*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

buna dimineata tuturor!

m-am trezit de dimineata stiind ca azi urmeaza ceva frumos... de obicei dimineata intotdeauna cand ma trezesc ma gandesc ce ma asteapta frumos azi? am un motiv special sa ma bucur? de cele mai multe ori, stiti, sunt zile normale... dar azi stiu ca urmeaza sa ma intalnesc si eu cu voi in sfarsit... asa ca m-am trezit bine dispusa si pacifista. asta nu insaeamna ca am avut vreo stare razboinica deosebita ieri, pentru ca in nici un caz nu voiam sa inceapa un razboi pe forum, si cu atat mai putin in urma unei postari de-ale mele.

asa ca, o rog frumos pe mav, sau pe oricine altcineva care se mai ocupa de administrarea forumului, sa inceapa un capitol nou. sa trecem peste ce a fost aici si sa continuam cu lucruri fumoase, de-ale noastre, asa cum a fost pana acum. si asteptam acolo pe absolut toate mamicile si gravidutele care se simt bine aici, care gasesc in discutiile de aici ce au nevoie, ce au considerat ca or sa gaseasca aici cand au hotarat ele sa se alature grupului. sper sa fie toata lumea de pana acum, plus cele care sunt pe lista de la fiecare inceput de capitol si care nu prea scriu, dar poate ca citesc. (situatie in care am fost si eu pana de curand, si pe care am schimbat-o, culmea, in urma unei postari a danei. asa ca mi s-ar parea trist si ironic ca dana sa plece din cauza mea.)

deci, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ma gandesc ca in orice conflict e nevoie de DOI. Ca o persoana sa aiba dreptate mai mult sau mai putin decat cea cu care intra in conflict este relativ......depinde din ce unghi privesti (cu ce situatie te identifici la un moment dat). In general persoanele cu un anumit standard educational si profesional au tendinta sa creada ca de fiecare dat detin adevarul absolut, avand un comportament competitional. Chestie de orgoliu as putea spune....acest apanaj fara de care o persoana nu ar putea evolua professional. Daca vrem sa evidentiem punctual... sa ne uitam care dintre fete au intrat in general in asa zisele dispute(mav, mamacita, andreb, dana)-doamne distinse si titrate care au ajuns la realizari profesionale remarcabile si care mai mult ca sigur au necesitat sacrificii, munca si frustrari de-a lungul vietii. Poate de aici o anumita mica(zic eu) intoleranta. Personal chiar nu vad un real conflict pe idei ci doar de orgolii...
In orice conflict este nevoie de mediere(personal vorbesc prin prisma functiei pe care o ocup si-s nevoita de cele mai multe ori sa mediez.....conflicte). Medierea nu presupune a da dreptate sau a acuza una din parti, ci de a incerca sa intelegi fiecare individ in parte,de a ne asigura ca fiecare parte întelege perspectiva celeilalte. Nu trebuie sa fi neaparat de acord cu ceea ce sustine celalat ci sa incerci sa intelegi ceea ce vrea sa spuna.....SA-L INTELEGI!
Poate am fost un pic cam analitica privind situatia creta(defect professional(SIC!). Incerc sa schimb registrul : Suntem femei si mai presus de toate MAME o mare de intelepciune si de bunatate asa ne-au caracterizat .....literatii de-alungul vremurilor.....
Sincer acum imi este mila de Dana pentru ca a gresit, dar si pentru ca a fost pusa la zid prea vehement si de prea multa lume in acelasi timp....de aici pozitia ei de ...renuntare...poate chiar are nevoie de un moment de reflectare pentru a vedea unde si ce ...din atitudinea ei ...a provocat asta. Am recitit (desi timpul ma omoara) ultimile 3 capitole.....si as putea spune ca sigur faptele spun mai mult decat vorbele in cazul Danei...
Deci....concluzionand crestineste ,, mai bine pace, decat dreptate,,. De ce oare morala crestina are acest epitaph??????

Va rog sa ma iertati daca cineva s-a simtit lezat de monologul meu, sincer acest topic si voi toate intrun fel sau altul personal imi satisface niste nevoi...fiecare cand intra pe un forum cauta sa-si satisfaca..o nevoie..de cunoastere, de intelegere, de comunicare si relationare, etc....Nu ma intrebati de cate ori nu mi-am neglijat copii si sotul ..stand cateodata cu orele in preajma voastra(virtual).

Pupici tuturor fara discriminare si ....bagati-ma si pe mine in seama ...nici n-ati observat postarea mea din minivacanta si ...perlutele puiului de cioara!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

In primul rand, caci m-am trezit cu acest gand:

La multi ani, Maria de mami Mirela!!!
Mire, sa va traiasca fetita isteata si frumusica si harnicuta! Si voi sa fiti sanatosi, s-o cresteti OM mare!

In al doilea rand, (in sfarsit) am obosit sa citesc despre... dispute. As deschide un NOU capitol, dar am senzatia ca nu s-a terminat discutia... ca cineva ar mai avea ceva de spus... asa ca mai bine nu ma mai bag...

Tania, dar cum nu te-am bagat in seama? Am citit cu atentie ce-ai scris si am observat ca tocmai despre scumpa ta cea mare nu ne-ai dat vestea pe care o asteptam (cel putin eu).
Replicile Biancai nu ma surprind... doar e de-o seama cu Sebi... si... noi avem in fiecare zi parte de asemenea surprize (in exprimarea verbala) din partea piciului...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,Maria de Mirela,sanatate,bucurii si fericire si tot ce-si doresc parintii tai pt tine sa se implineasca....
n-am spus niciodata nimic despre disputele virtuale de aici,dar stau si ma intreb daca se merita....viata,asa cum este ea,cu bune cu rele,este asa de frumoasa,nu este pacat s-o amaram cu astfel de lucruri?
adina,iti doresc petrecere frumoasa diseara,alaturi de fete,si-mi pare sincer rau ca nu pot fi si eu cu voi,insa asta- situatia.....va pup!
roxanalucia,irina81,va multumesc!

p.s.tania si eu am citit si m-am amuzat,insa de multe ori va citesc,dar nu scriu,ti-am dat buzz,pe mess,dar nu mi-ai raspuns!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Adina si Simona. Mii de scuze pentru intarziere.
Mav si Mihaela, va multumesc din suflet pentru urari. Azi am o dubla aniversare. Maria este nascuta in aceeasi zi cu mama mea, asa ca am doua sarbatorite in familie. Maria ar fi trebuit sa se nasca de ziua sotului meu, dar fiind o cezariana programata doctorul a ales sa nasc la 39 de saptamani si nu la 40. Cred ca ar fi fost impresionant pentru sotul meu ca fetita lui sa se nasca chiar de ziua lui. Asta este, ne consolam cu gandul ca termenul s-ar fi implinit atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirela, sa-ti traiasca si mama si sa fie sanatoasa!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Mirela,la multi ani,sa-ti traiasca si mama,sa fie snatoasa!mama,cati sarbatoriti,unul dupa altul!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mirela , la multi ani si pentru maria si pentru mama ta

tania, am fost si eu la sovata, cand eram mica. bunica mea mergea la bai si ma lua cu ea. asa am fost la govora, la calimanesti.... dar nu mai stiu cum arata. la govora am fost toamana asta in trecere, sa vad daca imi trezeste amintiri. nimic! dar am fost dezamagita... ma bucur ca sovata e moderna si te-a incantat.
mi-a placut si faza cu "malefici" (si rai :D) eu abia astept sa inceapa victor sa vorbeasca, sa ne amuzam si noi.
deocamdata il invat sa zica daaaa si nuuuuu si sa dea din cap in timp ce zicem asta. ieri am icneput si deja aseara zicea dupa mine daaa si dadea din cap sus-jos. iar azi mi-a adus un magarus si eu i-am zis cum face: ii-haaa ( nu radeti, sotul meu se amuza cand ma aude cum ma prostesc cu el) si victor a repetat exact cu aceeasi intonatie! numai ca el a zis ii-aaa

mihaela, multa sanatate lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Maria! Mami Mirela, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce va doriti! Si un pupic special de la Filip, ca doar i-a picat cu tronc la ziua lui si sunt sigura ca nu a uitat-o!
La multi ani si pt mama ta! sa fie sanatoasa si sa va fie alaturi multi multi ani!

Kris, multi ani fericiti!
Si noi sarbatorim la fel ca voi, tot azi, dar mai pune 1 an in plus!
Sa petreceti frumos si memorabil!

De la alte comentarii ma abtin..doar ca am asa o stare..naspa! La noi nu se intamplau d'astea! Sper sa nu plece nimeni de nicaieri si sa ne revenim!

Mada, mi-e dor de tine!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Docdecap subscriu la ce ai spus.Fara suparare dar eu m-am gandit ca la odiseea sarcinii o sa gasesc fete din Cta aflate in aceeasi situatie ca mine.Insa am citit mult despre alte cele numai despre sarcina,nu.Fara suparare.Eu de aceea intru foarte rar aici.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput