Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
ah da , asta mai vroiam sa va zic.
Referitor la epilarea la cosmetica.
Dr. meu a zis ca nu e indicat , se pot face diferite boli de piele de la ceara , ca e perioada asta , nu conteaza ca e ceara de unica folosinta ... , eu din ce am citit am inteles ca in ultimele 2 luni nici nu este indicat din cauza ca se poate declansa nasterea , din cauza ca smulge firul de par te incordezi ... bla bla ... si uterul se incordeaza ... contractii ...
Acum sincer eu nu stiu ce sa mai zic , ca eu cred ca la mine nasterea (cu Emma) s-a declansat tot din cauza la epilat ... prea a coincis mai ales ca stiam ca mai am de asteptat ...
nu's cum e mai bine ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Referitor la epilare ..... nu's cum e mai bine ... |
..sa o las asa ?
Cea mai fericita 32 + cu
Lullaby_2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..sa o las asa ? Cea mai fericita 32 + cu |
Stilu' anilor '70 ... pentru nostalgici
27 cu
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..sa o las asa ? Cea mai fericita 32 + cu |
nuuuuu . baga aparat de tuns si cand mergi la control si lama ca Lullaby si ca mine
... ca cica nici lama nu e indicata prea des ca ia nu's ce strat protector + ca te poti irita = intra germeni si alte prostii
... ai inteles ceva?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
buhuhu , unde ati fugutuhu?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
madalina84 spune:
Buna seara si de la noi.
DIANA multumesc ca te gandesti la mine,oricum si daca aveam cu cine nu prestam ca am prins frica de data trecta,cand a inceput sa-mi curga sange imediat dupa.Oricum ma amuz teribil cand va citesc,cum va chinuiti voi cu sotii pe langa voi,si de visat si eu visez dar tac
In alta ordine de idei,aseara m-am culcat hotarata ca daca bebe nu e activ cum vreau eu fug sa fac eco,dar printu meu a recuperat cele 2 zile de hibernare incat ma uimeam cum imi facea burta
Azi am tras si o tura de dat la rate dupa niste oua,am calcat vreo 2-3 ore si apoi m-a luat un rau de nu mai stiam cum sa stau,dar acum sunt bine.
Pup toate fetele si va doresc somn usor,fara vise deochiate
29+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
aidaciolac spune:
ati pus poze su nu ati pus link vaaaaaai unde pisici gasesc eu acum ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
madalina84 spune:
AAA,apropo de epilat,la mine e si mai rau ca nu are cine ca mama ma face mai rau de cat ma fac eu,dar ultima oara,mi-am pus un prosop in pat,un lighean cu apa si o oglinda si m-am facut usurel cu lama si fara sa fac baltoaca.Deocamdata am reusit mai incolo nu stiu cum va fi,nici eu nu ma duc la cosmetica din frica sa nu se declanseze sarcina.
29+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
MangaGirl spune:
bai aidaesti dementiala. si toate sunteti de coma cu indicatiile voastre despre epilat, sex si alte nebunii. rad singura pe aici si sergiu ma intreaba de ce. stati fara grija...nu zik nimik
MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
MangaGirl io aici gaina batrana printre voi
... bine ca ai venit ca asa am intrat la albume de la pozele tale
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi