**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy da, asta e pensiunea. Cat despre acomodare e greu de zis...poti sa fii foarte ok dar iti poate fi si foarte rau departe de tara...da printre romani nu as sta daca m-as muta in alta tara...pai de aia plec din ro, nu?

liv ei...i-ar placea si ei sa ne stie aproape, dar ea e cea care ne-a atras atentia ca e mare diferenta...ea e bine, un job super ok, o gramada de prieteni...noi ar trebui sa o luam de la capat acolo si acum nu e viata prea roz nici la ei. Oricum alea cu Franta sunt vise deocamdata...

Am vazut poze de kay si alyna24 ma duc sa vad si la an@.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An daca esti pe fir..mai ramai nistel ca vreau sa scriu o reteta si tu scrii lamuriri..

quarkknödel (cautati cu denumirea asta sa vedeti poze)- Galuste cu branza(?) umplute cu prune. Mamaita noastra (bunica sotzului le face simple, mi-e nu imi plac ) dar astea is grozave. cam 30 minute dureaza totul

* 500 g braza de vaci, slaba. cred ca e braza din pachet precum untul, dar io am informatii prafuite, asa ca An@ scrie ce-i aceste quark?
* 100 g unt
*4 oua, 100 g de faine pt pane dar din paine alba (Semmelbrösel- An...asta ce-i?)
* 200 g faina alba
60 g zahar, io am pus 2 linguri de miere, sare

..se amesteca toate, pana se obtine o pasta. daca se lipeste de maine, se completeaza cu faina sau pane.

600 g prune: se aleg 12 prune si li se scot samburii. si se umplu cu cate un cub de zahar, se invelesc cu aluat si se fierb in apa clototita cam 15 minute.
se scot din apa se tavalesc prin pane si se prajesc in unt/ulei cateva minute (15 scrie in reteta mea, dar io nu le-am tinut asa de mult.)

GEM: restul prunelor se taie cuburi mici si cu 100 ml apa si 1 lingura miere se fierb 5 minute. apoi se pune 1 lingura amidon, dizolata intr-o lingura de apa rece.

dupa ce s-au prajit galustile se servesc precum papanasii cu smantana si GEM-ul de mai sus..

AN@, da io eram, pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Da, sunt galuste cu prune, date prin pesmet din paine alba(Semmelbrosel).

Nici mie nu imi placeau cand eram mica, dar mi-ai dat o idee sa o pun pe maica-mea sa faca, poate mananca Ana.

Nu stiu daca se mai gaseste branza d-aia de vaci ca la pachetul de unt (adevarul e ca eu nu prea mananc branza de vaci maruntita), dar am prins ideea ca tre' sa fie branza de vaci mai slaba (parca am vazut si la noi cutii pe care scrie quark...daca nu, branza de vaci de la fagaras sau se gaseste si varsata.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Stiti cat m-am chinuit in G sa descopar cum se zice la pesmet? Vroiam si eu un snitzel... Si pana la urma am descoperit

mica , ia-ne si pe noi in sudul frantei

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://www.bucataras.ro/retete/1571/prajitura_cu_branza_si_prune.html
Aici o prajitura care seamana f bine cu gombotii/ galustele cu prune, dar e mai usor de facut.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Imi vine sa plang ...
Io intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate si n-am avut parte ... stiti ce rau e sa fii singur pe lumea asta? Sa-ti trebuiasca sa vorbesti cu cineva (sa imparti bucurii si griji, pur si simplu sa stii ca e cineva acolo sa te asculte) si sa na-i cu cine? Prietenii si sotul nu-s buni ptr. asa ceva mereu ...
Poate sa fie cu suparare, dar dupa mine parintii cu un singur copil sunt egoisti! Le-am spus-o si alor mei ... acum oricum e prea tarziu.

Asa citisem si eu, ca varsta ideala e de la 2,5 ani si 5 ani ... e important si cum e situatia familiara, sau poate trebuie sa vine cand vrea ;) ...

Mama de Ana, mi-am notat! Bravo parintilor tai ca au reusit ... asa stiam si eu, ca parintii au un mare rol in intelegerea fratilor ... si d'aia imi e si frica, sa nu dam gres.
Am vazut si pozele ... imi place cum arati :) ... Ana este o finuta frumoasa. Freza e bestiala ... in sfarsit fetia tunsa scurt :D ... Cat are? Ca mi se pare asa ca fi-mea ... ca si a mea-i o finuta, purtam inca 80-86, cred ca n-a trecut de 12,5 kg.

Didi, despre ce statistica vorbesti, ca sunt pe langa?

Mica, vazut pozele ... placut Maya! Sa va fie de bine excursia ... frumoase locuri!
Faine vise! In germana exista un proverb: Träume nicht dein Leben, lebe deinen Traum! - nu-ti visa viata, traieste-ti visul! Asa ca-ti spun: succes la realizat! Franta si francezii imi plac si mie ... au un flair anume ...

Poohy, hai cu pozele alea ... acum ca am prins gust ;)
Vezi ca in Anglia/Scotia e vremea nasoala ... conteaza mult la pshihicul omului. In schimb englezii sunt marfa! :)

Liv, felicitari ptr. mami si tati! Sa inteleg ca nici al tau nu prea vorbeste? Si uitasem, am vazut casa! S-o stapaniti sanatosi si sa fiti sanatosi in ea! Mi-au placut camerele baietilor ... imi place cand un parinte se implica, nu pune doar un pat acolo, ca oricum e mic si nu intelege!

Gata, trec la pregatit copii de nani!
Sanatate plantatie!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

Mergi la inceput

fetelor, am culcat S de vreo ora ...

deci, sa va zic :

Am fost la Viena, eu pregatita de alta spitalizare, intubare/anesteziere... si ajungem, ne intalnim cu chirurgul si ma intreaba "ah, ok, dar copilul bolnav unde e?" pai asta e copilul bolnav !!1 cica se astepta sa fie mai mica, mia slaba si ... altfel, nu sa arate ca un copil normal (dupa diagnosticele trimise). si merg sa platesc (nu cumva sa fug )si platesc 900 euro pt RMN. booon. mi se spusese ceva de 2000 euro, dar am scapat ieftin ca ne-a placut nenea dr si ne-a dat fee de austriac. asa. si cum vb noi acolo una-alta, de-odata se uita la S si spune "asta nu-i copil de implantat". eu mirata la el, el decis sa ii faca o audoigrama. si ii face. si a avut dreptate, auzul ei e undeva la 40-50 Db. ceea ce ii da sansa sa ramana protezata. deocamdata. in viitor s-ar putea sa mai scada, dat fiind ca ea s-a nascut auzitoare si si-a pierdut auzul din cauza medicamentelor. in semptembrie mergem iar la viena pt un alt control, sa vedem cum a evoluat. intre timp am fost sa platim aparatele in G, ca nu mergea contul tipei si am profitat si am schimbat ear molds si am primit o groaza de gadgeturi pt aparate, gratis. si ne-a facut si reducere de 400 euro .

ii dau post ca imi face fitze pc si nu vreau sa pierd mesajul.

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Fetelor, eu s-ar putea (este defapt f probabil) la lipsesc o perioada de pe forum, defapt sigur il voi mai citii, insa nu voi posta...o perioada pana ce lamuresc ceva probleme personale preconizate dar aparute prematur oarecum. Sper ca atunci cand postez sa revin cu moralul ridicat si "in castig" din toate pctele de vedere, sau macar sa se stabilizeze treaba. daca si cand va fi cazul, va voi cere sfaturi sau va voi explica (cumva ma simt datoare, chiar daca nu sunt eu vro mare vorbareata, totusi aici pe acest forum ma simt intre prieteni, fie si virtuali)

Si nu, nu este vb de o problema de sanatate.

Kay ma bucur ca Sonia nu are nevoie de implant inca, poate se intampla o alta minune si auzul creste in loc sa scada ... Numai bine

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Va multumesc de raspunsurile legate de comportamentul juniorului cu verisoara lui. Nu am mai insistat sa se joace impreuna, am vazut de la inceput ca nu au cum. Pana la urma nu cred ca a fost vorba de gelozie, ci de o perioada de acomodare. Si nu l-am pedepsit pentru ca nu s-a jucat cu ea, ci pentru ca a lovit-o.
Sper sa treaca mai repede perioada asta, cum se enerveaza, urmeaza 3 etape: in primul rand tipa, apoi scuipa si in final loveste/arunca cu ceva.

ella Bob se intelege mai bine cu copii mai mari? Tot vroiam sa te intreb, de unde ai luat sapca lui Bob? Mi se pare super, ca ii protejeaza si urechile si ceafa de soare si as vrea si eu pt Vlad.

Sorina Mersi de informatii legate de job. Ma gandeam ca as putea si eu sa incerc, dar nu e de mine.
Nici jobul actual nu e de mine, trebuie sa-mi gasesc altceva.

Oana Ma bucur ca nu este nevoie de implant. Multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

kid, la miniblu au sepci de acest gen. si eu i-am luat soniei si anul trecut, si acum. eu le-am luat din G, dar vad ca si aici sunt, de la ac. firma. si cica sunt si cu protectie... nu stiu cum vine asta..

S

Mergi la inceput