Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
musso17 spune:
am vazut poze cu "maria sa" David,cu niste ochi mari si blanzi,iar mami care e o frumoasa,de tata nu spun nika
am vazut si puiuta mica,dragalasa foc,frumoasa poza in cada cu fratiorul.
ma duc la treaba
zi buna
Vivela spune:
Alexandru, strumf de mami crisu! sa fiti sanatosi si voiosi
celor care ne-au admirat in poze, multumim de aprecieri.
Andreea C, e asa frumoasa Alexandra ...sigur o sa-i treaca supararea lui Raducu si o sa vada ce bine e sa aiba o surioara. hai, nu ma speria, eu cred ca si baietii sunt incantati de un bebe in casa, e doar o perioada trecatoare
DaviDependenta
Timi07 spune:
La multi ani Alexandru!!!!
Si pt ca maine mergem la un BBQ party si precis nu apuc sa intru pana atunci, le urez cu tot dragul la multi ani sarbatoritilor de maine Horia, Miruna, Armin, Dan&Dora!
Andreea tare dulcica-i Alexandra Mi se pare mie sau si ea si Radu seamana mai mult cu mami?!
Sa stii ca si fetele sunt geloase, Sophie a mea la inceput s-a purtat de parca era un strain la ea acasa (avea episoade cand era ok si cand avea comp asta diferit). LA fel s-a purtat ca o straina si cand m-a vizitat la spital iar cand am venit acasa a pupat-o pe soras-a de-a zapacitt-o. Acum vad ca o iubeste si are grija de ea, ndar are si episoade cand n-o vrea prin preajma sau cand o dragaleste prea brutal dar in 90% din cazuri nu cu rea intentie. Ea inca nu realizeaza ca o strange prea tare sau ca nu-i voie sa o muste (ea crede ca se joaca), sau ca la bebe nu-i place sa i se tipe prin preajma etc. Am incercat sa am activitati cu ea cand o alaptez pe Saya, citeam din carti si "o invatam" amandoua pe Saya cantecele sau cum fac animalelel ca doar ea e mica si nu stie atatea ca Sophie....uneori tine alte ori nu.... O sa vezi ca o sa fie bine, mie mi se pare normal sa aiba si gelozii si poate e mai bine sa le exprime decat sa le reprime. Pe langa faptul ca au doar 2 ani si nu poti sa le pretinzi sa rationeze ca un adult, e o schimbare majora in viata lor si daca era Sophie mai mare tot mi se parea normal sa nu aiba tot timpul chef de sora-sa, sa vrea sa fie doar ea cu mine sau cu tati sau doar ea cu noi amandoi.... ca doar nu-i o marioneta cu care faci ce vrei. o sa vezi ca Radu isi va lua in serios responsabilitatea de fratior mai mare chiar daca o va mai "corecta" pe Alexandra, doar asa sa-i reaminteasca cine-i mai mare
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Andreea ce frumusica-i Alexandra .
La multi ani!!! Alexandru.
Noi inca mai strangem/ spalam/ gatim dupa party. Parca nu mai am timp de nimic.
Ma duc sa ma dusez si eu.
REvin apoi cu povesti.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2
Timi07 spune:
Cafera ai restante mari la "forumit", dupa vacanta te astept sa recuperezi cu povesti si poze cu fetele frumoase.
Ghinetz esti ok? Dar baietii?
Anto ce mai fac Sonia si Victor?
Oanamada mai e tati acasa? vad ca ai luat pauza si de la forum si de la blog.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
loredana_76 spune:
Buna si multumim de aprecieri.
La Multi Ani Alexandru !!!
Andreea sa-ti traiasca printesuca mica,sint foarte frumosi impreuna.
Noi in continuare sintem rau,am ajuns la budimex aseara cu el,a 4-a oara,deja simt ca mor cand ma gandesc cat de tare il doare,i s-au inflamat gingiile ingrozitor de rau,de abia se mai vad dintisorii.I-a dat antibiotic zynnat,sper sa-si faca efectul si sa nu ajungem la ceva mai grav.Febra face in continuare,nu maninca nimic.Sint tare suparata.Sper sa trecem cu bine peste episodul acesta.
Vivela spune:
Loredana, imi pare asa rau ca David e in continuare bolnavior . mi se rupe inima cand aud asa vesti .
Dana, cum a fost petrecerea?
Timi, surioarele frumoase si dragastoase Sophie si Sarah.
DaviDependenta
ddanagh spune:
Lori, imi pare rau ca suferiti. E dureroasa rau. Conincidenta si baietelul tot de 2 ani al prietenei mele are acum afte in gurita. Cica are si amigdalele praf. I- a dat antitermice si aciclovir parca. Ti- a spus de la ce a facut? cica ar fi data de virusul herpes.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2
loredana_76 spune:
Vivela ,asa e si eu nu mai pot de mila lor ca sint micuti si nu pot spune ce-i doare.
Dana,mi-au spus ca e virala si maini murdare,mizerie in parcuri,etc...
Nu ne pui poze cu Dariuca?
CarlaV spune:
Am recuperat si eu din urma, am vazut cat au crescut fetele lui Valen si mi-a placut freza lui Ines, e foarte interesanta si de efect.
Diana, pupici Cristianei si tie multa putere, ati tras destul.
Nico, sa-ti traiasca feciorul si asteptam inca o fetita .
Georgi, distractie placuta inca 2 saptamani!
Loredana, sanatate multa lui David!
Cristina, sper ca sunteti complet refacuti.
AndreeaC, felicitari pentru refacerea rapida si pentru alaptat, am admirat pozele cu Alexandra, este foarte dulce. Si nu trebuie sa fii mereu pe langa casa, noi am fost de 2 ori la mare pana a implinit Larisa 5 saptamani si e chiar ok, nu mai iau in calcul zilele in care plecam dimineata cu amandoua si venim seara si este OK.
Claucia, v-am admirat pozele de la mare si abia astept sa vad poze cu Alessia si Elisa. Unde nasti?
Monicabo, mi-e dor de voi . Ai dreptate, nu ramane copil care sa nu faca la WC, dar se mai uita babele lung cand vad pampers la "copil atat de mare".
Vivela, ce mare s-a facut David! Astept sa ne vedem in parc, poate va facem pofta de bebe2 . Noi nu avem program de plimbare, cand avem treaba in oras luam copiii si ii plimbam , altfel, iesim in parc destul de rar, dar vorbim si ne vedem.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"