*Gravidute si mamici de Constanta (62)*
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Dady,orgoliul meu profesional este total diferit de exprimarea sincera a unei stari sau opinii,dar nu vreau sa alimentez subiectul,deja mi-am spus opinia.Fiindca insa te cunosc,vreau ca tu sa stii ca nu am dus niciodata aici o lupta de orgolii,si asta pentru ca tin la parerea ta despre mine,te-am simpatizat din prima clipsa si nu vreau sa ma etichetezi gresit. Sanatate andutei,abia astept sa scape si de ghetuta! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
![](japonez.gif)
Am avut o oarecare ezitare acum mult timp vis-a-vis ,nu de tine, ci de tagma pe care o reprezinti(datorita experientelor din cei 20 de ani), dar asta e alta discutie pe care vreau s-o discutam in particular....candva....sper!pupici si am inteles cea ai vrut sa spui in mesaj.
edit: recomanda-mi pe pm un anestezist bun...il operez pe socrul surorii mele la Dr. Dagla si sunt complicatii in urma unui infarct mai vechi.Pup anticipat!
Dana...wellcome!
![](punk.gif)
Mokika,rabdare si tutun! am glumit...sanatate si putere la ce te inhami. nu e tocmai placut implantul...sanatate!
Mey...cum v-ati distrat aseara...????/
![](iartama.gif)
Andreb, ce spune medicul...de ce recidiveaza ecoli?? Eu am avut in timpul sarcinii, dar n-am amai avut pb de atunci....parca ciprinol(ciprofloxacina) am luat vreo 2 doze la o saptamana distanta. Bafta sa se rezolve!
ioana_p76-sarcina usoara si un tonus psihic ridicat ca ai toate motivele din lume...ce se intampla unora, nu-i musai sa se intample tuturora...
![](pupic.gif)
O zi buna...pe mine ma asteapta una grea...sorela e plecata din tara si socrul ei tb sa se opereze...e normal sa-l/s-o ajut...dar sunt asa obosita.....
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mokika spune:
'neata!
M-am decis! ... in legatura cu implantul ... prea curand nu se va intampla (daca se va intampla!), am alte prioritati. Si oricum, sunt in convalescenta acum, nu?
Cand ma voi decide, daca ma voi decide, o sa apelez la voi cu siguranta pentru mai multe informatii. Va multumesc din suflet.
Mamacita -
Adina - chiar ca m-ati drogat! Pana la urma, mi-a parut rau ca nu am mai stat ... deh! imi intrase in sange! Chiar daca pe la 12 noaptea eram hotarata sa plec, dar am asteptat minunatia de tort marca AndreB, chiar daca pe la 1 m-a sunat mama si m-a luat la rost ca nu mai vin acasa, ca ea sta cu grija si sa ma duc mai repede (desi al meu sot si copiii dormeau bustean - doar Crina m-a intrebat printre dinti cat e ceasul si ca daca o luam si pe ea, tot la ora aia m-as fi intors?) Si nu in ultimul rand voia buna ... toate astea m-au facut sa stau pana la urma pana la sfarsit ... si nu mi-a parut rau! Va pup si va iubesc.
crisis81 spune:
Desi venisem cu o stare proasta si cu teama sa nu o transmit, m-am simtit foarte bine in compania voastra, am uitat pentru moment de probleme si griji..... a fost super
.
Sper ne intalnim iar cat de curand...
Cris mami de
![](fetita.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
roxanalucia spune:
buna!
si eu m-am simtit excelent la intalnire aseara.
adina , multumim mult pentru invitatie si pentru tratatie, si sa ramai asa cum esti inca muuuulti ani de-acum inainte
incerc sa pun si poze, sper sa ma descurc
poze 24.07.09
mamacita spune:
DanaAlex,bine ai revenit si sa te tina!A,si tot am vrut sa-ti spun,dar am uitat,ca ma prinsesem de treaba cu "fatzucile"(imi place cum le spui),caci intalnisem si la alte colege de pe alte topicuri aceeasi problema.
Mokika,asa cum retinusem,mama a platit 300 euro pe implant,dar este adevarat ca n-am stiut substratul:medicii ii fusesera studenti lui tata,tehnicienii la fel si deci au platit doar materialele.De medicii basarabeni de care spune Dana auzisem si eu de la un coleg si tot asa,referinte excelente.
ioana p ar fi o veste extraordinara,astept echo de 7 saptamani,este mai relevanta pentru diagnostic de gemeni;iti tin pumnii!
Adina,inca o data "La multi ani!',ca tot se vorbi de intalnirea la care voiam sa ajung si ti-am explicat ce si cum...
Crisis,uita-te la Teo si iti piere orice stare proasta,mey!!!Eu m-am mai uitat o data(a 10-a)la inotatoare si iar am zambit larg.
AndreB,asa ceva n-am mai auzit!Ce Doamne iarta-ma se intamplka cu saracul Matei?!Chiar nu ii da nimeni de capat ultrarezistentului Coli sau modului de reinfectare?!Va doresc asta din plin!
dady,nu prea m-am lamurit ce si cum in mesajul tau,dar cuvintele "ezitare" si "tagma"nu-mi inspira ceva bun,asa ca mai bine nu mai cer explicatii...
Dagla nu opereaza la Uro la Jud.?Acolo da anestezie si dr.Popa,mergi cu incredere,e foarte buna((in sensul de competenta) si atenta cu pacientii.
mamacita spune:
Dragelor,va refaceti dupa intalnire,dupa plaja,dupa musafiri sau va e teama sa mai suflati vreun cuvintel cat de inocent pentru a nu fi analizat si intors pe toate sensurile?Hai sa fim serioase,suntem un grup de mamici pline de bune intentii,ne exprimam fiecare dupa abilitatile la limba si literatura romana (nu toate au avut asa ceva,afinitati umaniste sau studii aprofundate),daca este ceva serios se solicita(sau nu)explicatii si asta este,ne vedem mai departe de treburi,ca avem destule,fiecare dupa talente si posibilitati
.
O gargara mica pe aici sunt sigura ca ne face bine
De exemplu,gravidutelor,cum suportati stirile sau,in general,programele tv?Cat am fost gravida,in ambele sarcini,nu numai ca ma stresam la serviciu ca in primele luni de rezidentiat,cand era sa dau in ulcer perforat,dar la tv nu gaseam absolut nimic de vazut:numai violenta sau reclame la mancare,in urma carora sotul fugarea sa-mi aduca junk food,ca nu stiu la ce produs McD mi se pusese mie pata(eu,care dealtfel nu prea ma dau in vant deloc dupa asa ceva).
mamacita spune:
A,am uitat,voiam sa va intreb daca peste tot este apa asa murdara,ca mie mi s-a intors stomacul pe dos de la alge si deseuri sociale,iar piticii insista sa faca baie asa,ba chiar se mai si servesc cu apa asta,accidental
?
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Dragelor,va refaceti dupa intalnire,dupa plaja,dupa musafiri sau va e teama sa mai suflati vreun cuvintel cat de inocent pentru a nu fi analizat si intors pe toate sensurile? |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu azi mi-am facut jaluzele din staniol (e criza domne') si sper ca maine sa am o temperatura mai mica in casa. Azi era un cuptor si a facut si fata brobonele de la caldura
![](bang.gif)
Cris mami de
![](fetita.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
mamacita spune:
Na,ca am uitat sa pun litere la raspunsuri,asa ca sunt in ceata
Cris,da'am facut scurtcircuit neuronal sau tineam bine minte ca nu aveti aer conditionat pentru ca este racoare?
Ia sa pun litere la raspunsurile acestea:deci-a)am scurtcircuit?(n-ar fi deloc de mirare,scleroza,dom'le
)
b)e racoare si azi a fost exceptie
crisis81 spune:
Pe vremea cand nu erau 40 si de grade afara chiar era racoare in casa...sau era casa mai rece...nu stiu. Dar ferestrele mele mari de la sufragerie fac din casa un mare solar. Iar acum nu sunt bani nici de jaluzele nici de aer. Sa vedem luna urmatoare....sau cand o trece criza. Momentan e cald, cald, incrdeibil de cald.
Deci nu e bun nici A nici B.
La mesajul anterior cred ca partea cu "sau va e teama sa mai suflati vreun cuvintel cat de inocent pentru a nu fi analizat si intors pe toate sensurile?" se potrivea manusa.
Mi-a placut foarte mult formularea si mi-a parut o intrebare cu doua raspunsuri posibile de aceea am scris B.
Cris mami de
![](fetita.gif)
![](foto.gif)