Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani , Denis!
La multi ani, Cristina, mami de Denis
La multi ani, Cosmin (Luna)
La multi ani, Cristiana!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am dat ieri peste TESTUL PORTAGE , poate aveti chef sa-l faceti pt copii vostri. Eu l-am facut ieri, mi s-a parut interesant. Trebuie sa raspundeti la toate intrebarile (sunt intrebari si pt etapa 3-4 ani, poate unii din copii fac unele din activitatile la care se refera intrebarile).

Citat:

Portage este un test de evaluare a copiilor mici (cu varste de pana la 6 ani) care poate fi de ajutor in doua mari directii :
a) testul Portage are avantajul ca prin intrebari ne poate crea o idee asupra aptitudinilor si stadiului la care ar trebui sa se afle copilul la o anumita varsta si unde anume este copilul in mod real in momentul evaluarii;
b) o a doua directie este evaluarea efectiva a copilului la o anumita varsta, ceea ce ne poate da o imagine destul de exacta asupra zonelor pe care copilul nu le acopera si unde acesta are nevoie de ajutor Aceasta evaluare ne va crea un mare avantaj in timp astfel incat, daca ii vom face o evaluare la fiecare 2-3 luni, vom avea o imagine mult mai exacta despre evolutia copilului.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI STRUMFI SI STRUMFITE!
LA MULTI ANI COSMIN!

Nu prea mai am timp sa scriu dar incerc sa citesc printre picaturi.
Georgi m-ai facut sa ies din barlog . Eu am termometrul www.exergen.com/medical/TAT/tatconsumerpage.htm" target="_blank">asta si sunt multumita de el. Il pun pe pleoapa. Sti ca si Andra a avut febra mare si se banuia c aa fost rosu in gat, stomatita sau maseluta. Maseluta nu a iesit dar saliva tare. multa sanatate puiului drag .
Carla ma intrebai de aer conditionat. Nu avem. Tot speram sa schimb apartamentul si nu am mai pus. Daca va continua canicula o sa cumpar rapid unul. Pup dulce fetele frumoase.
Barzuca, Oanamada am reusit sa vad si printesele voastre.
Timi am facut testul pt Andra si era sa ma dau cu capul de pereti. Mi-a iesit retard mare si nu intelegeam de ce. Dupa am vazut ca nu am trecut bine varsta (trecusem 11 ani) . E un test bun.
Cristina multa sanatate. Imi pare rau ca trebuie sa renuntati la gradi. Anul viitor sigur va fi mai bine.

Acum despre noi: parul se usuca natural, mie nu imi place uscatorul, copiii il accepta dar il folosim doar in caz de urgenta.
Domnisoara mea s-a iritat iar de la scutece asa ca aseara dormit fara si nu a udat patul. Nu stiu daca sa mai cumpar suctece sau nu (mai am doar unu). Accidente nu prea are, deci suntem pe calea cea buna. Am renuntat la biberonul de seara. ii dau lapticul in pahar cu pai sau mananca un iaurt. Dimineata musai laptic, se trezeste la ora 6, il bea si mai doarme 2 ore. La pranz rar adoarme fara lapte dar lucram si la partea asta.
In rest e super incapatanata, poate sa planga si 2 ore pana obtine ce vrea. Imi pare rau de Alex ca trebuie sa cedeze mereu.
Eu sunt obosita. Trebuia sa plecam in concediu dar am avut un control important la firma asa ca am anulat tot. Am muncit mult zilele astea, pustimea a fost acasa la bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc nico,asta mi se pare cel mai usor de folosit,ala de ureche am citit ca tebuie sa-l pozitionezi cat mai bine in pavilionul urechii ca sa ia temperatura reala.

eu sunt rupta,in parc mi-au venit"musafirii"iar acum m-as culca cu capul pe taste
fii-miu e bine,a papat bine,sunt feicita..tare m-am crizat.
nico,bravo pentru "lasat" de pampers,eu daca as fi in locul tau,ce mi-as dori,nu i-as mai cumpara..accidente sigur o sa mai fie,dar invata ei si o sa stapaneasca bine procesul.
ma duc sa vad poze de catinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Seara buna fetelor!
In primul rand vreau sa pup un Cosmin de Luna si sa-i urez mult noroc si sanatate! Le urez La multi ani si numai bine si celorlalti sarbatoriti de azi!

Brazuca ar fi tare frumos sa poti s-o iei pe fata cu tine la gradi...pe mine ideea de a o duce la gradi ma sperie...mai ales din prisma bolilor...da zau daca nu mi-a trecut prin cap la un moment dat sa-mi fac gradinita numai sa o pot supraveghea eu (sunt dusa nu-i asa!?)
Timi stiu de fiecare data cand ma citesti tu (si am vazut ca intri destul de des!) pentru ca imi apare pe Trafic Feed...si nu cred ca mai este altcineva din tara unde stai tu care sa ma citeasca! Cred ca este geniala Sophie cu olita ei...mi-o si inchipui!
Georgi ce faceti...cum e..au spart nemernicii aia de dintisori?
Vivela multumim pentru test...l-am facut si eu...sunt foarte mandra...dupa IQ fi-mea este geniu...interesant..o sa-l mai repet desi chiar nu stiu cata relevanta are!
Nma sper sa va reprogramati concediul ca sa te odihnesti! Chestia cu incapatanarea ma dispera si pe mine...si Catinca face la fel...doar ca la ea prima etapa este de o jumatate de ora vorbit..in care iti repeta acelasi lucru de 1000 de ori si daca nu cedezi se pune pe plans si nu tace pana nu obtine ce vrea. Este ingrozitor de incapatanata..n-am vazut asa ceva

Acestea fiind spuse...gasiti AICI povestea PISCINEI!
Pupici

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Va astept cu calduta la o poveste.
LA MULTI ANI KENTO strumf de mami cris_kento
LA MULTI ANI MARIA strumfita de mami Rechinuta
LA MULTI ANI VLADIMIR strumf de mami ancuta_stan
Dragi mamici poate va faceti timp sa ne povestiti de strumfii vostrii.
Cu intarziere o pup dulce pe Floarea Soarelui."LA MULTI ANI CRISTINA .
In mesajul de ieri le-am incurcat pe Timi cu Vivela
Georgi eu am luat termometrul asta din disperare. Nu ma lasa Alex sa ma aproprii de el cu altul. Facea des temperatura si nu te mai intelegeai cu el daca trecea de 39.
Oana eu inca sper sa plecam o saptamana undeva desi mai e foarte putin si trebuie sa ma intorc la vechiul job. Dupa ce ma intorc la birou adio concediu pana la iarna (asta daca nu ma trimit in somaj tehnic, acum sunt cativa colegi).
A mai trecut o noapte fara scutec. Domnisoara s-a trezit la ora 3 sa mearga la baie. tare m-asi bucura sa o tina asa. Alex a avut destule accidente noaptea si ma calca pe nervi mirosul de urina din canapea. oricat o cureti parca tot miroase.
Mai sunt strumfi lipiti de mamici? Andra e un pui de maimuta. Cum ma prinde se agata de mine si sta lipita. Mai nou la culcare vrea sa stea pe mine sa doarma. Nu vrea sa stau langa ea sa o tin in brate. stie ca dupa ce adoarme plec din camera asa ca se asigura fata ca nu am cum sa plec fara ea.
Acum fug sa citesc povestea Oanei apoi ma apuc de treaba.
O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si Razvan al meu e lipit de mine cand sunt acasa. Dimineata ma simte de cum ma ridic din pat si se trezeste si plange si incearca sa ma convinga sa ma intind langa sa mai dormim. Si cum nu se poate asta, se agata de mine si plange cu lacramioare scumpe si cu greu reusesc sa il desprind si sa il pasez bunicii ca sa pot pleca la serviciu, chiar daca ii explic ca eu ma duc la serivicu ca sa aduc papa bun la baietel.
Dupa amiaza, cand ma intorc, sta in jurul meu, orice as face, pe o raza de cel mult 1 m. E chiar amuzant cum isi ia masinuta si vine dupa mine la baie, se aseaza jos, se joaca, cand ies din baie se ridica si el, vine dupa mine, ma duc in bucatarie sa fac mancare, se aseaza langa mine si reia jocul si tot asa...si de 2-3 ori pe minut, indiferent daca are sau nu nevoie de ceva, ma striga "mama, mama".
Asa ca da, pot spune ca sunt mama cangur.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Long time no see...
La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii strumfeilor mici aaaaa pardon mari!- care s-au serbat in ultima perioada. Va iubim pe toti!

Noi facem bine, eu foarte ocupata, dar ok...am fost la multe interviuri si acum astept sa vaz ce oferte primesc si ce aleg...mai asteptam!
Apropo de povesti cu strumful propriu, ii spun o poveste semi inventata in care un copilas frumos si destept pe nume...laur (logic! ) ii spune mamicii lui ca vrea sa ii cumpere penelul fermecat. Mamica nu stie de unde sa i-l cumpere si il pune sa-i scrie o scrisorica lui Mos Craciun.
In fine, povestea asta i-o spun de cand avea cateva lunisoare cu diverse mici modificari. Zilele trecute ii tot spuneam: "mami, imi pare rau, dar nu stie mami de unde sa iti cumpere penelul fermecat". La care laur, exasperat isi scoate suzi din bot (inca mai purtam suzi!) si striga: piaaa! Adica din piata, draga, tre' sa te invat io??? Urmeaza sa va spun ca adora sa mearga la piata si la magazin. Ultima data am fost dimineata sambata si si-a luat micul dejun in piata: o bucata mare de branza a primit-o de la o taranca ce vindea cas, apoi multi pufuletzi de la o tiganca tare dragutza care vinea flori, un biscuit mare cu forma de telefon mobil cu taste, fructe si altele pe care le-am uitat. Toate-praduiala (scuzati limbajul pre-orashanesc)
Alta chestie super desteapta de-a lui (o sa ma lungesc putin, dar acum am timp): ne jucam seara la culcare un joc intitulat: nenea cu masina. Nenea cu masina este un personaj semi-serios care vine si verifica daca avem copii cuminti. Jucam ca sa il tin ocupat si sa nu se mai dea jos din pat. Il jucam de multe, multe ori

Serile trecute: mami, nu te da jos din pat, hai sa ne jucam de-a nenea cu masina, bine? Da! Ok:
Mami: - Buna seara, eu sunt nenea cu masina, aveti copii?
Laur: Da!
Mami: Cati?
Laur: Muuuu (multi??!!)
M: Multi??? Nu unul?
L: U! (arata si un degetel)
M: Si cum il cheama?
L: bebe
m: bb laur?
l: da!
m: si cati ani are?
l: diii (doua degetele in sus, fiecare aratator de la fiecare manutza )
m: ahaaa....doi! deci e mare! si? e cuminte?
l: daaa!
m: papa tot? supica? carnitza? laptic? si seara>? si noaptea? si dimineata?
l: daaaa!
m: aoleo! pai atunci e cuminte laur! pai eu plec in cazul asta! ok, paaaaa!

Cam asta e jocul; la un moment dat il vad ca se cam plictiseste de joculetzul cel tampit, dar eu insistam ca sa nu mai coboare din pat, sa alerg toata casa dupa el. Zic: hai mamai te rooog, mai jucam o data doar jocul cu nenea cu masina? La care, laur, foarte plicitsit: da!
Incep:
m: buna seara, sunt nenea cu masina. Aveti copii?
l: nu! si se da jos din pat...

Sa aveti o zi buna, strumfei si mamici! Si tatici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Aaaaa, ma declar si eu foarte placut surprinsa de puiul meu care asta noapte a dormit pe cearceaf absorbant, fara scutec, doar cu pantaloni scurti si nu a facut pipi toata noaptea. L-am trezit pe la 4 sa merga la olita, dar nu a vrut, asa ca facut pisu la 6.15, dupa 8 ore de la pisu precedent. Nu stiu daca a fost un accident fericit...dar eu sper ca se va repeta.
Are mama baiat mare.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am uitat sa spun ca am citit tot pana azi si am si vazut poze de dulceturi mici si dragalase. Am citit si povestea piscinei catincai . Nu mai pot dupa strumfii nostri!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar nu pot sa intru pe testul ala! Il are cineva?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput