 37,5 era super vioi.
Acum la 38,8 respira sacadat dar vad ca doarme.
Il pazim in continuare.
mica0307 spune:
Hi,
Ne-am intors si noi de la mare...frumos dar cam aglomerat.
Poate ma ajutati si pe mine cu ceva...de vreo saptamana am sesizat ca Maya a inceput sa se balbaie. Nu tot timpul, in general cand vrea ea sa intrebe ceva....nu imi dau seama daca sa grabeste sa spuna sau e altceva...deja am inceput sa ma ingrijorez....a trecut cineva prin asta??? mamicile cu bebei mai mari???
ella_74 spune:
Mica,
se balbaie de pe la 2 ani; o pediatra a zis ca e ok fiindca e o etapa inerenta, alta ca sa ma asteptam si daca nu-si revine sa-l ducem la psiholog.
Se balbaie numai la primul cuvant din propozitie, dupa care zice bine toate cuvintele.
Noi suntem acasa, cu febra mare in continuare; arde de mama focului.
lbelciug spune:
Chris27, of, ce rau imi pare pt raceala lui Daphne, multa sanatate. Impresionante pozele cu Daphne mica si ochiosul Albert.
Kay, eu cred ca fetei ori nu-i place logopeda ori locul unde se tin sedintele... Poate o schimbare n-ar strica. Chiar nu mai exista alt logoped specializat pe pediatrie in toata tara asta?
Irinusha, vroiam sa va vad si eu, insa nu mai stiu care e adresa de email comun si pwd-ul...
Addinel, ma bucur mult ca ai trecut pe la noi si ca ai raspuns la apel. Vad ca i-a placut domnisoarei tale in Thasos, bravo, frumoase pozele. Pe cand BB2? Succes cu firma, pe ce domeniu este ca nu mai stiu.. conta?
Draguta foc printesa rosie - Livia de Chiquitita si micuta bronzata cu colier roz - Eliza de Vas.
Ma enerveaza webshots-ul asta ca nu mai afiseaza toate pozele din album. Se intampla si la voi?
Ella, sanatate multa lui Bob. De la ce este temperatura?
Eu stau ca pe ace, Bogdanel al meu a inceput de dimineata sa vomite (apa doar), s-a sculat marait si aparent fara vlaga.
L-am lasat cu socrii... sper sa nu fie ceva infectios ci doar o indigestie desi nu prea vad de la ce caci nu a fost prea mancacios zilele astea. Nu are temperatura (deocamdata).
Cine deschide capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009