Puiuti de Randunici 2008!!! (286)
Raspunsuri - Pagina 19

Kya spune:
A spart maseluta de jos!!! A aparut un coltisor minuscul, dar a spart!!!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

mimonix spune:
Mamaiei de treaba ca nici azi n-am sanse sa zac Trebuie musai sa merg la cumparaturi si la pranz am si un maldar de rufe la calcat (mi-am amintit ca le-am tot amanat pentru cand o sa vina Mari) HaHa
Acum sa va zic cu parcul...zilele astea am avut onoarea sa cunosc copiii cu care se joaca Dudutz dimineata si nu mi-au placut deloc Nici copiii, nici mamele/bunicile
Cum as putea face eu sa transmit aceste informatii Marianei fara sa se supere?
Sau poate nu e cazul dar pe mine tare ma mananca limba
In tot cazul abia astept sa mearga la gradinitza
In plus remarc ca mi-a fost timpul mai organizat in zilele in care am fost doar eu cu el...adevarat ca am fost mai obosita dar parca n-am mai lalait asa toate alea
In finee, eu si gandurile mele de om care n-are ce face
Si nu v-am mai zis ca aseara in Titanel era invazie de copii, n-am vazut de cand sunt asa ceva Eu am capiat de cap dar el a parut ca se simte f bine, a alergat de nu stiu cum l-au tinut picioarele
In IOR pe iarba , eu sunt mai odihnita si el e mai plictisit
Sa revenim, ma uit la poze acusica...pana atunci va zic ca eu nu mai stiu ce e de facut in week-end ...daca pleci din Buc , ai de stat ore intregi in masina pe sosea sau la coada la telecabina Daca stai in Buc ai de-a face cu aglomeratia din parcuri
Hai ca ma duc la poze ca aberez, n-aveti voi cum sa ajutati la descongestionarea traficului
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya![]() ![]() ![]() ![]() Raluca mamica de ![]() God didn't bring me this far, to leave me here! |

Iubirea mea,

Life is to precious to worry about stupid Shit!

ariel_7000 spune:
nico, zau ca nu ma opresc din ras!!! eu am trambitat pe forum ca am adus hainute speciale cu protectie, pt plaja, sepcute, tricouri, am vrut sa aduc si costume d-alea, insa lumea aici se uita sceptic la ele...dar am contract cu unii care le vand...
ma rog.... au luat de la mine, sepcute: tonic, clau, simo si acum cami...cami vrea si tricou, insa tre' sa-l probez pe teo sa vedem cum ii vine.
m-a bucurat ca am avut succes cu ele, s-au vandut super rapid, imi pare rau insa ca nu mai am decat o sepcuta de baietei , au mai ramas destule de fetite. si tricourile parca maricele. nici nu mai stiu exact...
acum fug si ne mai auzim mai tarziu.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

gecko spune:
deci, bronzul reprezinta aparitia melanocitelor ca mecanism de aparare impotriva razelor. Problema e ca aceste melanocite nu sunt Superman imune a la long la agresiunea utravioletelor. Ele sunt epuizate, imbatranite, modificate in timp...de aceea trebuie ajutate, protejate. In plus, crema de soare da si o hidratare celulelor pielii. Ele expuse la soare se deshidrateaza, imbatranesc. E un fel de investitie in viitor...dai acum cu crema de soare ca sa ai tenul frumos si sanatos la batranete.
Costumele alea nu tin nici cald nici frig. Asa sunt marimile facute ca nu stau lipite pe corp...daca bate un pic briza atunci sunt numa bune...iar de uscat se usuca instant (ca si slipii de toate zilele de pe plaje).
Mimo, sa nu crezi ca aici nu e lume pe plaja la 12...doar ca lumea e echipata...au nasul, pometii, buzele si urechile albe de la stratul de crema (astea sunt zonele cele mai expuse si mai la risc de cancerul cu celule scuamoase...habar nu am cum ii mai zice in roamana)...adultii (mare partea din ei) au tricouri (cum zicea Nicoleta si sort pana la genunchi (slipul nu prea se poarta) iar in rest crema...copiii costumase cum v-am aratat, sapca in cap (inclusiv in apa) si crema. Multi vin cu corturi sau umbrele pe plaja, nu umbrele cu Malboro sau CocaCola ci iar, corturi, umbrele din materiale cu filtru UV.
Aici lumea nu prea sta la plaja in sensul de dormit pe cersaf ci fac foarte multa miscare...volei, footie, cricket si sporturi de apa.
La meteo, in fiecare seara, se anunta previziunile pentru temperatura/ploi si indicele UV pentru ziua urmatoare. De la UV 3 protectia este obligatorie. Acum iarna UVul este 2 in majoritatea zilelor...la vara cam 13-15.
Gata ca v-am innebunit destul...ma duc sa imi intampin porodica ce se intoarce ranita de la gradinita.

luny spune:
ce naiba zi e azi?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

luny spune:
oooooh, daaaa, acolo ar fi de mine in mod clar!!!!

Iubirea mea,

mimonix spune:
Gecko sa traiesti Pupa si porodica ranita!
Ariel era destul sa zici ca ai, nu sa zici "v-am zis eu!" ca asta enerveaza
Clau excelente pozele, pufosica dementiala si baietii sportivi
Mihu am ras de-am crapat cand am vazut-o pe Andra certareata Si vad ca are figuri noi de dans
BRAVO
Kya bravo, bine ca ati scapat usor
Nicol eu nu stiu ce mananca fetele tale, dar cred ca incep sa cred ca ciorba ingrasa Superbe amandoua! Nu mi-a placut mie coada la telecabina dar piscina arata intr-un mare fel
Unde ma rog e chestia aia ??? Si bafta cu salonul
Blankar felicitari si voua pt kk la olita!
Gecko ca mi-am adus aminte Nu te mai gandi la grila aia, ca din experienta cu fecioara mea si grila de examen iti spun ca sigur vei lua o nota mai mare decat te-ai evaluat initial...chiar daca pe zi ce trece ti se pare ca descoperi noi greseli...e doar o tendinta de subevaluare specifica unei zodii perfectioniste
Acum chiar plec....Ursu daca citesti, te rog sa mai pui o data link la pozele din parc ca eu nu le-am gasit/vazut!
papapapapaaaaaaaaa
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

zozela spune:
Salutare!
Va pupacesc pe toti!
Am citit tot,am vazut tot--multumesc pt.informatiile pretioase furnizate
si..ma retrag la intins rufe,calcat,pus in functiune alta masina,terminat ciorba,facut cafea..ca nici cu scobitorile nu-mi mai stau ochii deschisi

zozela spune:
Uitasem..Mimo voi ati avut si pasaport at.cand ati mers in Spania?
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!