Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti Mada....eu nu as pune-o pe mama sa ma faca .....
mai bine ma chinui eu sngura.

aida eu sunt aici, mananc niste pepene rece de-mi cad dintii si trebuie sa ma sterg pe degetele ca sa tastez.....sa nu se lipeasca maine mustele de taste

Cauta acolo la poze, nu te lasa .....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara! Am revenit. Am petrecut cateva zile super plictisitoare la tara la socri. Urasc sa merg la tara. Mie imi place sa traiesc in galagie, in zgomot de tramvai, de autobuz, in aer poluat .

De ieri dupa-amiaza alerg ca nebuna sa va prind din urma. Simteam ca nu mai ajung la zi cu cititul. NU-mi place s apostez pana nu sunt la zi cu toate stirile .

M-am enervat super tare cand am citit postarile pustoaicei aleia. Mi-a crescut tensiunea cand am vazut ce PM i-a dat Monicai. Bine ca a disparut din peisaj.

Cristina, imi pare rau ca nu ti-am raspuns la timp despre enterocolita. Ma bucur ca Andreiut e mai bine. Referitor la otita sotului, nu e de glumit. Sotul meu a facut otita vara trecuta la mare, exact a doua zi. Am ajuns cu el de urgenta la un spital din Mangalia pt ca avea niste dureri ingrozitoare. L-au curatat acolo si i-au bagat ca un fel de bandaj in ureche si a inceput sa ia antibiotic+tot felul de picaturi de pus in ureche.

Clau, ma bucur din suflet ca fetita ta se simte mult mai bine.

Ralucapaun, bine ai venit in gasca noastra. Te rog mult sa-mi dai si mie niste detalii despre modul de a comanda de pe amazon .

Manga, bine ai revenit in Anglia.

Despre sex, pt noi e un capitol incheiat de vreo 4 luni din cauza de col scurt. Am vise erotice o data la 2 seri (din pacate nu apare mereu sotul meu in ele ).

Despre epitlat in zona x, eu o fac pe pipaite si-mi iese de minune. ma clatesc, ma pipai sa vad daca se mai simte ceva. mentionez ca eu ma fac cu lama si rad absolut tot.

Azi am intrat in 32 de sapt . trebuie sa-mi schimb semnatura neaparat.
Mai aveam multe de spus dar am uitat. revin maine. Pupicei!

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 31+

Mergi la inceput

aida am mers sa vad cand esti nascuta, s-a vorbit mai demult pe aici, esti de-a mea pioniera ...nu ca dana15 si alte fete care nu stiu ce e aia. (glumesc sper ca nu-i cu suparare)

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

MangaGirl io aici gaina batrana printre voi

... bine ca ai venit ca asa am intrat la albume de la pozele tale

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mai am de pus...ca-s in urma cu bostanul din dotare.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

aida am mers sa vad cand esti nascuta, s-a vorbit mai demult pe aici, esti de-a mea pioniera ...nu ca dana15 si alte fete care nu stiu ce e aia. (glumesc sper ca nu-i cu suparare)

Cea mai fericita 32 + cu

Ei noi suntem soimii ..Dar ne facem si noi mari...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Cea mai fericita 32 + cu

nu e cu suparare , ia hai sa iau si io o felie de bostan

manga pai mai pune ca noi ne uitam si admiram

Am vazut si ralucapaun ptui ptui pe ea de papusica

si burtica frumoasa de kemsy

si cam atat parca a fost ieri si azi , a mai pus cineva? ... ca cele din 18 le-am vazut

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Ce iulika nu ai somn ?

Roxxy bine ai revenit pe la noi. Nici eu nu pot scrie nimic pana nu ajung la zi.
Te asteptam pe la noi cu vesti minunate ..acum ca esti iar in civilizatie

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ralucapaun vazut poze de fotomodel cu dovlecel...frumoasa tare

de asemenea luthien

lullaby super frumaosa mamica cu burtica si haine de bb pe masura :)

mai dar de angi si santorini mai stie cineva ceva? parca s-au dat la fund cu totul...or fi ratacite prin vacanta?

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Ce iulika nu ai somn ?

Cea mai fericita 32 + cu

Ba da , chiar acu plec la nani...Noapte buna

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai cine imi da si mie un link la albumul lu lullaby ca eu in contul comun zau ca nu vad

mada te

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput