Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Miha 80 credeam ca m-am vaitat si de sunculite si de dureri de spate, nu intelegeam ptr ce-mi ofera Feli remediu.imi zisese o colega ca e anticelulitic.

Soanso parca ma descrii pe mine( mai putin masurile luate). ce mai muncesti? incepusi bilanturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare dragelor,

La multi anisori cu sanatate si fericire pt. Andrei de Ile
Sper ca ne vedem la mare :)

Sanatate Doru!

Superbe toate pozele din ultima sapt. din contul comun, am vazut pe apucate, insa ma tot mir cum cresc puii si ce mimica au fiecare, dupa personalitate clar. Poate vizitam si noi ferma cand ne intoarcem de la mare.

Anca, eu inteleg perfect cu durerea de viespe.

Vinerea trecuta imi sona vodafone (ala de'l au numai prietenii si gradinita). Sunt Mirela de la gradinita (educatoarea de la alta grupa), pe Ana a muscat-o o aliba sau viespe, va rog veniti urgent si ce sa facem? Am crezut ca lesin, Ana cum e cu fond alergic, ma si gandeam la soc anafilactic. Masina la 1km in parcare, nu stiu cum am fugit la masina, am facut drumul pana la gradi, vo 2 stopuri pe rosu clar, gradi e langa Spitalul de Infectioase, Ana cu tanti ingrijitoare ieseau de mana de la spital, linistite. Ana cica a tras o criza de durere si panica la intepatura: tipa, tremura, au calmat-o si apoi m-au sunat pe mine. Dar ar fi trebuit sa cheme ambulanta si apoi orice altceva, asa mi s-a zis si de la urgenta. De la Spitalul de Infectioase le scosese frumusel afara fara s-o consulte, ca nu e specialitatea lor Am pus-o in masina, am mai facut 10 min pana la UPU Copii, acolo cu mare greu si o mica incizie i-au scos acul ce ramasese infipt in deget, au dezinfectat, au zis ca am avut noroc ca nu e alergica pt ca socul anafilactic se face in 30 de secunde, ca sa avem si pe viitor la noi antihistaminice (noi avem Anapen junior, e un stilou cu adrenalina doza unica just in case), cand s-o panseze Ana tipa: Nu pune pansament pe gedetu mare ca nu-l pot baga in gura Oricum a fost foarte curajoasa, cu palma umflata cat o minge de tenis intreba la fiecare procedura ce si cum.... asa speriata pana am ajuns la ea, asa lipsita de neputinta si departe nu m-am simtit niciodata.

Irisuca a tras si ea acum 1 sapt un episod cu febra 39 si ochii lacramosi vo 3 ore (fix cand noi eram cu Ana la Ice Age 3, 3D - o nebunie de film, doar ca sonorul e ingrozitor de tare), asa ca sa umble seara la 9 tati cu ea pe la Pediatrii (ca cica ochii lacramosi in halul ala cam aduc a debut de boala infectioasa a copilariei).

Deci tot asa o tinem, una face o chestie, cealalta una si mai mare, parca e concurs de spaime pt. parinti, ca deja dc imi suna telefonul si nu stiu numarul fac infarct inainte sa raspund.

De-abia astept sa evadam la mare (Ile, sper ca ajungi si tu sa ne predai stafeta), sa scapam de cele 2 zile pe drum, si de stresul cotidian, ca parca suntem si eu si Marius recuperatori de bani de pe la clienti, am ajuns sa sun la toata luimea si banii sa ii primim ciuciu pe facturi emise si de acum 4-5 luni. Sanatosi sa fim.

Ieri mi-am indreptat parul pana la umeri, latele filate de la jumatea spatelui se increteau, tot parul de la radacina mi-e tot mai cret (de unde era lins perfect pana la sarcini) si aveam la ceafa o claie care nu mai putea fi piepatanata nicicum.

Noki, invata mama, ca la tine invatatura e beleaua si orgasmu vietii

Eu recunosc ca-s nebuna complet, da' inca nu am stat niciodata fara fete, mai mult de o noapte de chef pn' la 4-5 in zori. De lasat la bunici - nu posedam o pereche competa, deci exclus, so.... cu ele peste tot. Las' ca la cum trece timpul, azi-maine ne trimit ele de acasa ca vor fi satule de noi.

Ana e mai bine cu comportamentul, ceva mai cooperanta, iar seara circul s-a transformat in 3 incercari s-o mai intinda, 2 cedari de-ale mele, deci e mai mmulta acalmie, si a mai si adormit la 10 sau 11, fata de 12-1 cu scandal e deja mult mai rezonabil.

Revin, ca a venit unul cu bani, suma cea mai mica restanta, desigur

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley bine ai revenit!
Naspa cu viespea si cu febra Irisucai!
Sa aveti vreme buna la mare! Vedeti pe unde si cand o luati, nu cumva sa treceti vineri seara sau sambata dimineata pe directia Cernavoda-Constanta si respectiv duminica seara inapoi ca e jale maxima.
Un coleg de-al meu a plecat la 22.30 duminica seara din Cta si a ajuns la 3.30 in Bucuresti.
Ma bucur ca s-a mai reparat Ana cu somnul!

Miha nush ce sa zic, Virgil a fost muscat sub tricou, e drept ca nu fusese bagat in pantaloni. or stii nemtii ceva ca la ei e "cu traditie" treaba. Bafta! oricum, daca capusa e scoasa repede riscul e infim, deci nu faceti o tragedie din asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, va multumesc pentru aprecierile la adresa pozelor noastre...intre timp am mai fost pt 3 zile la lacul Bicaz. A fost fain.

Am vazut ca ati discutat despre pampers-ul de noapte. Lui T nu ii mai pun de mai bine de un an. Dar pana azi a avut sub cearceaf o paturica din aia absorbanta. Nu s-a intamplat intr-un an decat o data sa faca in pat.Si nici nu se scoala noaptea deloc. E drept ca nici nu bea lapte inainte de culcare.
Alinus m-a lasat cu gura cascata fiica-ta care stie sa scrie singura. E clar ca ti-a crescut sufletul vazand opera.
Delia super Anusca...si pana la urma chiar nu i-au pansat degetul? Mai ca-mi vine sa mai fac si io un copil...asta ca sa mi se increteasca si mie parul.
Miri io am folosit oarescand Supliform ca anticelulitic si, cu succes, n-a avut niciun efect.
Feli sanatate lui Doru. Voi accepta slujba aceea. Mi-au oferit un salariu astronomic avand in vedere ca voi lucra o zi ( 10 ore) si doua nu. In plus e o munca frumoasa. Prezint stiri. Cred ca voi incepe de prin 15 aug. Daca nu se razgandesc.
Soanso trimit o mangaiere pentru poponetzul tau greu incercat. Si eu am intrat in posesia unei muscaturi dar nu stiu cine mi-a aplicat-o. Sa intamplat in somn, pe gat. De 3 zile buboiul e mare, rosu si mancator.
LaviIti doresc multa fericire si multa sanatate cu ocazia zilei tale de nastere, pentru tori anii ce vin!Si, in alta ordine de idei, daca tot sunteti alergice la purici - ca si io atrag asemenea animale - cu ce tratati piscaturile?
Mada de-abia am citit de baia pe care le-ai provocat-o vecinilor si ma mir ca nu te-au crucificat. Io cu chiu, cu vai am scapat de asta cand mi s-a intamplat sa scap o picatura pe tavanul celor de sub mine. Nu te-au pus la plata?
Ina tu esti tare scumpa, dar chiar Zeta romaneasca? Sunculitele erau dosite si de-aia am indus in eroare.
Maria, aceeasi constatare, parca sunt supusa la tot felul de teste cand ies cu copilul in "societate". Parca dansez pe sarma si la fiecare pas ma paste haul de dedesubt. Si, desigur, exact atunci Tudor intra in "crize".
Noki felicitari pentru reusitele repurtate pe linie de studiu, dar sa stii ca orgasmele...se gasesc si in alte activitati (asta pt ca Ripley a incadrat succesurile tale in categoria "placeri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

...va mai amititi de noi???
Am fost si noi la bulgari in concediu...am venit ....am citit forumul destul de rar...caci lipsa de timp, corelat cu lenea la scis,...ne omoara.
Am admirat doar pozele Alexiei de roxi la ferma ....ca erau "la direct". SUPERBA .

In rest...suntem bine...iar vineri plecam la Sibiu.
Diseara cred...sper ...sa trimit cateva poze in contul comun.

Sanatate multa celor bolnaviori...mari si mici.
Felicitari celor care au terminat examenele.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Roxi nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut Matei. Lexi este asa de distinsa.
Pischi ti-am vazut in cele din urma Mirunica mititica. Suntei 3 fete tare frumoase.
Anda ai mai putine fumuri acum? Sper sa fi reusit sa le reduci.
Roxi disparuta fiind de p-acilea, as vrea sa te intreb ce reprezinta magic english. Saru'mana. In plus, citez,doar ca am schimbat persaona, Tudor al meu nu scrie, nu citeste, nu se dezbrca si nici nu se imbraca singur, nu vrea sa spuna nicio culoare, nu spune poezii, nu isi pune de mancare, nu duce gunoiul , nu face adunari sau altele ci este doar un copil de 3 ani si 7 luni care vrea sa se joace toata ziua si sa tipe non stop. Asa ca nu e Alexia, singura. Aaaaa, am vazut-o acum si pe ponei. Daaa, e de reclama. S-o stapanesti sanatoasa ca e o frumoasa.

T cred ca are polipi. Il voi duce la un control. Se chinuie noaptea sa respire pe nas, nu poate, o face pe gura, i se usuca gatul, tuseste. Nu mai retin daca vreun copil a fost operat din cauza asta. Parca Lexi era sa fie...iar Anei i s-au scos amigdalele. Cred ca recomandarea va fi sa-i scoatem si ma cutremura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea, eu una le tratesz prin ignorare. Daca se infecteaza la Silvia cu albastru de metil.
Multumesc pt urari!
Operati de polipi: primul a fost Nichita, apoi Ana (nu de amigdale, de polipi), Vladut al Xandrei, si sigur au mai fost dar nu-mi vin acum in minte.

Mergi la inceput

Ile La multi ani cu sanatate maxima si fericiri fara numar pentru flacaul tau nr 2 la cei doi ani care nici nu stiu cand au trecut!
Anda e un finutz fii-tu, da impresia ca va fi un cavaler cu femeile din viata lui. Tu pari sa ai suficient par (asta in conditiile in care te plangeai ca iti pleaca la plimbare)si arati foarte bine. Unde naiba esti grasa, habar n-am. M-am distrat vis a vis de sarcina pe care ti-o asumasesi in contextul in care Bica fost suspectata de gravizenie.
Joy sanatate lui Alex...poate ca e doar din cauza vreunui aliment. Sper!

Daca am intrat rar, amu v-am saturat cu scrisu.

Mergi la inceput

Lavi multzam. Dar cu ignorare? Pe mine ma mananca de sa-mi smulg bucatzica afectata, se umfla si se inrosesc de mi-e rusine sa-mi las mainile sau picioarele la vedere. Adevarul ca e indiferenta sau alte alifii, tot acolo.

Ori n-am fost in zona ori batranetea mi-a taiat memoria...asadar mamicile de Nichita, Vladut, Ana...au trecut copiii cu bine peste extragerea polipilor? Au fost operatii obisnuite sau cu laser? Pun si io acu caru inaintea boilor. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

uitasem sa va spun ca fuseram si noi la ferma animalelor, mai mult am facut pe drum ca al meu a plecat cu informatii scrise fara nr. de telefon, acu stim bine Pantelimonul.orasul Pantelimon!David a vrut la un moment dat sa se urce pe ponei dar era aglomerat, pe urma n-a mai vrut.tot aglomerat era oricum.

Leea Magic English e o colectie de dvd-uri de la DEAGOSTINI cu engleza ptr puradei.ptr fi-miu nu a prezentat interes, mi se pare ca mai multe i-au ramas in cap de la BE.

Mergi la inceput