Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

[b]Lia[/b] eu am avut o colega de liceu care avea o rana pe col de toata frumusetea nici cu tratament nu s-a vindecat dar asta nu a impiedicat-o sa faca 3 chiuretaje. Acum este adevarat faptul ca se cam chinuie sa ramana, dar totusi nu te axa numai pe faptul ca ai o rana pe col, eu zic sa mai consulti si alti medici. Bafta multa si sa vina bebe la tine cat mai repede

Ideea era alta. Urmez un tratament cu ovule preparate in spital. Este a 2 serie. Si cand ma spal am niste cojite mici rozalii (de parca s-ar coji o bubita cand ai o zgarietura e pe trecute si se ia cand te speli) Eram curioasa daca a mai trecut cineva prin asta> Ma gandeam ca nu mai tre sa ma duc sa-mi faca cauterizarea, poate imi trece doar de la ovule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ca sa nu mai zic de faptul ca am fost la spital elias. Ptr o a doua [parere.; Dr respectiva mi-a zis Citez"" daca te cauterizezi la ce probleme ai nush cat ai sanse sa ramai gravida"" Si ca sa fac? Ziceti voi! Sa ma pricopsesc cu cancer????Asta urmeaza daca nu e tratata rana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Draga Lia un singur lucru am invatat pe pielea mea mergand la medici.......nu lua de bun ce zice un medic........mergi la mai multi, asculta apoi decide.
Eu daca ma luam dupa doctorul meu nici acum nu ma duceam sa ne facem analize sa vedem ce-i cu noi.
Am avut si eu in facultate o colega cu rana pe col, a facut tratament iar acum e insarcinata in 7 luni.
Cristinaemma te inteleg, mai ales acum cand ai la indemana tot felu de metode de a te proteja.
Va urez o zi buna

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Buna!
si eu am avut ovare polichistice. am inceput un tratament hormonal anul trecut in noiembrie, timp de 3 luni, dar medicul mi- a zis ca ovarele isi revin in 6-12 luni de la tratament. E adevar ma simt mult mai bine acum. Va trebui sa fac un eco in sept sa vad cum a evoluat. am auzit ca tratamentele naturiste sunt mult mai bune. nu le- am incercat, dar in cazul in care efectul nu e cel dorit la eco, voi urma un tratament din asta. va pup!

Citat:
citat din mesajul lui roxanik09

Buna, fetelor !

Si eu imi doresc bebe, insa aceasta dorinta a cazut usor in subsidiar, momentan imi doresc sa fiu sanatoasa.. am PCOS ( ovare polichistice), cu toate neajunsurile acestei boli, printre ele aflandu-se si infertilitatea. Asa ca imi doresc in primul rand sa tratez ovarele, iar apoi cu DD inainte si sa speram si un bebe!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Buna! si noi suferim de acelasi lucru. numai ca ceva de genul: oligoazoospermie. nu stiu care e diferenta. i sa recomandat antidetoxifiante si complex de vitamine. lipsa de alcool, grasimi... legume si fructe ce contin vit a+c+e. eu i- am dat si acis foolic. si eu iau. a crescut calitatea intr- o luna cu 20%. trebuie sa repetam si noi analizele. vrem sa mergem la sovata sa facem impachetari cu namol si bai in apa sarata. Te pup!

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Buna fetelor, vreau si eu pe listuta , am 26 de ani sotul 29, de 1 an incercam dar fara rezultate, acum 2 saptamani am primit rezultatele de la analize.....au venit ca un soc, sotul are oligo-astenospermie.
Pe 18 august avem un al 2lea set de analize pentru sot si intalinirea cu un urolog specializat in probleme de infertilitate masculina.
Cam atat despre noi.....asteptam ziua de 18 august poate o sa avem vesti bune. Pana atunci un la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma

eu am tot fugit de hsg imi spui si mie cum e dupa cw revi ???

O sa va spun totul cu lux de amanunte. Sper sa iasa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,sunt noua pe aici,am 30 ani,sotul 34,el oligoastenoteratospermie severa si eu insuficienta ovariana, voi incepe tratamnetul pt fiv in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Cora mult succes sa dea DD sa fie bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papimeu spune:

buna seara la toate fetele!!! tot ce va doresc pentru fiecare dintre voi este sa aveti parte de bucuria imensa si implinirea trupeasca si sufleteasca de a devenii mamici...eu acum 5 min m-am inscris....am 26 de ani si impreuna cu viitorul sot ne dorim un copil . ganditi pozitiv pentru ca copilasul va veni la fiecare dintre voi. am postat un subiect nou la care sper sa primesc raspunsuri: nasterea normala sau cezariana?..............sa aveti o seara cat mai relaxanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Gabrieladl din cate am inteles eu, dupa lungile ore petrecute pe net ,oligo-astenospermie este atunci cand numarul spermatozoizilor este mic iar mobilitatea lor este scazuta, adica dau incet din coada si fara spor .
Azoospermie inteleg ca este lipsa spermatozoizilor, acum na.....cam asta am inteles eu.
Noi aici am fost la un centru de cercetare McGill pentru infertilitate unde doctorita ne-a citit analizele si ne-a zis ce sa facem pentru urmatoarea perioada. In primul rand a prescris vitamine, vit C, zinc, seleniu, vit.E si A. Sotul a facut spermograma dupa cateva nopti de munca si mult stres, ne-am gandit ca de la asta rezultatele au fost slabe. Ne-a facut programare la un urolog specializat in probleme de infertiliate masculina, el va reverifica rezultatul celei de a doua spermograma si va vedea daca cauzele pot fi rezolvate de el.....
Acum asteptam rezultatele si parerea urologului, sotul a renuntat complet la cafea, pepsi, cartofi prajiti si carne de porc....e greu ....dar asta e ....luptam pentru o cauza nobila
Suntem optimisti......totul a fost platit de asigurarea de stat, aici fiv-ul costa 10 000$ canadieni(7000 FIV-ul si 3000 tratamentul) pentru moment statul acopera doar 50% adica 5000$ iar din ianuarie 2010 va fi rambursat in totalitate.
Sunt uimita si plina de admiratie pentru fetele din tara care platesc din greu banii de FIV, care lupta, care nu se lasa doborate dupa prima incercare desi e greu, pentru voi toate
Va pup

Mergi la inceput