**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, bine ai revenit! Cat de frumoasa este Sonia! O minune!
Si eu ca Didi aceeasi rugaminte... Ca nu prea am timp de rasfoit...

Mica, cum ti s-a parut Sibiel? Merge de mers cu bebe de 4 luni? (si domsoara' de 2 ani, dar am inteles ca a fost ok pentru Maia :) (care si ea e o frumoasa)

An, merci

O sa vina si pozele!!!! Numa' ca sotulache inca tot le prelucreaza, culorile, lumina blaaah blaaah blaaah ca le face raw

In alta ordine de idei eu am observat ca daca mananc somon am mai mult lapte. Si in lipsa de idei vreau sa ma apuc sa iau Omega 3... Sa vedem

noapte buna!

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau!
Ana, am descoperit ca sunt exact ca tine.A venit la fix mesajul cu sora ta pentru ca sunt intr-o situatie tensionata cu cumnata mea, si chiar ma gandeam cine e de vina. eu nu am frati dar sotul meu are doi. Unul geaman , si unul mai mic cu un an. (Cum s-o fi descurcat mama lor cu ei cand 2 aveau un an si celalalt o luna , chiar nu-mi pot imagina), dar cert e ca pana nu au fost toti casatoriti am fost foarte buni prieteni. Eu fac abstractie de faptul ca sunt sotia unuia dintre ei pentru ca am copilarit impreuna si ma considera toti trei prietena lor. Am incercat toate metodele sa-i fac sa fie cat mai uniti,sa se sune , sa-i invitam pe la noi la masa, si multe altele, dar exact cum spui e foarte greu sa-i schimbi unui om simtamintele. Daca ei nu vor ce putem face noi din exterior.
Si sunt cu totul de acord ca femeile sunt la mijloc. Cand s-a casatorit al doilea frate sotia lui parca era intr-o concurenta cu mine in orice domeniu. Faceam eu ceva, ea facea ceva si mai mare, mai frumos, mai extravagant.....doar , doar poate o sa fie privita mult mai bine. Parca ma simteam ca la arabi, care sa fie prima sotie pe scara aprecierii de catre socrii.
Am incercat sa ma apropii de ea prin toate metodele, ca odata cu noi sa se inteleaga si fratii, nu am avut cu cine, e cu ceva impotriva tot timpul.
Mai mult decat atat acum cand are si ea un bebe, tot ce face bebele ei e mult mai extraordinar decat ceea ce facea Eliza la varsta lui.
Si ar mai fi multe de povestit dar cred ca exact asa cum se spune totul vine din familia in care ai crescut.
Ceea ce ma bucur e ca totusi ei ca frati nu se cearta la modul serios niciodata, se ajuta ori de cate ori se poate, dar cand au ocazia se mai ating verbal cu cate o chestie.
Hai ca m-am descarcat si eu , chiar ca sunteti prietene adevarate.
Si eu uneori povestesc ceva despre voi si spun" am o prietena in Bucuresti, Cluj, Canada, Germania.....etc" De parca va cunosc de cand lumea.

Oana, ma bucur ca Sonia se simte bine.
Liviana, ma tot gandesc la casuta ta, cat de furmoasa e !!!!!Si copii
Didi, chiar m-am relaxat in concediu.

Ma bag la treaba ca am ceva de lucru. Sunt singura intr-un birou in care eram 4. Asa ca am de lucru azi......

va pup!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si io, si io... am sora. E cu 2 ani mai mare si ma enerveaza ca nu face si ea un copil... si mai am si o cumnata fara copii. Deci al meu copil e iedul cu 5 capre, musai sa ii fac un frate/sora ca altfel il stricam, din baiat cuminte ajunge un alintat!
Desi eu am fost sora mai mica, eu am scos-o in lume, ca ea era mai bleaga... peste tot trebuia sa o iau si pe ea Acuma o cert ca eu a trebuit sa "deschid" drumurile spre distractie, cind de fapt era rolul ei de sora mai mare! Oricum, Patrick o adora, si ea pe el, numai ca sta la 120 km de noi, e bine si asa, ca altfel am cam exploata-o pe post de baby-sitter.
Sa termin ca o compunere la scoala: e bine sa ai o sora/frate! ( mai ales cind sint deja mari... ca mici, mama ce batai si scandaluri, dar, cum mai spunea cineva pe aici, si coalitii impotriva "asupritorilor" !)

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt raspuns si felicitari, Mica. Credeam ca ati stat si vineri caci 300km dus si tot atatia intors e multicel pt 2 zile. Am vazut in poze inca o fetita Maria si m-am gandit ca poate e cineva de pe forum... Frumos pe acolo oricum, tare mi-ar place sa mergem si noi la Balea Lac. Apropo de sora din US, nu v-ar place sa va mutati definitiv acolo? Imi place de voi ca sunteti asa de plimbareti, bravo, cred ca si fetei ii place.
An@, multumim frumos, ma termina B cand vine si se alinta ca un matzisor pe langa mine, ma ia inbrate, ma pupa si imi spune la ureche "mami".
Imi amintesc grilajul ala de pe scarile mini-hotelului, doar acolo a cazut Matei de ne-am dus de urgenta la C-ta cu el, exact in ziua plecarii. Bine ca nu a avut trauma mare, desi tot a trebuit intepat cu anti-tetanos parca. Sa stii ca Eforie are si optiuni mai aproape de litoral, am niste prieteni care au gasit langa Belona cu 140lei/noapte camera in per asta. In fine, din cate zic fetele atmosfera nu e chiar friendly pe plaja; as incerca o Mamaia in camping unde au fost ai mei sau chiar o casuta la Navodari.
Tu esti o fire vorbareata si sociabila, nu-i de mirare ca iti place sa tii familia si rudele aproape, insa daca ele nu vor, nu prea ai ce face. Mai e si "chimia" care trebuie sa te ajute; si noi ne vizitam socrii/cumnatul la ocazii, insa doar atat, e ceva formal, nu simt discutiile din partea lor ca fiind din suflet...
Ella, te superi daca te mai intreb o data cat era cazarea la Marina del...nu stiu-cum din Navodari?
Vas , hai cand vii pe la prietena din Bragadiru?

E frumos sa citesc despre relatiile cu fratii si surorile voastre; asta imi intareste ideea ca am facut bine cand m-am decis pt BB2; ma rog la D-D sa-mi dea TIMP si intelepciune sa ii pot educa pe amandoi asa cum trebuie si sa fie cat de cat pregatititi pt viata si societatea asta atat de rea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ioana m-a amuzat mesajul tau ..dar te rog sa nu te iei de categoria "surori mai mari" si sa le faci mototoale...au si ele rolul lor acolo si tocmai d-aia surorile mai mici sunt mai precoce si mai independente.

Vas, cumnata o fi invidioasa pe tine (sau nesigura pe ea) ca tu ai fost prima in familie (mai ales ca ii stii din copilarie), dar atat timp cat nu raspunzi la "provocari" de a te lua la intrecere cu ea, poate va renunta la un moment dat.

Mica tu esti sora mai mica sau mai mare? (v-am vazut pe amandoua in poze, cand ai vizitat-o in iarna..si voi pareti de varste apropiate). Te cred ca e greu cu distanta si ca tanjiti sa fiti impreuna, dar cine stie ce va rezerva viata: poate Maya va vrea sa studieze in State si va mutati acolo. Sau sora ta se va intoarce la un moment dat, cand veti fi 2 babute fara obligatii si veti sta la povesti pe saturate .
Mi-a placut pensiunea de la Sibiu, din pozele voastre...asa dupa peisaj am avut impresia la inceput ca ati fost la Paltinis, pana sa vad titlurile pozelor. Ati mancat acolo, la pensiune? ai fost multumita de conditii? (ca cine stie..poate ajungem prin zona).

Si acum din ciclu' "hai sa ne radem" :
m-a abordat pe mess cineva zilele trecute (Didi, tu cumva?...ca parca doar pe tine te am ca Alex la contacte)...si eu nu eram acasa, iar sotu' lucra la pc, asa ca el a vazut si mi-a zis cand am venit ca "m-a cautat cineva". "Cine?" "Nu stiu, nu-mi amintesc, ca am inchis repede, ca lucram la ceva" . "Dar era contact nou sau cineva din lista?" (eu asteptam de ceva timp sa ma contacteze o fosta colega de scoala pt baby einstein - are o fetita de varsta Anei). "Nu mai stiu. Lasa ca daca e important te mai cauta". Oooooook!

Ieri, brusc si dintr-o data im izice:" mi-am adus aminte cine te-a cautat pe mess ". Really?. Mai sa fie...i-a revenit memorie . "Unu' Alex. Cine e Alex?". Am fost si eu la fel de "prompta" in a-i da explicatii cum a fost si el zilele trecute . Asa ca inca fierbe in "sucul propriu" (hi, hi, hi), in timp ce eu zambesc melancolic cu gandul la "Alex".

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy si an@ pensiunea este foarte ok, curtea foarte mare, loc de joaca pentru copii, camera curata si ok, mancarea foarte buna. Singura parte mai putin buna (si care nu s-a vazut in pozele de pe net ) au fost stupii de albine aflati in curtea de langa....am vb si cu proprietarii pensiunii, nu prea au ce sa ii faca domnului cu stupii sa ii mute, desi am inteles ca nu e tocmai legal sa ii aplaseze asa aproape de locuit....Era tare enervant sa le vezi si auzi insa nu ne-au facut probleme.

an@ sora mea e mai mare decat mine cu 1,5 ani....foarte apropiate ca varsta, mama ne-a facut de tanara, la 21 ani...

liv cred ca mi-ar placea acolo sa ma mut...desi noi am vazut SUA doar ca turisti, s-ar putea ca viata sa nu fie asa de frumoasa ca si rezident. Chiar am vazut in Indianapolis la sora mea cartiere super frumoase de case, curti foarte mari si frumoase, fara garduri . Noi ne gandim insa tot mai tare la o Franta...undeva intr-un orasel mic...o casa micuta si frumoasa, sa ne retragem acolo doar sa ne ducem copilul la scoala...si noi sa detinem o cafenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, m-ai pus pe ganduri cu stupii... Asta este pensiunea, nu? http://www.sibiel.ro/index_ro.html

Eu toata viata mi-am dorit un frate sau o sora apropiata ca varsta de mine... Ca la diferenta de 9 ani 1/2 si 11 ani nici nu am prea simtit ca am frati... Decat la bataile pe care le luam :D Dar acum ma ajuta mult.

Bine ca mi-am adus aminte! Si eu vreau sa plec... Undeva in Anglia. Nu stiu unde (nu Londra), oricum acum nu e cazul cu criza... Dar cand isi revin... Presupun ca in IT se gasesc locuri de munca :D

Mica, stiu lume plecata in Franta in orasel mic - nasii unor prieteni, ea dentist, el medic, si se simt foarte foarte bine acolo. Au si un baietel care a inceput clasa 1 cand au plecat.

Mai am prieteni plecati la Paris, cu bursa, si care au ramas acolo si se simt foarte bine - dar se invart mai mult printre romani...
Am si 2 prieteni care (separat) nu au rezistat in Franta din cauza atitudinii francezilor zic ei...

Nici nu stiu cum e mai bine... Dar un orasel mic in Anglia/Scotia imi suna si mie bine, mai putina poluare... Reguli mai stricte :D

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

An@, m-am intors sa citesc din ce categorie faci parte... esti sora mai mare... dar daca tu zici ca esti mototoala, atunci sora-mea nu are grad de comparatie! Adevarul ca a avut sora-mea rolul ei, ea era desteapta familiei la scoala, asa ca profesorii imi dadeau note mari prin simpatie banuind ca sint desteapta ca sora-mea, ori altii erau de-a dreptul socati de diferenta dintre noi
Si ma mai gindesc ca faceam mai multe prostii daca nu ma tempera ea!
Si unde mergeam amindoua in tinerete eram de-a dreptul fermecatoare cum ne completam... off ce vremuri!
Dar azi ea e cea care nu are nici o responsabilitate si eu am!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, dar sora nu a incercat sa te "corupa" sa locuiesti in US? Doar ea stie cum e viata de rezident. Frumoase si intentiile cu Franta si cafeneaua, banuiesc ca pasul il veti face doar dupa o ducumentare temeinica despre locul cu pricina. Succes oricare ar fi gandurile voastre!
Poohy, hai cu pozele, sunt ok si necoafate. Mai poveste-ne cum a fost la botez mai ales cu caldurile astea... Mihnea a fost cuminte, restaurantul bun, petrecerea frumoasa? Noi am avut botezul lui B in august parca si era groaznic de cald, insa am optat pt terasa afara si a fost cat de cat ok.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Cateva poze de la mare, din we asta:

la mare, la soare

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput