Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac pai cand va zic io ia sa va puneti si voi in situatia lor si sa fiti respinse cateva luni , cum o sa va simtiti? ... asa ca treceti si prestati ... si inchideti geamurile sa nu se auda pana la mine ca nu am husband acasa si poftesc si eu ca deh sunt gravida Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Eu stiu sa stau doar fata-profil si gata . 27+ |
N-am zis nimic de poza de referinta de langa piscina, chiar ca arata ca in revista si poza si modelul.
27 cu
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Lucia cand ma uit si eu in oglinda ma ingrozesc, ca nu m-am mai epilat demult, nici macar cu lama, aparate de tuns, etc... Si nu-mi place, ca am impresia ca si acolo transpir mai tare, si nu stiu daca e de la sarcina sau de la lipsa timpului de aranjat... Si asa cum zici, nici nu ma pot apleca, ca am impresia ca se zbate acolo ca-l indoi... si in oglinda nu am dexteritate deloc. Si de ieri ma doare coada tare tare . Si cand ma gandesc ca mai am pana sa te ajung Baga aici cu vaicarelile, ca vezi ca daca ne gasim un grup cu aceleasi plangeri, deja ne dam seama ca e normal 27+ |
hai cu curaj si rabdare , o oglinda si faceti pasarea cheala si sa vedeti ca nu o sa mai transpirati asa
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Aida bine zici. Eu ma duc sa inchid sa inchid geamul, dar numai pentru a ameti tantarii care ne-au invadat. Ii inchid in camera, pun pastila si spal vasele pana pica toti. Cu restu' ... mai vedem.
27 cu
diana_n spune:
Madalina nu ne baga in seama pe noi astea cu mintea la prostii. Sunt convinsa ca ce-i al tau e pus deoparte si vei gasi un baiat bun, un OM care sa aiba grija de tine si baby.
Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
anadomnica spune:
Hm... eu am dovlecelul mai mic decat voi, e drept, dar eu mereu m-am facut exclusiv la cosmeticiana cu ceara de unica folosinta la mandra mea. De durere in zona nu sufar decat daca las padurea sa se salbaticeasca de tot, altfe, la intervale de o luna jumate chiar era ok inainte, acum... am zis sa fie mai des pt. ca mai des ajung si pe la medici si me vede cu stuful la purtator. Altfel, eu daca las frumoasa mandra sa-mi creasca nu o mai gasesc ca am o productie la par, de nu ma-ntrec multe (am hirsutism avansat cu insulite inclusiv in barbie, perciuni lungi - se epileaza si astia saptamanal ca altfel e jaleeee lamine). Bine ca nu sufar de durere - suntem prietene: eu si durerea de epilare. Pana acum nici in sarcina nu am avut probleme, si parca si parul creste putin mai rarut ca in vremurile bune.
Iaca : m-am plans si eu o tzara de problemele cu padurile amazoniene ce-mi cresc pe intreg corpul
Noapte frumoasa tuturor si spor la defrisari
Doamne ajuta!
25+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
aidaciolac spune:
maaaAAi , tare zapacite sunteti mi-a fost dor de voi cat m-am preumblat azi prin oras , am cam sarit calul .
gegea eu zic sa nu iei pastilele care nu sunt recomandate de dr tau. Azi am fost la cabinet pt prenatal si am zis ca am arsuri si ce pot sa iau ca ma dor si tamplele si orbitele de la scarbeniile alea de arsuri , si raspunsul a venit repede si putin agitat "NIMIC" sa sufar ca nu mai am mult si scap ...
iuliko pai cum te-a prins d-nul sot la masaj? Faceai galagie si a intrat sa vada ce faci si cu cine? ... ioi ce am mai ras
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
citat din mesajul lui aidaciolac iuliko pai cum te-a prins d-nul sot la masaj? Faceai galagie si a intrat sa vada ce faci si cu cine? ... ioi ce am mai ras Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Cat de bine mi-am imaginat scena...
33+ Natalia