Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

nush daca si la voi este la fel dar in Bucuresti este o explozie de gravidute.Imposibil sa nu vad cel puti 2 in fiecare zi!! Si RECUNOOOOSC SUNT INVIDIOASAAAAAAA

Inseamna ca pt bucurestence e anul gravidelor asa ca Lia in curand vei si si tu printre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

nush daca si la voi este la fel dar in Bucuresti este o explozie de gravidute.Imposibil sa nu vad cel puti 2 in fiecare zi!! Si RECUNOOOOSC SUNT INVIDIOASAAAAAAA

Inseamna ca pt bucurestence e anul gravidelor asa ca Lia in curand vei si si tu printre ele

DOAMNE AJUTA !!! Ce-ti poti dori mai mult decat puiu tau de om

Mergi la inceput

multii pt toate !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Sotul meu mi-a zis: ""yo vreau 3-4 bebici"" Aoleooooooooooooo zic taci ca poate facem FIV si acolo e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Multam pentru raspunsuri.
Din pacate dupahstonul nu mi-a reglat mentruatia. In cele 8 luni dupa diane o singura data a fost la 28 zile, in rest dupa pofta lui.
Diferenta este ca luna asta am asa o presimtire, iar testele alea afurisite ma pun pe jar. In plus acum doua seri am dat la boboci, iar a doua zi am fost cat pe ce.
Cristinaemma ai avut ceva probleme cu barza? am mai citit si despre alte cazuri slab pozitivie si apoi .......au napadit rusii.

Mergi la inceput

oauuuuuuuuuu daca ii face el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna fetelor si eu sunt noua pe aici sper ca ma primiti si pe mine .De cateva luni incercam sa avem un bb ,pana acum in afara de dezamagiri ,nimic.Am o intrebare :acidul folic se ia numai la recomandarea medicului?Inca nu am inceput sa facem investigatii sa vedem daca e ceva in neregula cu noi sau mai exact cu mine (el mai avand un copil din prima casatorie ,deci nu cred ca el ar fi problema).Daca stiti ceva ceaiuri sau tratamente naturiste pt stimularea ovulatiei va rog sa-mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

daca ar putea sunt sigura ca nu s-ar da in laturi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Doamne ajuta fetelor sa fim impreuna la odisee anul acesta si sa avem bebei sanatosi. Eu voi face fiv pe la 15 septembrie cred si sper sa si reusesc

Mergi la inceput