Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
musso17 spune:
neatza
vio,ma bucur sa te "vad"..ce conversatii aveti voi acolo!!!
oana,au spart..aseara nu mai stia ce sa manance,nu mai aveam eu sa-i dau cat voia el...si fii-miu a facut la test 134..noi stam prost la vorbire,stiam,a iesit 1.6 luni.
aseara am mai strans din curte niste zmeura,amluat i niste afine de la piata si am facut dulceata..mmm...nu stiu ce m-a apucat cu borcanaritul asta.
mi se contracta muschiul dela picior in stare relaxata,azi-noapte din 2 in 2 minute,abia am pus geana pe geana..am folosit lioton si diclofenac..nici un rezultat..aveti idee de o crema mai buna???
ma duc la plati
violetan spune:
Georgi, , nu vreau sa vb aiurea, dar crezi ca e chestie de lioton contractia aia a muschiului? Eu stiam ca e lipsa de magneziu/calciu...multa sanatate si tie si puiului scumpicel cu ochisorii aia superbi!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
la multi ani strumfi frumosi!
Matei Hisham- Simo78
Iris Maria -burtika
Karina si iris- lachione
Octavian Petru & Stefan Rares - first_carmen
Iulia - eliutza
Ilinca Teodora - AncasiRoxana
Radu Teodor - jeni71
Vanessa -flufy
Matei - mami07
Keita - Samuray_lady
Cristiana Maria -arhdy
Denis Stefan -sunflower1979
Kento - cris_kento
Maria - Rechinuta
Petru Vladimir - ancuta_stan
la multi ani cosmin de lunitza si cristina floare de soare!sa va dea DD muuulta sanatate ca in rest le facem pe toate!
so...am vazut poze cu catinaca la balaceala,frumoasa si finutza ca deobicei,pe denisa pictorita lui mama draga ce talente are ea,felicitari corina pt inceperea activitatii!
vio ma bucur ca te recitesc
oaana se citeste printre randuri ca esti mai bine si ma bucur tare
oana-ghinetz cum sunt baietii?tu ce mai zici?
caferaaaaa????
fianaaaa???
anto cand plecati in concediu?nu am retinut
cristina-timi poze cu fetele?pune-l pe sotz la treaba!of ca dulce mai e sophi,bine ca mai poti sta acasa cu ele.
nico sincere felicitari pt andra!asta da maaare lucru!abia astept sa va vad,se apropie....
stefania si eu vreau sa-i las parul mai lung elisei si aceeasi teama am avut-o si eu,are parul ffff des si era o problema cu uscatul si prinsul lui...am bagat feonul prin iarna ca se usca tare greu,mai era si cu raceli una dupa alta si a bazait putin primele dati dar i-a trecut.acum cere singura feonul.de multe ori cred ca ne sperie pe noi mai mult reactia lor si eventualele repercursiuni ...dar nu stiu inca cum sa o conving sa tina in cap mai mult timp ceva de prins
eu sunt hapy a venit mama.si calca se joaca cu eli,misto de mine,sic! mi-a venit si mie randul la huzureala....dar daca ar fi asa... elisa asta e totala.ieri calcam eu(a se intelege ca se calca haijne la mine in casa la greu,sotul 1-2 camasi pe zi plus tricouri,eu calc la elisa tot,pitic pe creier,haine pt mine la lucru,ca de nu ma pot duce mototolita...).eli se joaca cu buni ce se joaca,aproxi 10 minute si gata hai la mami...."mami te iog nu mai caca"(a se citi calca)
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)
povestea noastra...
musso17 spune:
vio,stiu ca nu e de lioton,da nu mai puteam de durere,mi-era bine de stateam in picioare,da cum era 12 noaptea.mi-am luat mg,calciu si un unguent cu unt de pamant si arnica..am vrut unul alopat da era 55ron.
alina,super cu mama acasa..si eu o astept pe 12 aug,ce bine o sa-mi sada...au o disponibilitate mamele astea..fantastica..io o puneam sa-mi faca clatite la 10 noaptea si nu spunea nimic,ba mai mult era cu zambetul pe buze..si eu dita'mai capra si cu copil de gat.
X-ray spune:
na ca io bazai ca proasta...fie-mea e geniu,la vorbit e la 3,8 ani dar stam prost cu partea motorie,adica la normal...offf offf orgoliul mei de mama a fost taaare bine gadilat!
georgi ia dai tu cu niste gel de arnica...sa vezi ce te lasa durerea.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)
povestea noastra...
dobreclaudia spune:
cumpar premergator si scaun auto
va rog a ma contacta pe mail dobre_claudia@yahoo.com
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
musso17 spune:
multumesc alina,asa am facut.
voiam sa va atrag atentia asupra blogului din josul paginii,cel cu cafea unde scrie alice nastase..emotionant mesajul de azi cu rivalitatea intre frati..deseori am vb cu preitenele mele despre aspectul asta.
seara buna
Timi07 spune:
Snowbunny eu nu te cunosc (sau?) dar merci de cafea, portie dubls imi prinde f bine.
LA MULTI ANI Cosmin de Luna si Sunflower!!! Scuze pt intarziere dar .... intelegeti voi.
Cum mai e Denis?
Vio bafta la vantatoarea de joburi, sper sa gasesti unul care sa-ti placa din toate pdv si sa-ti lase un pic de timp pt forumit.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI: Matei de Fianna, Daniela, Razvan, Bogdan si pt ca maine avem program de urmanit tritatlonul ii urez la multi ani de azi lui Efe Deniz.
Alina aici poti vedea mandrele mele. pe toti, sa-i transmiti te rog salutari mamei tale din partea noastra. Ma bucur ca o ai la tine
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)