Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
Atatea probleme
. Si atata suferinta!!!!
. Si sotul meu are oligospermie usoara, yo cu o ectopica
. Speram ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute in rugaciunile noastre ptr a vebi pe lume si Paunitza noastra

gabrieladlu spune:
Medicul mi- a zis ca azoospermie reprezinta calitate scazuta si numar mic. :) si ma gandeam ca asteno... e altceva. Poate sunr cam acelasi lucru. Am sa ma studiez un pic. :) cu toate ca stai departe de casa si e greu, ai nenumarate avantaje. am o amica ce a facut 3 imprumuturi in banca pt fiv si tot nu a ramas. pana la urma diagnosticul a fost incompatibilitate intre parteneri. ea produce niste anticorpi ce omoara spermatozoizii sotului. asta e! eu nu am ajuns inca acolo. medicul a zis sa mai asteptam putin sa vedem ce se intampla cu sotul. va
si eu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Gabrieladl din cate am inteles eu, dupa lungile ore petrecute pe net Azoospermie inteleg ca este lipsa spermatozoizilor, acum na.....cam asta am inteles eu. Noi aici am fost la un centru de cercetare McGill pentru infertilitate unde doctorita ne-a citit analizele si ne-a zis ce sa facem pentru urmatoarea perioada. In primul rand a prescris vitamine, vit C, zinc, seleniu, vit.E si A. Sotul a facut spermograma dupa cateva nopti de munca si mult stres, ne-am gandit ca de la asta rezultatele au fost slabe. Ne-a facut programare la un urolog specializat in probleme de infertiliate masculina, el va reverifica rezultatul celei de a doua spermograma si va vedea daca cauzele pot fi rezolvate de el..... Acum asteptam rezultatele si parerea urologului, sotul a renuntat complet la cafea, pepsi, cartofi prajiti si carne de porc....e greu ....dar asta e ....luptam pentru o cauza nobila ![]() Suntem optimisti......totul a fost platit de asigurarea de stat, aici fiv-ul costa 10 000$ canadieni(7000 FIV-ul si 3000 tratamentul) pentru moment statul acopera doar 50% adica 5000$ iar din ianuarie 2010 va fi rambursat in totalitate. Sunt uimita si plina de admiratie pentru fetele din tara care platesc din greu banii de FIV, care lupta, care nu se lasa doborate dupa prima incercare desi e greu, pentru voi toate ![]() ![]() ![]() Va pup http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
Lia73 spune:
gabrielaaaaa buna iubiat uite :Oligozoospermie
Reducerea severa, aproape completa a numarului de spermatozoizi intr-un ejaculat.
Baga pe google si gasesti tot ce vrei despre asta
gabrieladlu spune:
Multumesc! ![]()

| citat din mesajul lui Lia73 gabrielaaaaa buna iubiat uite :Oligozoospermie Reducerea severa, aproape completa a numarului de spermatozoizi intr-un ejaculat. Baga pe google si gasesti tot ce vrei despre asta ![]() |
Lia73 spune:
nush daca si la voi este la fel dar in Bucuresti este o explozie de gravidute.Imposibil sa nu vad cel puti 2 in fiecare zi!! Si RECUNOOOOSC SUNT INVIDIOASAAAAAAA

![]()
polo spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt noua pe aici.
Despre mini pot spune urmaoarele 27 ani, hipotiroidie (descoperita in martie 2008), PCOS (tratament cu Diane 35). Tratament cu Diane doar 4 luni - INR si TQ nu au iesit bine si pentru a evita alte accidente Dr. a decis intreruperea lor, la eco era bine, chistuletele nu mai erau, dimensiuena ovarelor era normala (fata de prima eco, dupa 4 luni de diane erau la jumatate. Din decembrie duphaston (din ziua 15, acid folic si nelipsitul euthyrox. Ah si bineinteles mult
. Deja au trecut mai bine de 7 luni si nimic. Dupa 6 lunbi trebuia sa merg la analize amanuntite. Poate ajung in august.
Din decembrie pana acum am trecut in fiecare luna prin emotiile intarzierii, dar...nu a fost sa fie.
Sunt deja in ziua 36 si nu a venit. Nici un semn nic de rusi , nici de bebe. 2 teste barza slab pozitive, 5 altele (inclusiv Sure check) negative. A mai patin cineva asa?
Alaturi de voi sper sa treaca totul mai usor
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui polo Buna fetelor, Si eu sunt noua pe aici. Despre mini pot spune urmaoarele 27 ani, hipotiroidie (descoperita in martie 2008), PCOS (tratament cu Diane 35). Tratament cu Diane doar 4 luni - INR si TQ nu au iesit bine si pentru a evita alte accidente Dr. a decis intreruperea lor, la eco era bine, chistuletele nu mai erau, dimensiuena ovarelor era normala (fata de prima eco, dupa 4 luni de diane erau la jumatate. Din decembrie duphaston (din ziua 15, acid folic si nelipsitul euthyrox. Ah si bineinteles mult . Deja au trecut mai bine de 7 luni si nimic. Dupa 6 lunbi trebuia sa merg la analize amanuntite. Poate ajung in august.Din decembrie pana acum am trecut in fiecare luna prin emotiile intarzierii, dar...nu a fost sa fie. Sunt deja in ziua 36 si nu a venit. Nici un semn nic de rusi , nici de bebe. 2 teste barza slab pozitive, 5 altele (inclusiv Sure check) negative. A mai patin cineva asa? Alaturi de voi sper sa treaca totul mai usor |
2 teste barza slab pozitive,
poate vine bebe doooooooamne ce fericire ar fii pe voi
DOAMNE AJUTA. Ti-a mai intarziat pana acum???
cora79 spune:
Buna fetelor,si eu am avut teste barza gold slab pozitive,dar la shurecheck nu am avut niciodata si a doua liniuta,
.
Sper sa avem si noi intr-o buna zi teste cu 2 liniute si
.
cristinaemma spune:
polo nu te mai gandi acolo mai asteapta cateva zile stiu ca e greu (din proprie experienta
) . Sfatul meu un test pt duminica dimineata binenteles nu barza
. Te astept cu vesti

. Iar ptr mine si o