Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Remy ma voi ruga pentru tine sa dea DD sa avem vesti bune.
Eleia bun venit printre noi si o sedere cat mai scurta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Remy iti tin pumnii pentru luni si sper ca peste 14 zile sa ne dai o veste buna.
Sa ne dai si noua mai multe detalii:cum a fost, la ce medic esti, la ce spital ai facut....pentru ca probabil mai multe fete o sa fim nevoite sa facem inseminare si sa stim cam la ce sa ne asteptam.
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Remy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

La ce medic esti??

Nuraltay Emel
Marti la ora 12 sunt programata.

Le rog pe fetele care au facut HSG sa imi spuna in ce consta pregatirea, ca mie nu mi-a zis nimic doar sa nu mananc si sa nu beau pana la ora 12.

Trutzi uite:

Cum te pregatesti pentru HSG?

HSG este ideal a fi efectuata īn prima saptamāna dupa menstruatie, dar īnaintea ovulatiei, pentru a fi sigura ca nu esti gravida īn momentul examinarii: zilele 1-14 ale ciclului menstrual.

HSG nu trebuie efectuata daca ai o inflamatie genitala acuta. Daca ai o infectie pelvina cronica sau o boala cu transmitere sexuala (BTS) netratata, trebuie sa informezi ginecologul sau radiologul īnaintea efectuarii HSG.

Este indicat sa iei un laxativ cu o seara īnaintea efectuarii HSG, pentru a goli adecvat intestinul, astfel ca uterul si structurile anatomice īnvecinate sa fie bine vizibile.

Inaintea procedurii poti lua un sedativ usor sau un analgetic (Ibuprofen), pentru a minimiza disconfortul. Unii medici prescriu un antibiotic īnaintea si/sau dupa procedura.

Este indicat sa nu conduci masina dupa investigatie. Este de preferat sa fii īnsotita.

Trebuie sa īti informezi medicul īn legatura cu:

- orice medicament pe care īl iei

- orice alergie pe care o prezinti, īn special la substante de contrast

- orice boala recenta ai avut

- alte boli pe care le-ai avut īn antecedente

Inaintea procedurii vei fi rugata sa mergi la toaleta pentru a urina, apoi sa te dezbraci si sa īmbraci un halat. Trebuie sa īndepartezi toate bijuteriile, ceasul, ochelarii, precum si toate obiectele metalice pe care le porti. Ele ar putea interfera cu razele X.

Trebuie sa informezi medicul daca exista posibilitatea sa fii gravida. HSG nu se efectueaza īn sarcina. Daca ai dubii, efectueaza īn dimineata investigatiei un test de sarcina. De asemeni este important sa cunosti data ultimei menstruatii.

http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

remy, bafta luni si cred ca nu mai este cazul sa iti spun ca te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Multumesc mult de tot pentru incurajari. Sa va mai spun ca am emotii? Ma bucur ca e weekend si in acelasi timp abia astept sa treaca mai repede, sa vina ziua de luni... Ma gandesc cum vor trece cele 2 saptamani pana sa aflu rezultatul Inseminarea o fac la Medlife. O sa va povestesc luni cum a fost. Pupici si weekend racoros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

Trutzi uite:

Cum te pregatesti pentru HSG?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Remy bafta luni! Asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaancuta spune:

as dori sa pot comunica si eu cu voi .Ma numesc Ana am 37 de ani si cam de 8 ani incerc sa am un bebe dar din pacate lucrurile nu au mers deloc bine.Mai pe scurt dupa tratamente de stimulare ovariana am optinut o sarina in 2005 dar ghinion a fost extrauterina am rezolvat prin Metrtrexat si o alta sarcina anul acesta dar din nou aceeasi problema extrauterina pe aceeasi trompa,de data aceasta trompa mi-a fost extirpata.Acum sunt dezamagita si nu stiu daca sa mai fac sau nu oalta incercare.S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaancuta

as dori sa pot comunica si eu cu voi .Ma numesc Ana am 37 de ani si cam de 8 ani incerc sa am un bebe dar din pacate lucrurile nu au mers deloc bine.Mai pe scurt dupa tratamente de stimulare ovariana am optinut o sarina in 2005 dar ghinion a fost extrauterina am rezolvat prin Metrtrexat si o alta sarcina anul acesta dar din nou aceeasi problema extrauterina pe aceeasi trompa,de data aceasta trompa mi-a fost extirpata.Acum sunt dezamagita si nu stiu daca sa mai fac sau nu oalta incercare.S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?

Bine ai venit!

Sedere cat mai scurta!

Mergi la inceput