Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, eu la noi nu am vazut imbracaminte cu filtre... Deci zici fps 30? Multumesc de info! Eu il culc pe Matei in pat de o persoana, cu mine alaturi (norocul nostru ca e el slab ). Probabil ca in pat de o persoana va ramane dupa intarcat (sper eu fara mine) sau in pat cu frac-su, depinde de ce gasim unde vom inchiria in "deplasare"...

Cine vine si la mine sa imi faca bagajele de mare? Ca Matei nu ma lasa nici la laptop (ma ridica de mana si ma trage dupa el, dupa care ma abandoneaza si se duce linistit la joaca... asa face si cand spal vase; daca reiau activitatile, si le reia si el...)... Am de calcat, de pus la spalat si de pus la uscat... plus vasele care ma asteapta de aseara...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mihu,

Hai ca m-ai starnit si m-am apucat de calculat:

In ultimele 2 saptamani am plecat pe la 8 (seara) (nu mai zic de vineri cand am plecat la 9).

Programul oficial: 8-16:30 (8 ore + 30 min pauza de masa care se lucreaza allways dar asta-i alta discutie).
De amorul cifrelor rotunde, sa presupunem ca as fi plecat la 7:30 si ar fi 3 ore suplimentare/zi X 10 zile lucratoare in 2 sapt = 30 ore munca voluntara.
La care se adauga cele 2 mirifice sambete petrecute (e adevarat ca n-am stat 8 ore sambata).
150% wow, imi place. Pai mi-as fi schimbat masina de mult!

Mda, cred ca bag capu' la fund, ca azi sunt cam aciduta si ganduri din astea nu-mi fac bine.
Reality check: traiesc in Romania si asta-mi ocupa categoric tot timpul.

V-am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicoleta, uite www.coolbaby.ro/product.php?id_product=71986" target="_blank">aici sapca si www.coolbaby.ro/costume-de-baie-inot/71214-costum-de-inot-nscessity-active-skins-verde-albastru.html" target="_blank">aici costum de baie. Daca costumul de baie mi se pare scump si realizez ca inca nu e la moda in Romania, sapca mi se pare ieftina si utila si prin parcuri in oras si mai ales ca acopera urechile si ceafa (zonele cele mai expuse UVului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, e tarziu pentru noi sa luam, dar poate macar sapca la intoarcere... sau om gasi pe acolo? Multumesc, eu nu stiam ca exista speciale pentru copii mici, auzisem la un moment dat de tricouri...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

acolo pe site numesc costumul de baie costum de inot pentru ca pe dedesubt are o vesta ce il face plutitor pe copil. De aia o fi asa de scump. Am vazut si aici dar nu ii cunosc eficienta.

Spor la facut bagaje...nu te invidiez...nu te ajut

Luny, de cand ne-am mutat definitiv in Australia (1 an si 8 luni) nu am facut NICI O BAIE IN OCEAN si nici nu am fost la plaja (in sensul de stat la plaja) chit ca oceanul e la vreo 10 minute de mers cu masina de la noi si vreo 5 minute de la cumnati. Am fost pe malul oceanului la joaca cu purandelul dar la ore mici sau tarzii cand batea alizeul de numa numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicoleta abia astept si eu sa vina momentul de facut bagaje, imi faci pofta!
gecko sa mor daca inteleg cum rezisti tentatiei..ma rog, eu sunt parca nascuta in apa sau pe plaja, mai acasa ca pe plaja nu ma simt nicaieri...nu stiu ce-ar fi fost de mine sa fiu acolo in locul tau, zau..ptr mine, e heaven

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
A venit Mari ,Dudutz papa fructele si pleaca "pa-pa" si mami va zace pe-aici Asta-i ca aia cu oaia si vaca si capra bagate in casa si apoi scoase
Gecko asa zici, ca-i tara cancerului de piele ? Uh, deci facura statistici ? Aia la Barcelona nu cred ca au auzit de aceste statistici, era plaja plina la ora 12 ...cu mic cu mare in plin soare, ardea nisipul de cred ca puteai face cafea instant in el Buna interventia ta de azi chiar daca mie imi vine sa-mi trag palme , ca am vazut costume d-alea la Barcelona in magazin si m-am invartit pe langa ele dar NAAAA, CA ARE COSTUM Si m-am gandit ca o sa-i fie cald imbracat asa si apoi o sa stea ud fleasca daca intra in apa Am mai pus ceva pe lista, dupa scarita pt chiuveta Intrebarea mea este: daca copilu-i gata bronzat crema aia mai are vreun folos? Ca-n mintea mea crema e buna sa nu se arda pielea
Vio si interventia ta cu terapia pt mancare e valoroasa desiii Dudutz nu deschide gura daca nu-i dau mai intai eu ce-i trebuie Iar cu bucatile m-ai terminat ca orice bucata simte in lingurita , vomita instant Ce ma faaacccc?
Gudinde grea viata pe timp de criza la romani Dar sa stii ca exista varianta "nu ma simt prea bine" azi, maine merg la niste analize, poimaine un concediu medical scurt, si pe urma intorci foaia pe motiv de "la ora 5,30 fac acopunctura,am programare" ...o simulare mica de lesin la birou...chestii d-astea din care sa reiasa ca ai vrea sa o tii tot asa ca pana acum dar nu mai poti o vreme
Revin

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

mimo cu toate ca aici nu am vazut, si eu stiam de costumul cu factor de protectie, dar m-am gandit exact ca tine..transpira, sta ud..asa ca nu stiu daca ma tenta nici daca era in Ro..despre crema: bronzatul nu are legatura cu protectia, nu esti protejat de soare daca esti bronzat!!! tot trebuie crema ca soarele arde oricum,nu are bronzul nicio legatura!parca si Gecko a spus asta! eu stiu tot pe pielea mea, care se bronzeaza usor,si la umbra, dar dupa, daca nu ma creia o pauzasc si stau in soare,oricum ma ard si ma cojesc!

Mergi la inceput

uite ca a gasit Gecko site cu costume de inot...mie nu mi-e clar cu marimile la sapca,aia nu dau varsta dimensiuni, doar S si M... nu as risca sa comand...Mufa are scafarlie micuta..

Mergi la inceput

Vali, ma intrebai de poze cu noua freza...am avut aparatul ieri in geanta si nu l-am scos...dar a facut Bubu niste poze, poate m-a prins ea.. Bubuuuu, hai cu pozele de ieri pe mess!

Mergi la inceput