**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va multumim pentru aprecieri !

Io m-am intalnit cu Ana si cu sora ei la IKEA ! ta-na-na-na-na-naaaa

Irina, mi-e mie drag de copiii tai !

aaa, ce vroiam sa mai zic? Ella, gasesti conversi asa de mici si in RO, la Famouse Brands, dar muuuuult mai scumpi. gen de la 1 mil la 1 mil jumate... pe cand eu i-am luat cu fabuloasa suma de 10$. Da roag-o pe clona sa iti ia, ca scrie si marimea europeana inauntru, ii spui cat poarta Bob si iti ia din Lo. zic si eu, na, nu da cu pietre .

fetelor eu ma tot plang pe net ca n-am somn... da chiar n-am. sunt ataaat de bagata in priza... n-aud cu o ureche, S a adormit ca niciodata in 3 reprize (de la muci) si acu stau ca pe ace, dau cu degetele in taste mai sa sara... vorba lui Alex...

as muta 2 dulapuri, da mi-e ca e prea tarziu si ma alearga politia prin baie pe urma...

va si ma duc sa sar coarda, poate mi s-o face somn...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay, mi-au placut tare mult pozele cu Sonia si zbenguiala ei copilareasca si inocenta la Viena. Ce-ati facut acolo mai exact? Cum mai e cu auzul?
Carmen, ce fain cu pictatul, cum se cheama cartea cu pricina? Personal am o retinere in a le da culori/carioci/acuarele caci imi e teama de mazgaleala pe pereti, cel putin B e de speriat. Cred insa ca voi experimenta cu ei afara, pe pamant.
Musamele se gasesc cate vrei daca te duci la piata, dar nu de asta de fizte. La mine in Rahova de ex se gasesc la metraj, sunt afisate pe bare de metal, nu sunt scumpe deloc. Sa stii ca eu nu am renuntat nici o clipa la musama, o folosesc pe masa de bucatarie iar sub ea am o fata de masa din panza care impiedica alunecarea. Pai cu 3 murdarici aveam de spalat dupa fiecare masa, asa doar dau cu o laveta si gata curatenia.
Imi prind bine experientele voastre, Didi, Irinusha, Carmen. La noi problema principala e ca in timp ce se joaca, daca unul intervine cu ceva peste celalat se lasa imediat cu bufnituri, tranteli, impins si cazaturi cu plansete. De violenta asta imi e teama cel mai mult, asa apar accidentele. La mine casa e mare si practic e imposibil sa fiu cu amandoi tot timpul, iar frica mea ascunsa e nu cumva sa cada pe scari vreunul din ei. In fine, mai vedem, deocamdata n-am inceput aici traiul in 4, doar in 3 caci M e inca la Braila.
Irinusha, ce tandrete dulce pe ai tai; ai mei nu se ajuta unul pe altul adica M pe B... cred ca e diferit la voi, poate Cristian simte ca Amelie e sexul slab si de asta e cavaler cu ea... zic si eu, nu stiu exact.
Ella, merci poate vom ajunge si noi (vreodata) la ferma asta. Ce-ati mai facut cu apartamentul?
An@, la Eforie N. a fost ok anul asta cazarea? Eu tot trag nadejde ca poate ajungem in sept vreo 2 zile pe acolo. Ce frumos ai povestit despre relatia cu sora ta, intr-adevar nici sotul meu nu e asa legat de frate-sau, dar cred ca aici e de vina si cumnata mea. Ea are grija sa tina legatura cu cei 2 frati ai ei, ies impreuna des in afara Bucurestiului etc, insa cumnatul niciodata nu ne propune sa iesim impreuna iar vizitele lor la noi sau socri dureaza max o ora... Nu stiu, eu cred ca femeile au influenta mai mare asupra barbatilor decat invers... As vrea sa fie si ai mei la fel ca voi, insa nu stiu daca voi reusi... Ce diferenta de varsta e intre tine si sora ta? O poza cu voi ne arati? Imi plac romanele tale, sunt din categoria divertisment asa ca volumul nu ma deranjeaza.
De cateva zile Bogdanel spune in clar MAMI si TATI, pt mine e o mare victorie, de mult asteptam acest moment. E si el vesel de performanta si le spune f des, ma topesc cand il aud cu vocea lui cristalina spunandu-mi "mami". In plus vrea sa faca singur muuulte lucruri; deja nu ma mai lasa sa-i trag chilotii cand face pipi, vrea sa manance singur cu furculita etc si spune de ficare data "IOOO, IOO", adica el sa faca. Imi vine sa-l mananc cat e de dulce.

Se pare ca vom avea acasa in curand Internet si TV cu tehnologie moderna de la Romtelecom, pe wireless. Nu stiu cum va fi calitatea, dar dat fiind ca suntem departe de orice cablu, va fi o solutie acceptabila pt 1-2 ani.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So
(unde se mai gasesc musamale ca pe vremuri, draga?)

In Obor? Vezi ca au diverse metraje. Sau pe la magazinele de plastice am mai vazut.
Citat:
M-am prins ca n-are rost sa insist cu mancarea, care e o chestie "fizica", nu mai poate copilu', ce sa-i fac.

Corect!
An, si mie mi-a placut cum ai povestit despre relatia cu sora ta. E buna diferenta de 2 ani si jumatate, am observat la mai multe cupluri de frati/surori.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus si noi poze din week-end de la Sibiu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica frumoase pozele, pacat ca webshots-ul are niste probleme in ult vreme si nu mai arata toate imaginile uploadate. Ati fost la Sibiel doar pt week-end sau pt mai multe zile. Se vede ca v-ati simtit bine acolo, cu cine v-ati mai intalnit?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mica, scumpa Maya si vad ca e nedespartita de Puf (asa-i zice Mara, care, si ea, a dezvoltat in ultimul timp un atasament mai special fata de ursulica).
Oana, am omis sa scriu ca am vazut si eu pozele Soniei, e o fetita scumpa si carismatica, sa fie sanatoasa! Si i-am admirat si eu hainutele, e foarte la moda

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

si io repede mi-am varat nasu' in pozele Oanei..cand colo nu mai sunt pe new de mult..asteptam altele.
Oana, pt cei care nu (mai) au timp sa fugareasca forumul: ce mai face Micutza Don'soara? de ce ati fost in G? totul e in regula?

An@, ai vb asa frumos de sora ta.. cateva ore nu am putut sa ma gandesc la altceva. si pe mine ma leaga la fel amintiri, din pacate, ff frumoase asemenea tie, de asta m-am si "luptat" ca diferenta dintre copii sa fie mica.

Da, avem actiuni cu R, individual luat pt ca ar fi culmea sa il tin in urma, sa mearga prima data la film sau mai stiu io unde, cand merge si frat-su. Oricum David e mult mai precoc decat R, pt ca il trage R mult. Asta se intampla deseori la fratii mai mici..

In legatura cu costul bazinului..cum spui tu..io nu aveam copii in bucuresti..aveam rate multe. si noi stim, ca atunci cand exista cerere de lucruri scumpe sunt si oferte pe masura..si la romani se poarta asta

Hei Irinelul crezi ca ma impiedic io de o statistica?

si, cred ca Motanel a vrut sa faca un sondaj, sa vada daca-i sunt cititte mesajele.. ca dupa reactiile voastre i-am recitit si io mesajul cu grija

VAs, frumos de voi la mare.

Fetelor, care stie unde-i Chichi a noastra..ca ea tot mai scria asa..cate o telegrama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Eu va citesc mereu, dar nu scriu caci mi se pare ca nu am nimic interesant de spus.
Tare m-a emotionat ce a scris An@ de sora ei, eu nu am deloc o relatie apropiata cu sora mea si tanjesc dupa ea.
Am vazut pozele cu Bob, Sonia si Maya, toti sunt scumpi foc si mi se par asa mari.
Si Andrei imi pare ca a crescut asa mult, e din ce in ce mai baietel. Si el e foarte incantat sa i se spuna ca e mare, ridica manutele si zice "uite ce maie am checut" si toate vrea sa le faca singur pentru ca "ec baiat maie apuma". Tare ma distreaza cand zice "ec" il foloseste foarte mult pe post de sunt, probabil prin analogie cu fac.
Si nu stiu daca v-am spus, de vreo 3 saptamani a venit si tati acasa, la inceput Andrei a fost un pic derutat, dar l-a primit foarte bine si o vreme nu mai avea nevoie de nimeni altcineva. Si il striga pe nume mai mereu, iar pentru mine are o multitudine de formule de adresare, in functie de ce vrea sa obtina. Cand face o prostie sau vrea ceva ce nu are voie se pisiceste pe langa mine si ma striga mamicuta mea si eu evident ma topesc instant.
Cu Ciquitita ne-am intalnit in oras acum ceva vreme, inainte sa ajunga sotul acasa. Liviuta e o dulce, dar Chiqui e destul de solicitata de cand a inceput serviciul si probabil are mult de lucru.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Kay, ai fost simpatica (cu ta na na na na)...cand am vazut pozele cu Sonia luand masa la Ikea, chiar ma vrut sa te intreb daca sunt de atunci. Si cu ocazia intalnirii noastre, absolut intamplatoare, mi-am dat seama ce inseamna forumul asta, ca te atasezi de oameni pe care nu i-ai vazut niciodata (pe unii poate nici nu o sa-i vad vreodata), dar cunosti franturi din viata lor si impartasesti franturi din viata ta, astfel ca ai impresia ca iti sunt prieteni apropiati si ii stii de o viata. Asta a fost senzatia cand ne-am intalnit si te-am strigat. Deci am fost atat de convinsa ca ne cunoastem de mult, ca nu mi-am pus nici o secunda problema ca s-ar putea ca tu totusi sa nu ma cunosti(abea dupa ce ne-am despartit m-am gandit: bei, dar daca totusi nu ma stia, ca eu n-am fost prea activa la odisee...ce as fi facut?). Din fericire ai stiut cine sunt, asa ca am scapat de momentul penibil de a ma "prezenta".

Graviduta, si eu sunt convinsa ca diferenta de 2-3 ani intre frat ie ideala. Asa ca cine mai vrea, cine mai doreste, sa se apuce de treaba .

Madaiulia, ce bine ca v-ati reunit familia. Ati fost in concediu, ca parca il asteptati pe tati ca sa mergeti?

Liviana, in primul rand felicitari lu' Bogdanel pt "mami" si "tati". Asa e, sunt asa dulci cand zic cuvintele astea 2..Cand vin de la serv ma duc direct la ai mei, unde este Ana si de obicei e in parc. Si cum ma vede, alearga la mine strigand, de rasuna parcul: "a venit mama miaaaaaaaa, a venit mama miaaaaaaa!". Si cand trece pe langa banci pe care stau oameni le zice: "E mama mia, e mama mia" . Si ma strange tare in brate si nu stie ce sa-mi mai povesteasca...

Cu cazarea la Eforie a fost bine, ti-am spus in minihotel, camerele sunt mai mari si mai practic impartite decat in vila, dar daca te cazezi acolo sa luati camera la parter sau sa nu-i lasi pe baieti singuri pe palierul ala...grilajul ala mi se pare destul de labartat si aveam un stres sa nu cada Ana de sus. Singurele dezavantaje la eforie sunt distanta pana la plaja si faptul ca totusi nu e loc de joaca amenajat. Acum la hotel cocor am vazut cat de practic e atunci cand vii de la plaja si nu e nici ora de masa nici de somn si trebuie sa mai pierzi timpul, ce bine e sa fie ceva amenajat pt copii.

Cu sotiile vinovate de relatia barbatilor cu familia, asa este in 99% din cazuri. Dar eu sunt adepta clanurilor, imi plac famiile reunite. Si stiind cat de importanta este familai pt mine, in primii ani de casatorie mereu il bateam la cap saptamanal pe sot sa-si sune parintii, sora, ii aminteam de aniversarile lor,... eu le facem albume cu poze ale Anei si le trimiteam, ca sa-si vada nepoata,....le suna de gura mea, schimba 2 vorbe "oficiale2 si imi pasa mie telefonul sa ma conversez cu ei. Intre timp am renuntat sa-l mai bat la cap, daca el nu simte, cine sunt eu sa le strang legaturile cu forta. Nici sor-sa nu e altfel: a avut ceva conferinte in Buc si a preferat sa stea la o verisoara decat la noi. Asta e...

Didi, asa am dedus si eu din povestirile talea, ca esti f legata de familia ta...stiu cat te-ai agitat atunci cu sora ta cu analizele si investigatiile si pana la urma ai adus-o la tine .

Poohy sa stii ca ti-am trimis PM...cu intarziere si cu scuzele de rigoare.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv felicitari pentru MAMI si TATI!. Am fost doar noi 3 la Sibiu, pur si simplu am vrut sa iesim un week-end, nu pe Valea Prahovei si nu foarte departe, asa ca am ales Sibiul. Sambata am vazut Valea Oltului, Ocna Sibiului si am stat dupa amiaza la pensiune si duminica Sibiu, Balea, Transfagarasan, Vidraru. A fost frumos...

an@ am citit cu nostalgie si in acelasi timp cu tristete mesajul tau....asa eram si eu cu sora mea cand eram amandoua acasa, unite chiar daca ne-am batut/certat si noi pe diverse chestii....dar acum distanta asta care ne desparte ma omoara....mi-ar placea tare sa fie si ea aici, sa aiba familia ei, sa mergem impreuna acasa....sau pur si simplu sa imi ciocane cineva la usa si sa stiu ca e sora mea .....dar ei ii e foarte bine acolo, as fi mult prea egoista sa o vreau aici...poate doar visez.
Ne vedem 1-2 ori pe an....cateodata doar 2-3 zile....ea are concediu dar 2 sapt/an...de multe ori i-am spus ca mi-ar placea sa vina acasa si sa stea pana ma plictisesc de ea....

Mergi la inceput