Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Lia, cunosc doua persoane care au avut o rana pe col. La una din ele doctorul a deciz cauterizarea, dar prima nu a reusit, asa ca in anul urmator a urmat o a doua cauterizare, iar acum are un dictamai flacaul de 1 an si 7 luni.
Cealalta pesoana a luat un tratament medicamentos, iar acum este fara probleme.
Deci depinde de fiecare organism, nu dispera, poate merge cu medicamente. Daca nu esti multumita de raspunsul doctorului pot incerca si alta parere. Depinde si de cat de mult poti astepta si risca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

oricum, sotul tau are curaj.
dar il inteleg. Pana anul trecut, nici eu nici sotul nu ne gandeam serios la bebe, dar cand am aflat ca as puta ramane cam greu, lucrurile s-au schimbat si acum ne dorim muuuult un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu am avut rana pe col acum vreo 3 ani si am cauterizat-o. Nu a fost atat de grav, am cauterizat-o la cabinet fara anestezie (a durut destul de rau).

Cand asteptam pe hol mi-au povestit fetele ca rana pe col se face si cand nasti. La momentul respectiv am zis ca mai bine nu o cauterizez ca oricum fac alta, dar nu e o regula generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Lia in tara dau voie la implantarea mai multor embrioni?
La noi dupa scandalul din US cu femeia care a nascut 8 bebei nu se mai da voie decat 2 embrioni pentru femei pana in 35 de ani si 3 la femei care au intre 35-45 de ani.
Oricum eu as vrea gemeni mai ales ca avem in familie (tatal meu are 2 frati gemeni), i-am zis doctoritei si mi-a zis ca asta merge mai mult pe linie materna.
In sfarsit.....apropo de gemeni, am o cunostinta care este insarcinata cu trimpleti (baieti) , a ramas pe cale naturala, nu are pe nimni in familie cu gemeni.......deci.....nu este o regula.
Cora79 sa te ajute DD sa ramai din prima
Polo am impresia ca toti barbatii sunt facuti de aceeasi mama, cu al meu a fost la fel, acum un an ma batea la cap cu asteptatul, acum cand a vazut ca e mai greu vrea repede si cat mai multi

Va pup am plecat la munca

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Buna,
Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra si sa "ploua" pe aici cu cat mai multi .
Eu pana astazi am tot tras cu ochiul la ce se scrie pe aici, cam de 3 -4 ani. Si eu ca si voi imi doresc f mult un bebelus dar din pacate vad ca este cam incapatanat. Sper ca impreuna sa ne sustinem, sa ne sfatuim si in felul asta sa fie mai usor ptr toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Fetelor, sa-mi tineti pumnii. Luni fac inseminarea. Ieri in ziua 9 aveam un folicul de aproape 16mm. Sper sa creasca mare si frumos, sa se tina tare pe pozitie si sa nu se sparga mai devreme de luni.
Bun venit celorlate fete si sa ne vedem cat de curand la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Remy mv ,sper sa fie totul bine.Suntem alaturi de tine sa dea DD sa se prinda.Mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Remy mult noroc cu inseminarea,sa dea DD sa fie cu, sparge tu gheata si apoi venim si noi pe rand la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Asa si eu si sotul meu pana anul trecut nici nu visam,nici nu pictam...serios,chiar nu ne doream,dar,de atunci este cea mai arzatoare dorinta a noastra.
Iertati-ma ca intru asa,sper sa ma primiti si pe mine,si sa ne mutam cat mai repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Remy,mult noroc luni la inseminare.unde o faci? cu cine? iti tinem pumnii

Mergi la inceput