Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ce le mai stiti dormiiii...ma intorc la ale mele si [emoticon ce calca rufele], caci vad ca nu am cu cine sta la un pahar de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

ce le mai stiti dormiiii...ma intorc la ale mele si [emoticon ce calca rufele], caci vad ca nu am cu cine sta la un pahar de vorba

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Nu dorm maica, sunt la munca!

V-am pupacit si am plecat la rapoartele mele ca am mult de lucru.

PS: Gecko, fetele de prin stainataturi: si la voi se fac atatea ore suplimentare neplatite? Ca eu si ieri am fost la 7 la birou si am plecat la 6:45, vineri nu mai zic ...

Mergi la inceput

mai puteti, mai puteti dormi?????? Ia mai intorceti-va si pe cealalta parte...sa nu amortiti...sa nu faceti escare...duamna doarme si gecko munceste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello...Eu nu am stiut de ior,dar nici nu reuseam sa ajung.
Cred ca m-am lamurit cu borcanelele ca fiecare copil cu cheremul lui...deci eu nu scap de gatit nici in deplasare daca ea nu vrea borcanel..nici eu nu am nik cu borcanelele,doar ca daca pot gati eu,de ce sa dau banii?Si se face f repede ciorbik Teodorei.Eu ii fac intr-o cratita mica...fierb carnea,legumele cat eu fac alta treaba,apoi pun ceva taitei,bors,un praf mic de sare si gata.
Dimineata,eu ii luam pe plaja Teodorei o piersik si un mar spalate,branzik in gentuta frigo,cereale,razatoarea de sticla si castronel.Si ii faceam pe plaja fructele date pe razatoare+ branzik+cereale si papa frumos.Daca nu e in scaun si alerg dupa ea,papa...ati vazut si in parc cum papa stand cu fundul pe ciment..
Nici eu nu sunt de acord cu statul in soare...ca doar m-am certat cu socrela la plaja pe tema asta...am tot citit cat de nociv a devenit soarele...eu am pt Tea Bioderma kids 50+ de anul trecut..probabil ii voi mai lua la anul alta.Tea a mai stat si putintel in soare,cat dura plimbarea de la plaja la vila,si dura ceva,sau mai se ducea in soare,dar crema chiar a protejat-o fiindca nu s-a inrosit deloc.
Pt mine am luat Elmiplant si m-am inrosit cu tot cu Elmiplant de numa''...si,am spus,nu prea am avut cand sa stau intinsa la soare,ca stateam dupa Tea.
Elara,super lochita cu burtik.
Mihu,la fel si Tea cu mancatul..abia mananca ceva in scaunul ei..ca altfel ar trebui sa o alerg prin casa,dar daca ma asez eu pe scaun sa mananc,vine fuga si se urca la mine in brate si vrea si ea..
Vio,am ratat pozele cu Sean si tare as vrea sa le vad.
Gata,la treaba..mai tarziu,uploadez poze.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

PS: Gecko, fetele de prin stainataturi: si la voi se fac atatea ore suplimentare neplatite? Ca eu si ieri am fost la 7 la birou si am plecat la 6:45, vineri nu mai zic ...

HA!!! Aici, la ora 5 trebuie sa deschida usile/portile larg...nu de alta dar sa nu fie daramate de hoardele de angajati ce parasesc fix la 5 jobul....exceptie medicii care stau si dupa program...asta da rasturnare de situatie

Ah, si pe motiv de criza...se taie cheltuielile in firme ceea ce ar presupune concedieri...dar nu...au facut sedinta si i-au intrebat pe angajati ce vor...fie pleaca cate o persoana din fiecare departament...fie se taie 5-10% din salariul angajatilor si angajatii au tot a doua vineri libera (adica salar mai mic, munca mai putina)...angajatii au optat pentru a doua varianta.

O zi usoara si degraba acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

geckolina,

Mda, cam asa stiam si eu ca ar fi in Elvetia, Olanda, Germania dar am zis sa arunc o intrebare sa vad si cum e peste ocean.

Aici taierea din salariu pe motiv de criza nu implica si reducerea orelor de munca. Din contra

Cred ca vreau sa emigrez

Mergi la inceput

pai gudinde, logic asa ar trebui sa fie. De ce trebuie sa faca reduceri de buget?...pentru ca scad contractele/scad comenzile...si daca scad astea atunci de ce sa fie munca mai multa???...atunci fie scazi un om din lista de personal sau scazi nr de ore lucrate si plata e mai mica. Aici angajatii au preferat sa aiba un job (chiar daca mai putin platit) care inca sa le plateasca ratele in banci decat sa fie nevoiti sa isi caute unul in conditiile actuale.
Stiu ca in Ro situatia e mai sumbra si stiu ca firmele se zbat sa supravietuiasca dar nu pricep asuprirea omului de catre om pe motiv de criza.

Gata...ma duc la smuls buruienile (care nu sunt chiar buruieni ca sunt trifoi) din gazon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko nu il omorai bre, era un pui mic si l-am eliberat prin iarba afara.. in casa nu omor decat fluturi/molii/alte ganganii..

Gudinde la sotul meu la servici ce e suplimentar il plateste 150%.. se faceau si la el suplimentare pana sapt asta, cand au venit o tura de part-timeri, ca macar pe astia ii plateste firma numai 100%..

Nicol 3 ore ati stat la coada? mama mia.. dar oricum frumos tare acolo sus!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Intrebare:
-Cum verifica olteanu daca ii insarcinata nevasta?
Rsapuns: simplu
-Introduce un praz in vagin,daca il scoate muscat o sa aiba un copil.

Bula:Tata,ce inseamna logodna?
Tatal: pai...(explicatie lunga si alambicata). Ai priceput?
BULA:Nu!Da-mi un exemplu.
Tatal:E ca si cum ti-as lua o bicicleta de Craciun si nu te-as lasa sa te sui pe ea pana la Pasti!

Un urs fugareste un iepure.Deodata apare o broasca testoasa care spune ca este un duh care inde plineste dorinte.Ea le spune sa isi puna 3 dorinte fiecare pe rand.
-Ursul este primul!spune broasca
-Eu imi doresc ca toti masculii din padure in afara de mine sa devina femele!spune ursul
-Eu imi doresc o casca de motocicleta!spune iepurele
-S-a facut! spune broasca
-Eu imi doresc ca toti ursii din padurile vecine in afara de mine sa devina femele! spune ursul
-Imi doresc o motocicleta! spune iepurele
-Imi doresc ca toti ursii de pe pamant in afara de mine sa devina femele!
-Bine ursule,asta a fost ultima ta dorinta,iepure tu mai ai un singura ,gandeste-te bine!
-EU IMI DORESC CA URSUL SA FIE HOMOSEXUAL! striga iepurele ambaland motocicleta si plecand!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! ne-m trezit la 9, uraaa, ma rog, la 4 intai, dar nu se pune..nu a mancat dimi, doar un iaurt baut..

Gecko, pe tine te urasc..daca pe cel mai frumos il tii numa ptr tine si ni-l arati din an in paste, fie-ti mila si arata-te mai mult ocean!! am innebunit, ce apa, ce nisip alllbbb, plsss, baga si tu cateva peisaje cu prima ocazie cand ajungi pe plaja!

Elara, super nunta surioarei, casa de piatra, a fost frumoasa tare, Maria-o printesa carliontata, tu mova..super valsul, mi-a placut!

ma duc sa dau cu aspiratorul, asistata de Matei, care nu stie cum sa mi-l fure

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput