Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 22
corap spune:
helou. caut job, ma calca rau pe nervi astia
poze din barcelona aici - nu-s chiar toate, atata mai suporta contul de picasa, tb sa rad din alea vechi.
raspunsuri:
copil cu daune majore de la gradi - nu. zgariat/ muscat, o vanataie, usual staff - da. dar alor mei li se intampla frecvent, chiar daca stau cu ochii pe ei. despre scari - nu stiu ce sa zic, nu e in regula sa-i lase sa se joace pe scari.
masina de spalat vase: sor-mea-i fan, maica-mea-i fan, eu nu. spala bine, dar ocupa mult loc. plus ca eu am tacamul favorit, farfuria favorita etc, si nu suport sa nu le am ci sa-si astepte in masina randul la spalat.
lavi, la muuuuuuuuuuuuuuuuulti ani! m-am tot gandit sa te sun, da' n-am dus gandu' pana la capat
ai mei prunci sunt la mare, ma duc sambata sa-i recuperez si ne intoarecm duminica prin sudul dobrogei - mie mi se pare f frumos, pitoresc (ma rog, e si ffff sarac) - ca merg in sat la bona ca ne-au invitat parintii ei la struguri.
bulucel, sper sa-ti clarifici chestiunile arzatoare din viata ta, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.
gata, fug..... la ocna.
caut job
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
Noki_Lara spune:
Corapino, superbissssssiiiiiiimeeee pozele. Esti o adevarata artista!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Imi zice colega mea de birou ca a vazut la TV aseara povestea cu mamica de pe Dc care avea o bona care-i agresa cei 2 copilasi. Io una sunt socata...Aici www.desprecopii.com/info.asp?id=1813" target="_blank">articolul.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
leea_cv spune:
Corap groaznic de faina Barcelona. Ce cladiri...ce vacanta...Da spune-mi si mie ce e astea http://picasaweb.google.com/gabichitac/Barcelona09#5364103087478058466 ?
Noki si io am ramas socata vazand ce face netrebnica aia cu copiii. De, nu erau ai ei iar educatia in vremurile de demult avea ca punct central scatoalca. Acu mai primea si bani pentru asta,deci mai bine.
Cu gradi (cresa la noi) n-am prea avut probleme. T este foarte indragit de doamnele de-acolo si au mare grija de el. Insa chiar si asa a venit cu un ochi vanat ca l-a lovit un copil. Ii venea sa planga doamnei care mi l-a predat, dar...
Azi am aiat si lipit tevi, asa ca i-am facut pusca de-aia cu gloante de hartie lui T. Am constatat ca de multe ori prefera jucariile rudimentare si simple celor de milioane de lei. Aici insa este iubirea lui. Adica vreo suta din iubirile lui: http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2009-07-29/20:56:24
lavi02 spune:
Leea ma reped sa-ti zic eu ce e aia din poza Corapinei. Este o macheta a catedralei, Sagrada Familia.
Mai precis, aia sunt niste saculeti de nisip pe care arhitectul (Gaudi) i-a atarnat in diverse puncte ale machetei acoperisului catedralei. Macheta e realizata din sfoara, cu fundul in sus. Saculetii respectivi reprezinta greutatea pe care trebuie sa o suporte fiecare punct din acoperisul catedralei (la scara, bineinteles). E o modalitate ingenioasa folosita de el, pe vremea cand nu exista AutoCad & co.
Foarte faine trenuletele lui T!
Corapina imi place de tine ca esti statornica in dragostea ta pt BCN!
Ai o fata fericita prin pozele alea... de nu se poate!
Noki_Lara spune:
Da da... mare figura e Corapino cu Barcelona ei!
LAvi, nu schimbi tu subiectul? Io nu ma pricep.
Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah
corap spune:
yeap, ce prompta ai fost, lavi .
leea, si noi avem gramezi de thomasi. dragostea pentru sinele alea nu e egalata decat de cea pt mcqueen. in barcelona i-am gasit si gara (si, bineinteles, o gramada de locomotive, ca sunt cam la jumatate de pret fata de aici, ca iar ma enervez.) am bagat gara in bagaj s-a dus juma' din spatiu...
a... si am uitat sa va spun ca din familia noastra face parte de-acu primul ponei rozzzzzzzzzzzz la cererea expresa a fie-mii. "merg la mare daca-mi luati calut roz." - noah, ce puteam sa fac, m-am executat.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
Noki_Lara spune:
Da da...asa a inceput si la noi. Primul ponei roz. Apoi al doilea upgradat la cal, de data asta alb si musai cu printesa calare pe el.
Leea, tare faine harnasamente are T!
Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah