Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 16
joy04 spune:
Aoleooo....am uitat: LA MULTI ANI ANDREI DE ILENUTZA SA FII SANATOS, FRUMOS SI LA PUNGA GROS!!!
Feli horror horror cu Doru.nu-mi vine sa cred....Eu am avut n-spe mii de furunculi, nu am scos niciunul de frica. Plus ca mai faceam prostia sa-i storc, astia se trageau inapoi si nu coceau pana la sfarsit...si mi-au ramas sub piele, sunt ca niste pietricele la atingere si din cand in cand ii apauca damblaua si incep sa coaca si se fac de nici in fund nu pot sta cum trebuie.
Sanatate multa lui Doru. Si pupici pentru Ili.
felicia74 spune:
Joy pai asa plecasem si noi la camera de garda, cu gandul ca-i da o medicamentatie si gata. Facea febra, altfel asteptam pana a doua zi, cand se putea duce la un cabinet particular. Si cand colo, il vad pe Doru al meu cum iese gata chiuretat, vai de el.
Cu jobul, stai linistita, priveste partea buna a lucrurilor, macar mai vezi si tu alta lume, mai vorbesti si despre altceva decat despre copii. Stii tu, serviciul e un rau necesar Si, in plus, e mai bine sa ti se faca dor de copii decat sa-ti vina sa te tot duci unde oi vedea cu ochii, din cauza ca ti-au facut capul calendar kinderii.
Noki_Lara spune:
Aoleu, Feli, asta mai lipsea! Sa se repare repede Doru si s aaveti o vacanta fara peripetii!
Joy, io-s cu galeria pro-serviciu. Las' sa vezi ce bine va fi in vacanta, adica la serviciu. In vacanta de copii, zic.
Pana la urma tot mi-am gasit ceva de facut: lasagne si chec.A...si evident ca am revazut a mia oara "Indecent proposal", filmul meu preferat.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
feli aoleu, nasol cu hemoragia! Juma' de kil nu-i chiar asa mult, atat iti ia la o donare. Dar nici putin nu e. Cica avem sange 8% din greutatea corpului. Sanatate multa!
Joy o fi vreo sensibilitate mostenita la ficat, DF de vreo hepatita!
Silvia si eu suntem alergice la purici. Daca e unul pe o raza de 1km sigur pe noi sare si ne face ditai umflaturile. Muscaturile de purice le recunosti ca sunt grupate una langa alta. Si au zone preferate: de exemplu la elasticul de la pantaloni si in zona de jos a corpului in general la puricii de caine.
Bafta la servici!
meems spune:
Roxi, poza cu Lexi pe ponei e de revista!! E o frumoasa.
Feli, nasoala faza prin care a trecut Doru, si tu implicit.
Cuscra
miri__b spune:
Feli supliform e gel aniticelulitic sau ce?
Autan este ptr tantari, cel putin eu de ala am cumparat.sprayul ala era numai ptr capuse.
Joy am luat de la farmacia veterianara o fiola cu care am dat prin casa.
Ptr bube mari de la ciupituri un antilaregen, eu am luat aerius, face minuni. practic peste noapte au ajuns de la dimensiunea unei nuci la un varf de ac. si statuse 2 zile cu guguloaiele pe el.plus ca nu-i mai provocau mancarimi.intra la farmacia Tynos, acolo la cultural sa vezi toata gama de antiparaziti.
felicia74 spune:
Am venit de la spital, de la schimbat pansament si am aruncat un ochi pe aici:
Autan este insectifug, multa lume a inteles ca e doar impotriva tantarilor, ca astia ne deranjeaza cel mai des.
Chiar citisem pe net pe blogul unuia ce tocmai fusese muscat de capusa ca este bine ca inainte de plecat pe munte sa te dai cu el.
Supliformul este si anticelulitic, dar noi il folosim contra durerilor musculare, ca pune circulatia sangelui in miscare. Mai intai i l-a recomandat soacra-mii doctorii de la Hofigal. De ceva timp il folosesc si eu impotriva durerilor cervicale si ma simt super.
mara95 spune:
salut!
meems, esti o draguta,mersi pentru compliment,mai am de "dat" jos 10 kg..Nu se pune faptul ca dupa nastere am pus 5.
ne-am simtit bine in concediu,chiar super, pentru ca am schimbat peisajul, masa ne era pusa,efectiv ne-am rasfatat.copiii au fost cuminti in limite.ne-am odihnit mult.suntem multumiti.ne-am limitat la activitati obisnuite,fara prea multa aventura,caci nu ar fi rezistat andrei.
andrei are 10 kg fix si vreo 76 cm, daca nu mai mult, ca l-am masurat acu vreo 3 sapt.hematomul i s-a resorbit total, i-am dat cu lioton gel si efectele au fost vizibile imediat.
flavi e mai independenta,asculta in general, dar mai si comenteaza.are conjunctivita pe trecute si vad ca andrei nu a luat-o.ar fi multe de zis despre ea,dar mereu aman.
am vazut poze superbe de la ferma.ii fac reclama, lui frate-miu,sa merga.
lavi, sanatate,cred ca sunt dintre capusele "bune".
feli,naspa faza, eu lesin (in sensul adevarat)cand vad sange!
mihaela_80 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit de la 6, imi bate soarele in geam de nu mai pot sa dorm, cu tot cu jaluzele.
Miri, m-ai distrat cum ai intrebat, daca supliform e gel celulitic sau ce? Asa intreaba Maya cand e nelamurita. De ex alaltaieri in parc, pe tobogan langa o fetita plinuta de vreo 10 ani. -Mama, fetita asta cu tricou roz are burta mai mare decat a mea. E grasa sau ce?
feli, sanatate lui Doru! De la ce face el furuncule? Eu stiu ca se fac atunci cand corpul nu mai reuseste sa elimine "toxinele" si atunci trebuie tinut si regim alimentar mai usor, mers la sauna, etc. Mai e si varianta de agenti infectiosi care trec de bariera cutanata, dar asta e mai frecvent la femeile care se epileaza, de ex.
lavi, pai ma gandeam ca daca avem pantaloni lungi bagati in bocanci nu mai au cum sa ajunga dihaniile pe piele si sa urce. Parca asa spunea tot pe forum o mamica din Germania ca li se recomanda lor la scoala.
soanso spune:
salutare,
Duminica pt prima data in viata mea am fost intepata-muscata de un viespe,e o durere ingrozitoare am vazut "stele verzi" ,eram la plaja si m-am asezat pe viespe...am sunat acum o prietena de la un depozit farmaceutic a zis ca exista un gel fenisilpt muscaturi de insecte,alergii,intepaturi de tantari.
miha80, bine ai revenit ,ati reusit sa va reacomodati in RO?frumoaza zona pt concediu ati ales.
miri_b,pt dureri intercostale-intramusculare am luat ketonal-forte in 30 minute am scapat de durere!
nu stiu ce am mai nou toate ma dor,am inceput sapt trecuta cu ovarele( mi-am facut ex de urina -a iesit sange 1025-au pierdut proba pt sediment, am refacut-o ieri),porma dureri musculare,spate ,intepatura de Duminica si azi o mai resimt.
felicia,horor de povestesti tu ,cand aud deastea imi vine sa mor de neprofesionalismul unora, raman la convingerea ca sistemul sanitar din RO e la pamant.
multa sanatate si refacere rapida sa puteti sa va bucurati de concediu.
Lavi ,foarte frumoasa zona de care ai scris, incercam sa-mi imaginez un tablou cu mosul,casa,iarba verde si vacuta
Roxi, foarte frumoasa si fotogenica Lexi, ii sta super in sa ,are atitudine de calaret
Anda, a crescut mult Nic,imi plac ochisorii lui (sunt expresivi).
Sorana e foarte independenta..de mica a fost asa ,se imbraca-dezbraca,incalta,mananca,doarme singura nici nu ma lasa sa o ajut ,merge singura la baie face doar pe wc,pampers nu mai are de anu recut din vara.nu stie litere si eu una nu cred ca au inca varsta potrivita pt a le invata,eventual daca "prinde" asa din joaca dar alfel eu una nu stau de ia sa o invat.
gata pauza ...la munca...