Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
Anda mie mi-a venit Miru de la gradi o singura data cu o muscatura, aveau un baietel care-i musca pe toti, l-au si retras pana la urma parintii pt ca efectiv nu se putea intelege nimeni cu el. In rest nimic. Si au clasa la etajul 2, coboara si urca zilnic de cel putin 2 ori, mai ales acum cat a fost cald si ii scotea afara la locul de joaca. Plus ca-s 20, cu 2 educatoare...deci daca vrei sa-i supraveghezi, se poate. Si inca o chestie...ce cautau copii sa se joace pe scari? No offence, dar la Miruna in grupa nu au ce cauta in afara clasei singuri, se joaca inauntru cu toti ceilalti, mie una mi se pare aiurea rau, copii sejoaca cum ii taie capul si in timpul asta educatoarele unde sunt? Mai ales ca zici ca-s 4 copii. Eu as pune cateva intrebari ref la asta, mai ales ca nu-i prima data cand se intampla, parca ai mai povestit o chestie asemanatoare acum vreo 1 luna daca nu ma inseala memoria.... Si mai dai si o carca de bani pe luna...
Lavi da' va plimbati nu gluma
Poll-ul cu masina de spalat...nu stiu, nu ma pricep, mi-am dorit, dar din lipsa de spatiu a ramas doar la stadiul de
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
leea_cv spune:
Miri sarumana pentru explicatii.
Xandra, Alexandrina, Ripley va multumesc pentru detalii. Mi s-a mai luat un varf de piatra de pe suflet, desi, pana nu ies din problema o sa imi tot fac o multime de ganduri. Daca ziceti ca raceste mai rar sau deloc in conditii de lipsa, atunci e oricum o realizare, avand in vedere ca T s-a virozat in sezonul asta rece de cel putin 15 ori.
Astazi am beneficiat de o criza in toata splendoarea ei din cauza de "vazut jucarie la un copil in parc si vrut si el" . Jucaria era o teava din aia de se jucau si baietii vremurilor noastre cu gloante de hartie. De-aia de se sufla in ea. No. Deci n-ati vazut asa ceva. A urlat si tipat si facut crize de nervi de m-am speriat. In acompaniamentul asta am ajuns acasa. In fata blocului plangea cu suspine si urla de nervi si stie ca dupa asta urmeaza sa vomite, dar nu s-a oprit.Nici sus nu voia sa urce. Am fost caaaat se poate de calma,i-am explicat in fel si chip.Pan la urma a iesit o vecina din casa, terorizata poate, si l-a invitat sa manance o prajitura.Astfel s-a calmat. Dar in asemenea situatii io chiar nu mai stiu cum sa reactionez. Noroc ca nu-s chiar dese.
lavi02 spune:
Anda la gradinita fetelor mele s-a intamplat acum vreo 2 sau 3 ani sa cada un copil de pe varful toboganului, a fost cam nasol, au chemat salvarea. Nu mai stiu care educatoare era cu ei in curte. Apoi au scos toboganul ala vechi si au montat unele moderne.
Ale mele n-au patit nimic in cei 4 ani total de gradi.
Ideea e ca shit happens. Dar cand shit happens all the time - ceva pute.
------
Nu prea am stare ca e vara, daca e vara de ce sa stam acasa mai mult decat strictul necesar?
Vreau cazare la cort din mai multe motive: sa nu coste prea mult (si-asa platim vigneta BG, taxa de pod, bla-bla), sa nu dau din colt in colt cautand cazare in varf de sezon la varf de pret si apoi cu cortul te simti mai independent, s-or gasi 2 metri patrati pe undeva. Daca gasesc un camping amenajat cu WC-uri, chiuvete si dusuri curate e perfect. Si e si haios.
Noki eu as prefera sa ma intorc prin Bulgaria si as trece granita doar pt cazare (nu stiu camping pe acolo, dar cine stie? poate gasesc!) ca altfel plaja e mai curata, mancarea mai buna si drumul mai liber.
Virgil vrea sa incercam nu stiu ce trasee alternative prin sudul Dobrogei mi-l amintesc pe Adi al tau anul trecut. Sincer eu as prefera autostrada bulgareasca inapoi.
anda77 spune:
mara, am vazut si pozele voastre, imi place de voi, sunteti o familie frumoasa, transmiteti echilibru.
multumesc pt raspunsuri la poll, dar sa stiti ca mai astept si alte opinii, nu am destule.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
alexandrina spune:
Poftim! Raspund la obiect.
Zi de vineri frumoasa, iau un tricou cu mine ca se incalzise de dimineata sa-l dau lui Mihai sa mergem in parc. Merg dupa el la gradi, ma intalnesc cu o mama cu doi copii care habar nu aveam ca ma cunosc, unul zice "Mihai a patit sange", salut, nu realizez de care Mihai e vorba, doamna zice "Auzi ce zice ficioru-meu", ma dumiresc, intreb senina "unde a patit sange" si-mi arata zona capului si un umar, plec mai departe, mi se inmoaie picioarele pe drum.
Ajung in poarta gradinitei, imi vad baiatul curatel, incolteste speranta ca a fost o inventie. Nu fuse! Educatoarea incurcata imi zice "mami sa vezi ... a cazut ... a dat cu capul de betoanele acelea ... alt copil ...". Ii spalase infirmiera vesta si n-am vazut cantitatea, dar sange ii curgea inca. Educatoarea era in curte cu ei, dar n-a vazut faza. El zicea ca l-a impins un baiat.
Au niste betoane acolo in curte pe care m-am oferit sa rezolv sa fie sparte dar nu se pot sparge toate ca protejeaza canalul cu contorul de apa. Si istoricul zice ca au mai fost accidente, o fetita chiar si-a rupt o mana. Acum cand scriu mi-a venit alta idee, s-ar putea face un gard care sa le imprejmuiasca.
Trebuie sa initiez ceva pentru masura asta. Ei nu mai au buget pentru nicio modificare pentru ca locatia trebuie retrocedata si nu mai primesc fonduri.
Daca tot e vorba de ideile mele legate de gradi, mi-am adus aminte ca nu v-am zis cum s-a terminat actiunea "groapa de nisip": anume ca cica exista nu-stiu-ce norme in care zice ca e permis doar "nisip ecologic". Nu stiu ce-i acela, insa imi inchipui dupa doua zile cat de ecologic mai e el, daca il gasesc ceva pisici de prin zona. Am renuntat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Noki_Lara spune:
Lavi, de ce nu cauti ceva in jurul Balcic-ului? Sau vezi ca mai e in Rousalka parca un HV. Cat despre Virgil si drumul de S de Dobrogea sa stii ca daca pana la urma alegi campingul dragut de la 2 mai, alternativa asta de drum e chiar ok: are peisaje super, e gol, e inedit oarecum, ca ajungi la Dunare si trebe sa treci cu bacul. Punctele negative sunt: e mult mai lung si nu stii exact cand trece bacul, in principiu, in functie de nr. de masini, dar nu te speria, sigur vor fi duminica seara suficiente ca sa se faca de un transport.
Deci fetele tale sunt tot la Alba? Nu stiu de ce ramasesem cu imaginea ca-s aici. Si daca-s totusi aici, cum de nu mergi cu ele?
Eu acum imi framant creierul si-mi fac strategia de evadare bulgara imediat post-examen, sa nu mai astept pana miercuri cand trebe sa merg dupa Sarah, as pleca luni sau marti, imediat dupa examen, chit ca inseamna sa merg singura prin Bulgaria, ca Adila va fi plecat atunci. Nasol e ca nu stiu inca fix ziua de examen.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Am fost aseara la film - Coco avant Chanel. Misto filmul dar nu pot sa nu-l compar cu biografia lui Edith Piaf care a fost mult mai dramatica si m-a impresionat mai mult.
Totusi Audrey Tatou face un rol misto, joaca excelent, de fapt si ceilalti actori. Si dpdv scenografic, reconstituire faina a epocii.
Merita vazut filmul.
Noki fetele vin marti cu masina cu bunicii, miercuri le duc la pediatra ca n-am mai fost de 100 de ani. Mai am in plan ceva shopping pt Silvia ca in septembrie n-o sa mai gasesc nika. Sambata bunicii + Nati pleaca o saptamana in vizita pe la fratii lui socru-meu (Focsani, Fetesti, Galati) + cateva zile la mare. Nu ma intreba unde ca soacra-mea e maestrul neplanificarii total diferita de moi. Luni dimineata Silvia pleaca in tabara si se intoarce duminica urmatoare seara cand socrii mei se intorc sa o recupereze si pleaca inapoi la Alba cu amandoua.
Daca gasesc ceva in jurul Balcicului OK, dar daca nu 2 mai e solutie de rezerva. Alte solutii de rezerva: campingul din Saturn, proaspat renovat si el, apoi mai este catre Navodari dar sper sa gasesc 2 mp si-un loc de parcare la astea 2.
Intre timp ne mai gandim daca sa nu facem aceasta excursie we viitor cu Silvia.
mara95 spune:
salut!
anda,multumim frumos!
lavi,, parca mi-ai facut pofta de stat la cort.noi am "practicat sportul" in studentie si putin dupa si a fost super plus multe amintiri trasnite.
cu gradinita, inca nu am experienta, dar cred ca (,)copiii tb sa aiba reguli stricte in ceea ce priveste siguranta lor , iar adultii tb sa-i supravegheze sa le respecte.exact ca acasa.desi flavia stie clar ce are voie sa faca si ce nu, mai ales in afara casei,le comite.si mai este si anturajul...am constatat ca ea uita tot cand e cu alti copii si face exact pe invers
Noki_Lara spune:
Lavi, mama, ce vacanta zbuciumata au fetele! De fapt, asa este si la noi. Sunt suparata ca nu cred ca-mi iese planul de a pleca la bulgari d eluni, ca e mai mult ca probabil sa dau examenul marti si inca si dupa-amaiaza.Inca nu se stie si nici nu o s apot afla pana sambata.Urasc incertitudinea si sa depind de altii...
Esti sigura ca vrei camping la NOI la mare? Io ma gandesc numai la manele si deja mi se taie avantul...
Aseara am vazut filmul "Vietile secrete alei Pippei Lee" cu Robin Wright Penn. Interesant, mi-a placut. Actrita imi place mult de tot, mi se pare superba.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Mara lasa ca o sa mai faceti cate o escapada cu copiii cand mai cresc, alor mele le place tare mult la cort.
Noki e vorba de o noapte doar, nu ne facem veacul acolo. Imaginea mea despre 2 mai nu cuprinde manele, dar mai stii ce s-o fi schimbat intre timp ?
Silvia mi-a zis ca: "a fost foarte frumoasa vara asta!" Deci le place
Socrii vor mai merge cu ele la munte cateva zile la sf lui august si apoi in 10 septembrie vine soacra-mea cu ele la Bucuresti si sta pana incepe after-school-ul (a 2-a sau a 3-a zi de scoala). Cam asta ar programul.