Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Multumesc mult fetelor!
Am facut 30 de ani!!!!!!!!!!!!
Nu stiu dk sa rad sau sa plang
Eeeeee, mofturi de femeie insarcinata
Vreau si eu sa simt fluturasi.....

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

asa si sunt la 14+

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

deocamdata nu ma alarmez. astept triplu test.
Si oricum geneticianul mi-a zis ca dublu test este negativ si ca tre sa mai verificam si la triplu test, dar ca sa nu ma alarmez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Lucia cum de ai primit rezultatele asa repede? Ca ai facut recoltarea in aceeasi zi cu mine si eu mai am de asteptat o saptamana.
As fi vrut si eu asa repede...din pacate Craiova e cam departe pentru mine.
Fetele cu greturi cum va mai simtiti?
Noi suntem bine. Aproape ca am scapat de greturi. Doar seara cand se acumuleaza oboseala parca ma simt sfarsita si ma doare si putin burtica. Din fericire trece imediat daca ma intind in pat. Voinicul meu inca nu isi face simtita prezenta. Pe Sara am simtit-o miscand abia pe la 18 saptamani desi la eco dansa in burtica asa ca nu imi fac probleme.
la toata lumea.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Nerantula, multumesc mult de tot! Astept detalii legate de loc si ora.

PUP

cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Lucia, desi la prima sarcina, sunt o persoana ipohondra si panicoasa din cale afara si de aceea am nevoie sa citesc pana ma lamuresc. Pentru ca mie imi e cel mai frica de DT si TT am citit o groaza inclusiv pe forumul acesta. Concluziile pe care le-am tras eu:

1. DT si TT nu sunt DECAT niste teste probabilistice si singurul in masura sa arate exact daca exista sau nu malformatie genetica la bb e amniocenteza (sapt 16-20) sau CVL (in sapt 11-13). Ultimele doua sunt examene de diagnostic.

2. si in cazul DT si in cazul TT sansele de false negative sunt de 20%. Cu toate acestea DT este de ultima generatie si se pare ca da mai putine alarme false.

In cazul tau ca sa reprezinte risc crescut trebuie sa fie fie sub 1/100, ori tu ai 1/600 parca. Am citit de curand pe forum o poveste a unui tatic din constanta, absolut disperat care avea rezl de 1/50. Dupa amnio, a aflat ca totul a fost OK si ca DT si TT au dat rezl gresite.

uite aici link-ul pt forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90774&whichpage=1

Sper ca te-ai mai linistit, io vorbesc care lesin numai cand ma gandesc ca peste 2 sapt mergem la DT....

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

IUHUUUU am scapat de moderare

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

REBIANA nu-mi vine sa cred!!!! Am inceput sa plang de bucurie cand am citit!! Imi vine sa te strang in brate si mi se pare ca un "felicitari" virtual nu ajunge!! Sa stii ca bb-lul tau imi da sperante. Am pierdut sarcina in aceeasi zi..asta inseamna ca se poate! eu numar zilele pana la urmatorul cm cand voi termina tratamentul cu orgametril si nu-mi vine sa cred ca sunt asa aproape noi sanse... Nu ma avant in sperante ca stiu ca se poate sa nu raman poate pana la anul, dar recunosc ca am inceput sa sper. Mai ales acum ca am aflat ca esti gravi!! SUPER! Te voi urmari in continuare sa vad cum te simti si cum creste bb! Va doresc din toata inima sanatate, optimism si o sarcina frumosa si dusa la termen!
Te pup!

Salutari si la celelalte fete!

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Inca o data multumiri pentru voturi, mai avem putin si ajungem pe podium!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

votat! e frumusel foc

lucia, si eu am avut rezultatele la sange proaste la DT. o sa fac saptamana viitoare si TT dar totusi simt ca nu este nimic in neregula. puiutul e perfect la eco. tin pumnii si pentru tine!

15+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Multumesc mult fetelor!
Am facut 30 de ani!!!!!!!!!!!!
Nu stiu dk sa rad sau sa plang
Eeeeee, mofturi de femeie insarcinata
Vreau si eu sa simt fluturasi.....

13+

muuulti aaaani traiaaaaascaaaaaaaaaa!

15+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput